Összes pakli Új pakli

Standard- Copy Priest!

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Na ilyen mikor a fagyi vissza nyal, csak azt kapta amit érdemel. Egyébként elég szerencsés voltam hogy a hőskártyáját eltudtam tőle szedni, mivel az a minimális armor pont elegendő volt a túléléshez. Ennek köszönhetően pedig, bár neccesen, de végül vissza tudtam térni a játékba. Sire Denathrius lapját is eltudtam tőle szedni, az pedig gyógyított rajtam annyit hogy ne tudjon csak a hősképességével elintézni. Egyébként már ilyen 7-8 sebzéseket tudott vele kiosztani a fejemre. Szomorú egyébkén hogy már alacsony szinteken is ilyen paklikkal kell megküzdeni. 

A Shaman elvettem tőlem Sire Denathrius-t, így jóformán a győzelmi esélyeimet is elvette. Ezért adtam fel a küzdelmet. Bár lehetett volna húzni az időt, de ilyenkor már szerintem felesleges. Tudom hogy nem újdonság, de számomra még mindig hihetetlen hogy egyetlen egy lap képes ma már arra hogy eldöntse az adott meccs kimenetelét. 

Ahogy látható a paklival ilyeneket is lehet kivitelezni. Egyébként a Clean the Scene nagyon sokat tud segíteni főleg az tokken paklik ellen. Druid, Imp Warlock paklik ellen ideális takarítás. Egyedüli probléma a lappal az, hogy a 7 és annál nagyobb támadóerejű lényekkel már nem tud mit kezdeni, de őszintén, akkor már túlságosan is jó lenne ez a lap. 

A poén igazából az hogy én hamarabb és olcsóbban is kitudtam tenni a Paladin hőskártyát, mint ahogy ő maga. Így lényegében, nyugodt szívvel tudtam bele bokszolni a lényeibe, anélkül hogy az komoly károkat jelentett volna rám nézve. 

Aztán ahogy látható, szép lassan át is vettem a vezetést, még egy The Leviathan-t is sikerült tőle beszereznem. Muhahah! :P

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy Priest paklit hoztam nektek. Ahogy a címből is sejthető, ez egy lopkodós/ másolós Priest pakli, aminek a lényege hogy az ellenfél lapjait felhasználva szeretnénk nyerni. 

Tehát a szokásos Priest dolgokat fogjuk tudni csinálni, ezzel a paklival is. Főbb lapjaink eme " fantasztikus " stratégiához a következők. 

  • Identity Theft + Mysterious Visitor. Ez a kép a pakli fő gerince úgymond. Ennek a két lapnak köszönhetően hamar és viszonylag olcsón juthatunk jó és erős lapokhoz is. Ahogy az utolsó képeken a Paladin ellen meccs-nél is erre céloztam. Ennek a két lapnak köszönhetően a Lightforged Cariel-t már a 6.körben kitudtam tenni! 
  • A Drown szintén nagyon jó lap, lényegében olyan mint az Entomb volt régen, csak olcsóbb lett egy kicsivel, meg specifikusabb is. De mindkét lap esetében, ugyanaz a lényeg.
  • Incriminating Psychic bár nem egy jó lap, ebbe a pakliban, és a stratégiánkhoz szerintem elfér.   
  • Sylvanas, the Accused szintén jó kis lap, mivel ezzel is eltudunk lopni dolgokat az asztalról, magunknak. Legrosszabb esetben is leszedhetünk vele valamit az asztalról. 
  • Végül pedig Murozond the Infinite is igen csak hasznos tud lenni, főleg az asztalért harcoló paklikkal szemben. Gondolok itt a különböző mech paklikra, de az Imp Warlock is jó példa lehet ide. 

Finishernek, vagy ütőkártyának, kinek hogy tetszik, egyértelműen Sire Denathrius-t kell használni. Taelan Fordring biztosítja hogy fixen feltudjuk  húzni, még idejében. De ha kezdőkézben landol se probléma, sőt. Bár az is igaz hogy addig amíg ki nem játsszuk a Sire Denathrius-t, addig csak egy döglött lap lesz a kezünkben, még ha buffolódik is folyamatosan. 

Queen Azshara is itt van ha esetleg nem lenne elég, hogy az ellenfél lapjaival játszunk. Én általában a Colossal lapot adó spell-t szoktam kiválasztani, de van mikor más opciók is hasznosak tudnak lenni. Ez szituáció függő. 

Clean the Scene lapot már említettem korában, és újra csak azt tudom mondani hogy aggro, és tokken paklik ellen ideális tud lenni. Főleg Imp Warlock paklikat tudtam vele nagyon szívatni, bár annyi imp lapja van annak a paklinak is, hogy nehéz tőlük megszabadulni, illetve kordában tartani! 

De mech-es paklik ellen is nagyon jó szolgálatot tud tenni a Clean the Scene

A The Light! It Burns! is szintén nagyon jó, mind lassabb paklik, nagy rondaságaira, de még aggro paklik ellen is jó tud lenni ez a kártya. Egyedül a Dibine Shield-s, és becélozhatatlan lények ellen rossz ez a lap. Shard of the Naaru pedig a mindig kell a pakliba egy silence lap alapon van a pakliban. 

Lapcserének se utolsó. A többi lap pedig egyértelmű szerintem, hogy mire és hogy kell őket használni. Ezzel pedig végére is értem a paklibemutatónak! 

Ahogy látható a paklival elég ocsmány dolgokat lehet kivitelezni, cserébe nem nagyon tudunk vele védekezni. Így az agresszívabb paklikkal jobban megtud gyűlni a baja. Lassabb paklik ellen meg szintén szó szó. Főleg Theotar, the Mad Duke laptól lehet rettegni, ne hogy elvegye tőlünk a Sire Denathrius-t. 

Én nem tettem bele a pakliba, mivel nekem nincs meg az a lap, de akinek megvan az nyugodtan tegye be az egyik Incriminating Psychic helyére! Rontani biztos hogy nem fog rajta, és lényegében ez a lap is illeszkedik, ebbe a lopkodós témába. 

Nem is szaporítanám tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését, az tegyen vele egy próbát. És jó szórakozást kívánok a paklihoz! 

Következő alakalommal pedig visszatérek a Classic paklikhoz, még maradt egy két bemutatásra váró pakli a tarsolyomban. 

Ez egy kiváló pakli!

5

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 5

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 466

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Priest lapok (17 db)

Név Mana Támadás Élet
Voyage to the Sunken City kiegészítőIlluminate x2 0
United in Stormwind kiegészítőShard of the Naaru x1 1
Murder at Castle Nathria kiegészítőThe Light! It Burns! x2 1
Murder at Castle Nathria kiegészítőMysterious Visitor x2 2 2 3
Core szettThrive in the Shadows x2 2
Murder at Castle Nathria kiegészítőIdentity Theft x2 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőDrown x2 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőIncriminating Psychic x1 4 2 6
Murder at Castle Nathria kiegészítőClean the Scene x2 5
Core szettMurozond the Infinite x1 8 8 8

Semleges lapok (13 db)

Név Mana Támadás Élet
Voyage to the Sunken City kiegészítőVicious Slitherspear x2 1 1 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőMurkwater Scribe x2 2 3 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőCrushclaw Enforcer x2 3 3 4
Voyage to the Sunken City kiegészítőTreasure Guard x2 3 1 5
Voyage to the Sunken City kiegészítőQueen Azshara x1 5 5 5
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3
Murder at Castle Nathria kiegészítőSylvanas, the Accused x1 6 5 5
Murder at Castle Nathria kiegészítőTheotar, the Mad Duke x1 6 4 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőSire Denathrius x1 10 10 10

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2022.10.05 14:37-kor, az alábbi változásokkal:

Név Mana Támadás Élet
- Murder at Castle Nathria kiegészítőIncriminating Psychic x1 4 2 6
+ Murder at Castle Nathria kiegészítőTheotar, the Mad Duke x1 6 4 4

Még több Priest pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás