Összes pakli Új pakli

Standard- Egy igazi felfedező! ( Mage )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Na, rögtön bekezdünk egy vereséggel. :D

Ez nem tudom hogy sikerült, de még a Babbling Book is körberöhögi... :P :D

A felfedezők akcióban. 

Az új Antonidas lap animációját imádom ahogy beszökdécsel a pályára! Tiszta Monty Python.. :D

Üdvözletem!

A mai napra egy mage paklit hoztam nektek. Egy szó szerint random felfedezős pakli, megspékelve egy csipetnyi comboval. Mivel lényegében a mage kasztnak szinte csak jó spell lapjai vannak az arzenálban, így jó eséllyel hasznos lapokat fogunk tudni felfedezni magunknak a discover lapokból. De van itt full random dolog is. Mint például a Grand Magus Antonidas. Ez a lap számomra vicces volt, de akinek nincs meg az rakjon a helyére Grand Finale lapot. Ugyanis a random hülyeségek mellett játszunk elementalokkal is. 

Egyébként a Grand Finale lapot nem értem miért nem használják a magek, mert nekem többször is nyert meccseket. A játék vége felé, mikor már kellően kifárasztottuk az ellenfelünket, és ezzel a lappal feltöltjük az asztalunkat 8/8-as lényekkel, általában insta conced a vége. Persze nem mindig de általában ez lesz a forgatókönyv. 

Antohoz visszatérve, ha nem lenne ennyire random akkor egy jó kis lap lehetne, de hát sajnos inkább csak meme kategória. Számomra tökéletes, és jóformán nem nagyon szívatott meg, de megértem miért nem látni a létrán. A  classichoz képest elég érdekes hogy ezt meg így csinálták meg.

Aggro paklik ellen se vagyunk esélytelenek, főleg a Fire Sale, és Arcane Overflow és Water Elemental lapoknak hála. Az Arcane Overflow lapból kaphatunk szép nagy dögöt is ha egy tokkenes pakli ellen használjuk. 

Water Elemental a fegyveres kasztok ellen kiváló. A Fire Sale-t meg szerintem nem kell ecsetelnem miért jó. 

A poén kedvérét van a pakliban egy Grey Sage Parrot is. Én azt javaslom hogy vagy a Grand Finale lap kijátszását érdemes vele megismételni. De a Mask of C'Thun lap még jobb, ha azt ki van játszva majd utána jön a papagáj. A random felfedezett lapoknál is vegyétek figyelembe hogy az 5 vagy annál nagyobb manaköltségű lapokkal kell játszani, hogy a papagáj megismételje az effektet az ő körében. 

( Köszönet Kacsitó kollégának, aki felhívta rá a figyelmemet, nem tudom én valahogy most elsiklottam e kis apróság felett! :D ) 

Az asztalon maradás érdekében beraktam Jandice Barov legendást is. Szerintem még mindig egész jó kis lap. És van még egy random Nobleman epic lap is a paklinkban. Igazából ezzel bármelyik lapot másolhatjátok vele nyugodtan. Én általában a játék végére szoktam tartogatni. Addigra már nagy eséllyel a nagy manaköltségű lapjaink a kezünk ügyében vannak, és azokat már jobban megéri lemásolgatni ezzel a lappal. 

De akinek nincs meg és nem akar rá dust-ot költeni azoknak ajánlom a helyére, Mankrik vagy Venomous Scorpid lapokat akár. Ja igen az elementaloknál figyeljetek arra hogy kis elementalok legyenek a kezetek ügyében más lapoknak. Többnyire azok a lapok melykenek ilyen speciális feltétele van azokhoz úgy érdemes kijátszani az elementalokat hogy még a lap kijátszása előtt szórjátok ki a kis elementalokat a kezetekből. Majd a következő körben mehet az a lap ami csinál valamit, ha az előző körben már játszottál ki elementalt. 

A Confection Cyclone nagy segítség lesz ebben. A belőle kapott tokkenes elementalokat érdemes tartogatni. Főleg a Gyreworm és Grand Finale lapoknak. 

Azt hiszem mindenről beszéltem. Igazából szerintem ez egy elég fun pakli lett, és még lehet vele haladni is. Ha valaki esetleg felhánytorgatná nekem hogy akkor mi a bajom a questlnie vagy fullspell mage paklikkal amikor azokból is random kapod a dolgokat, és lényegében ez a pakli is hasonló stratégiával dolgozik?! 

Valamilyen szinten jogos a felvetés, én azt válaszolom rá hogy random és random közt is van különbség. Itt legalább játszunk lényekkel, és kell egy kicsit előre is gondolkodni, tervezni az elementalok miatt. A random dolgokat pedig többnyire lények adják nekünk. Így tudunk asztalon is játszani. Utóbbi két paklinál pedig nekem az volt a fő bajom hogy elnyomot mindent az arcom irányába és nyert, nem kellett döntéseket hoznia, egyszerűen mindent elnyomtak a pofámra és kész. Ha meg nem akkor meg az asztalon lévő jelenlétett lehetetleníttette el. Egy random fagyasztással, vagy Fire Sale lappal stb. 

Mindegy mert most már csak elvétve találkozom ezekkel a paklikkal, de régebben nekem rémálom volt ezek ellen játszani. Annak ellenére hogy tisztába voltam vele hogy ezek se legyőzhetetlenek. Wildban amúgy szintén a falra tudnék mászni ettől az Ignite Otk és APM mage pakliktól. Főleg az IceBlock secret miatt az Ignite mage-nél és a Flamewaker és kombo lapoktól az APM mage-nél. Az APM mage paklinál csak annyit adok meg neki hogy ott legalább kombozni kell. De ettől függetlenül egyik ellen sem szeretek játszani, és szerintem nem is fun ellenük játszani! 

Mindegy nem is ragozom tovább, akinek kedve van hozzá az tegyen vele egy próbát! És jó szórakozást kívánok a paklihoz! 

10

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 467

365 napon belül: 43

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Mage lapok (23 db)

Név Mana Támadás Élet
Core szettBabbling Book x2 1 1 2
United in Stormwind kiegészítőFirst Flame x2 1
Scholomance Academy kiegészítőWand Thief x2 1 1 2
Darkmoon Faire kiegészítőConfection Cyclone x2 2 3 2
Forged in the Barrens kiegészítőRuned Orb x2 2
Core szettArcane Intellect x2 3
United in Stormwind kiegészítőFire Sale x2 4
Core szettWater Elemental x2 4 3 6
United in Stormwind kiegészítőArcane Overflow x1 5
Scholomance Academy kiegészítőJandice Barov x1 5 2 1
United in Stormwind kiegészítőGrey Sage Parrot x1 6 4 5
Darkmoon Faire kiegészítőMask of C'Thun x2 7
Darkmoon Faire kiegészítőGrand Finale x1 8
United in Stormwind kiegészítőGrand Magus Antonidas x1 8 6 6

Semleges lapok (7 db)

Név Mana Támadás Élet
United in Stormwind kiegészítőPandaren Importer x2 2 1 3
Darkmoon Faire kiegészítőGyreworm x2 3 3 2
United in Stormwind kiegészítőNobleman x1 3 2 3
Scholomance Academy kiegészítőSteward of Scrolls x2 5 4 4

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2022.01.06 13:21

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

A papagáj csak az 5 manás vagy nagyobb spelleket ismétli! Ez fontos, már buktam rajta.

There must always be a Hearthstone Hungary…

#2

2022.01.06 13:55 | Válasz: (#1) Kacsito (Hall of Fame) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Köszi, már javítom is! :) 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás