Összes pakli Új pakli

Standard- Kincsvadászat T.N.T-vel! ( Whizbang's Workshop )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Fossil hátlap! Fossil hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal hoztam nektek egy Reno Warrior paklit, és itt igazából abba is hagyhatnám a bemutató részt, mivel a pakli neve már elárulja a turpisságokat amivel készülünk ellenfeleink ellen. 

Alapvetően három részből áll a pakli. Az első részlet az " Excavate a treasure " lapokból áll. 

Ezek pedig a:. Blast Charge, Reinforced Plating, Burrow Buster, Badlands Brawler, és végül Slagmaw the Slumbering lapokból áll a felhozatal. 

Utóbbi összeköthető a pakli második részletével is, ami pedig a Taunt lapokból áll. 

Itt olyan lapokat találhattok mint a Frightened Flunky, Detonation Juggernaut, Slagmaw the Slumbering, Time-Lost Protodrake, és végül Taelan Fordring

A harmadik részletet pedig maga Boomboss Tho'grun fedi le.

Ezek mellett pedig tele vagyunk különböző " armor " generáló, és egyéb kontrólt erősítő lapokkal. 

A legtöbb lapunk " battlecry " képességgel rendelkezik, így Deepminer Brann nagyon hasznos tud lenni a játék folyamán. Érdemes lehet őt megtartani akár a kezdőkézben is, de őszintén szólva van elég laphúzási lehetőségünk arra hogy idejében felhúzzuk ezt a legendást a paklinkból.

Mindamellett pedig vannak olyan " battlecry " lapjaink is, melyeknek értelmetlen a képesség megismétlése. Gondolok itt például a jó öreg Justicar Trueheart-ra. Ami ugye csak egyszer működik, ilyenkor ugye az alap hősképességünk buffolt változatát kapjuk meg. Warrior esetében az alap 2 armor mennyiség helyet már 4 armor mennyiség lesz a jutalmunk a játék további részében, ha használjuk azt. És miért ne használnánk. Viszont ha korábban kijátszottuk Deepminer Brann-t hiába aktiválódik Justicar Trueheart képessége még egyszer, a hősképességünk nem fog tovább fejlődni. Tehát a 4 armor mennyiség marad fixen ezek után. 8 armor mennyiség 2 manáért cserébe egyébként szerintem még a mostani játékhoz képest is igen durva előny lenne a többi kaszttal szemben. Szerintem legalábbis. 

Szóval érdemes megfontolni mikor kerüljön ki a kezeink közül Deepminer Brann!

Boomboss Tho'grun mellé egyébként Deepminer Brann nélkülözhetetlen például. Viszont ezt a kis kombót akár a meccse végére is betarthatjuk. Igazából szituáció függő a dolog. 

Aggro ellen nagyon nem érünk rá tétlenkedni, " armor " generáló és pucoló lapok ide vagy oda. Lassabb paklik esetében már lazábbra lehet venni a dolgokat. Egyedül akkor szívás még a dolog, ha mondjuk egy Mage nem nagyon játszik ki ellenünk lényeket. Lapjaink többsége ugyanis arra épít hogy leszedjük vele az ellenfél lényeit, ezzel is kontrol alatt. 

Az " Excavate a treasure " lapokra most külön nem térnék ki, talán annyiból hogy megtudják dobni a játékmenetet, mivel ez a lista elég sok úgymond fix dologgal játszik, és ezek a lapok pedig biztosítanak némi változatosságot a random faktor miatt. Mondjuk egyes " taunt " lapokról is elmondható ugyanez. De csak szép sorjában. 

A " taunt " lapok esetében a főbb attrakció nem a Slagmaw the Slumbering, hiába tűnik nagynak, hanem a Detonation Juggernaut lesz az. Utóbbival tudjuk buffolni a taunt lapjainkat, és bár nem olyan számottevő értékekről van szó, nagy rondaságok esetén tud ez még jól jönni. A Detonation Juggernaut-al nem feltétlen buffolnál a se a Slagmaw the Slumbering, se Taelan Fordring lapokat például. 

Taelan Fordring esetében a laphúzás a mérvadó, persze ha minél nehezebben tudnak tőle megszabadulni se rossz dolog, de nem ez a lap lesz a fal amit át kell majd törni az ellenfeleiteknek. Slagmaw the Slumbering-ot pedig ha sikerül lehívni, akkor nála pedig a ellenfelünk különböző takarító lapjainak előcsalogatás, vagy ha úgy jobban tetszik el pocséklása lenne a cél.  

Értékeit tekintve a Slagmaw the Slumbering igen csak nagy dög, ám a mai játékban ez már fele annyi problémát se jelent mint a HS korai időszakaiban. Mindegy a lényeg hogy ha erre elpazarol bármilyen leszedést, már megérte. 

Visszatérve a Detonation Juggernaut-ra, vele inkább a Frightened Flunky, és Time-Lost Protodrake lapokból kapott további taunt lényeket lesz érdemes buffolni. Ha kicsi lényeket sikerült belőlük kapni akkor azért, jó a buff hogy nagyobb eséllyel maradjanak életben. Nagy rondaságok esetében is hasonló a helyzet. Velük még akár nyomás alá is helyezhetjük az ellenfelünket. 

Szóval a " taunt " lényeg főbb célja az aggro paklik elleni védekezés mellett, az is hogy az ellenfél ezekre a lényekre pazarolja el a különböző leszedéseit. 

A főbb " combo " pedig a Deepminer Brann, majd utána mehet a Boomboss Tho'grun. Így ugye 3 T.N.T helyett már kapásból 6 darabot kever a paklinkba. Mindezt pedig meglehet fejelni a Gaslight Gatekeeper lappal. A különböző " Excavate a treasure " és  " taunt " lapoknak köszönhetően mindig lesz elég lapmennyiség a kezünk ügyében. Szóval ha sikerül akkor akár egyfajta láncreakciót is el lehet érni ezzel, amikor is egymás után húzzuk fel a bekevert T.N.T lapokat, ellenfeleink nagy örömére. Ez persze a legjobb forgatókönyv, azért ez sajnos nem mindig, sőt inkább ritkán fog így összejönni. Kivéve ha kelően eltudjátok húzni az időt. 

Mikor már a ti és ellenfeletek paklikészlete kezd fogyatkozni, na abban az esetben tud igazán bravúrozni a Boomboss Tho'grun + Deepminer Brann és a Gaslight Gatekeeper kombináció. 

A pakliba nem tettem be valamiért de a Scarab Keychain-t le lehet cserélni akár egy Youthful Brewmaster, vagy Saloon Brewmaster lapra. Utóbbinál annyira nem érdekes a buff. Ugyanis velük még visszalehet tenni a Boomboss Tho'grun-t további T.N.T lapok bekeverése véget. 

Laphúzás tekintetében van választék bőven. Slam + párosítható akár a Garrosh's Gift-el is,ha az Execute-ot választjátok, de a Blast Charge lappal együtt is jó. 

Town Crier segítségével felhúzhatjátok a Slagmaw the Slumbering, és Burrow Buster lapokat. 

Quality Assurance szerintem önmagáért beszél, 2 lapot húz, ráadásul célzott laptípusokat, kiváló! 

A szokásos Shield Block itt is jelent van. Instrument Tech segítségével pedig a Craftsman's Hammer és Battlepickaxe fegyvereket tudjátok felhúzni. Utóbbi fegyvert nem említettem meg a " taunt " lapoknál, de annyira szerintem nem kell külön magyarázni a dolgot. Inkább kicsit fúra hogy így csinálták meg ezt a fegyvert. Értékeit tekintve inkább aggro pakliba illene mint sem lassabb listákba. De fene tudja aztán. Lehet majd megpróbálkozom egy amolyan tempo taunt Warrior paklival is. Végtére is a Detonation Juggernaut is hasonló, de az szerintem jobban bele illik lassabb paklikba is. 

Craftsman's Hammer pedig főleg aggro ellen fog jó szolgálatot tenni. 

Visszakanyarodva a laphúzásokra, együtt említeném meg a Heavy Plate, és Sunspot Dragon kártyákat. A " Tradeable " képességüknek hála ezek is kiválóan alkalmazhatóak lapcserének, ha nincs rájuk épp szűkség. A Sunspot Dragon pedig kb az egyetlen gyógyító lapunk. Viszont a rengeteg " armor " generáló lapnak köszönhetően nincs is szűkség igazán gyógyításra. 

Shield Slam szintén itt van, sőt kötelező, ha már ennyi armor mennyiséget a pofánkra tudunk tenni. " Divine Shield "-es és " Stealth " lények amik igazán kitudnak ezzel a lappal babrálni. Meg például a Faerie Dragon és a hozzá hasonló lapok. Még jó hogy ilyenekből nincs olyan sók, még. :)

Glacial Shard szokásos időhúzó lap. Deathwing, Mad Aspect is szintén bekerült a listába. A Badlands Brawler és Garrosh's Gift lapok mellett ez is igen csak hatásos asztalpucoló tud lenni, nem mellesleg cefet látványos is. :)

Ezzel pedig végére is értem a pakli bemutatónak! Nem tértem ki a kimaradt lapokra, de már így se akarom tovább húzni az időt, nem mellesleg a kimaradt lapok nem feltétlen igényelnek magyarázatot.

Szóval nem is szaporítom tovább a szót, akit érdekel a lista az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá! 

2

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 464

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warrior lapok

Név Mana Támadás Élet
10. évfordulóGarrosh's Gift x1 1
Core szettShield Slam x1 1
Core szettSlam x1 1
Core szettTown Crier x1 1 1 2
Core szettBash x1 2
Showdown in the Badlands kiegészítőBlast Charge x1 2
Core szettFrightened Flunky x1 2 2 3
Whizbang's Workshop kiegészítőQuality Assurance x1 2
Core szettShield Block x1 2
Showdown in the Badlands kiegészítőBattlepickaxe x1 3 4 1
Core szettHeavy Plate x1 3
Showdown in the Badlands kiegészítőReinforced Plating x1 3
TITANS kiegészítőCraftsman's Hammer x1 4 3 3
Showdown in the Badlands kiegészítőDetonation Juggernaut x1 4 3 4
Showdown in the Badlands kiegészítőSlagmaw the Slumbering x1 4 16 16
Showdown in the Badlands kiegészítőBadlands Brawler x1 7 4 4
Showdown in the Badlands kiegészítőBoomboss Tho'grun x1 8 7 7
Core szettDeathwing, Mad Aspect x1 8 12 12
Showdown in the Badlands kiegészítőDeepminer Brann x1 8 2 4

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettArmor Vendor x1 1 1 3
Core szettGlacial Shard x1 1 2 1
Whizbang's Workshop kiegészítőScarab Keychain x1 1 1 1
Festival of Legends kiegészítőInstrument Tech x1 2 1 2
Showdown in the Badlands kiegészítőGaslight Gatekeeper x1 4 3 4
TITANS kiegészítőTime-Lost Protodrake x1 4 4 5
Showdown in the Badlands kiegészítőBurrow Buster x1 5 6 5
Core szettJusticar Trueheart x1 5 6 4
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3
Showdown in the Badlands kiegészítőSunspot Dragon x1 6 6 6
Showdown in the Badlands kiegészítőReno, Lone Ranger x1 9 30

Még több Warrior pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás