Összes pakli Új pakli

Standard- Tokken&Manacheat egyben! ( Druid )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

És ez csak az első meccs volt... huhh. 

A farm ahol élünk... 

Az előző meccsért azonnal jött a megtorlás... 

Hát ez egyszerűen gyönyörű és undorító egyben... a randomítás ugyebár. 

Mindegy is, nem akartam már vele szemétkedni, a két extra lap nélkül is megtudtam verni.

Dupla dinamit! Itt már átesett egy kis változtatáson a pakli.  

Üdvözletem!

Ma egy igazi finomságot hoztam, ami nem más mint egy Druid pakli. Újdonságnak csak lapok tekintetében fog hatni, de az alap stratégiák amiket használ az ismerős lehet mindenkinek. Első felvonásban ott a tokkenes vonal. Ugye a tipikus Composting, Encumbered Pack Mule, Razormane Battleguard, Oracle of Elune és Druid of the Reef lapokkal. Emellett egy kiváló laphúzási lehetőség, ha ezeket sikerül kombozni. 

A második felvonás pedig a mana ramp és a nagy lények és spellek köré épül. Ugye itt meg a Lightning Bloom, Overgrowth, Cenarion Ward lapokról van szó főleg. 

A Nature Studies lapot általában nem szeretem, de mivel olcsóbbá teszi a spell lapjainkat, nem csak azt amit ebből fedezünk fel. Így egy Overgrowth is hamarabb kijöhet. 

A Northshire Farmer-ből eleinte két darabbal játszottam, de ez majd később változni fog. ( Majd utólag kicserélem a lapokat amik módisítva lettek, csak hogy látható legyen a változás. ) 

Egyébként bármelyik beast lényünkre jó. Én főleg az Encumbered Pack Mule, ( ez egyébként főleg jó, mert ugye ha felhúzzuk a visszakevert példányokat az effekt ugyanúgy érvényesül, tehát ad egy másolatot a kezünkbe önmagából, és mondanom se kell hogy ugyan kicsi de jelentős falat tudunk az ellenfél elé állítani. ) Park Panther, és végül a Marsh Hydra lapokra szoktam elhasználni. 

Az elején még játszottam egy Rustrot Viper lappal is, ám ez is hamar kikerült a listából. Majd később visszatérek rá, de egyébként csak ritkán jött jól. 

Szintén eleinte játszottam 2 darab Best in Shell lappal is. Ez a végleges verzióban szintén változott. 2 túl sok bele, legalábbis érzésre. Még akkor is ha csak lapcsere miatt használjuk. 

És játszottam egy random Sheldras Moontree legendással is. Ennél a lapnál az volt a terv hogy a 2 darab Cenarion Ward és 1 Best in Shell lapot kihúzza a paklinkból, amit ugye ez a lap azonnal el is használ. 

Mondanom se kell hogy a randomításnak köszönhetően a két Cenarion Ward állandóan hamarabb jött ki, mint ez a lap. Pedig direkt van a pakliban Taelan Fordring is, amivel ugyebár garantáltan kihúzztuk volna a Sheldras Moontree-t. 

Úgy hogy ez a lap hamar felejtős lett, nagy kár érte, pedig fun-nak tünk a dolog, elméletben. A gyakorlatban meg más a helyzet, egyébként köszönöm szépen a fejlesztőknek is! Nem tudom hogy mi ez a mánia a laphúzásnál, de már évek óta feltünt hogy ha nem akarja hogy nyerjek, állandóan a legmagasabb manaköltségű lapokat adja a kezembe. 

Még régebben kiteszteltem hogy tele pakoltam a paklit 0 és 1 manás lapokkal és 2-3 giatn lapot tettem a végére. És meglepően elég sok meccsen adta a kezdő kezembe a gianteket, és ugyanazokat a kis manaköltségű lapokat. Amire elméletileg nagyon kevés esélynek kellene lennie. Megtörténhet, de hogy ennyiszer az évek alatt és hogy állandóan ezzel szívasson. 

Balanceügyi minisztériumot a Hs-nek de gyorsan! :DD

Na de visszatérve a fellegekből a földre, és a paklihoz, folytatom akkor tovább a leírást. És akkor rá is térek a változtatásokra. 

Amik mentek a levesbe azok a következők voltak:.

 • 1 Northshire Farmer ( túl sok a 2 darab belőle, és ha sok lényt keverünk vissza vele a pakliba se jó, mert így a várt lapokat nem húzzuk fel időben. )
 • A Rustrot Viper ment a levesbe. ( annak ellenére hogy Warri, Rouge, Pala, és D.H is játszanak fegyverekkel, sajnos ez a lény vagy nem volt elég, vagy sose jött fel időben. ) 
 • 1 Best in Shell ( 2 darab szerintem ebből is túlsok. néha tud jól jönni, de az esetek többségében meg kevésnek bizonyul még ez is, ha csak erre támaszkodunk a védelmet illetően. )
 • És Sheldras Moontree is ment a levesbe. Úúúú.. a kígyóval együtt egy fazékban, nem épp lehet kellemes. :D (ennél a lapnál már említettem mi volta  problémám, és mivel a terv nem működött, így a lap is haszontalan lett. ) 

És akkor amik bekerültek, ezek helyére, a következő lapok:.

 • Bekerült egy Solar Eclipse lap a pakliba. Ezt főleg a Cenarion Ward lappal érdemes kombózni. Szerencsére képekkel is sikerült illusztrálni mit tud. Általában amúgy jó lényeket fogunk belőle kapni. 
 • Új lapok közül bekerül egy Frostwolf Kennels is a pakliba. Egyfajta B megoldás ha a Composting lapból szeretnénk húzni, de a megfelelő kombo lapok/ lények nem jönnek ki. És ha ezekkel a kis cukiságokkal nem támadunk akkor ugye stealth-es lények maradnak, így magabiztosabban elnyomhatunk rájuk egy Composting-ot. Mage és Warrior, néha még a Paladin is letudják őket szedni ilyen olyan varázslattal, erre érdemes ügyelni. De ha úgy adódik és a Nature Studies lapból tudunk magunknak valami buffolós lapot szerezni, ami még beast-ekre is reagál, akkor ezek a kis farkasok szintén jól tudnak jönni a board építésben. 
 • Bekerült egy random Nobleman epic lap is a pakliba. Ez főleg a játék végén tud jól jönni. Mivel ilyenkor a nagy lapjainkból tudunk ezzel egy másolatot készíteni. Nem nagy durranás de tud életmentő is lenni. 
 • Egy darab Northshire Farmer bőven elég. Főleg a játék végén érdemes ezt is elhasználni. Így megakadályozva a paklink elfogyását. Ez elég hülyén hangzott, elnézést érte! :D
 • A Rustrot Viper helyére bekerült Shan'do Wildclaw legendary lap. Bár a Viper nekem szerencsétlenül jött ki, szerintem ugyanúgy használható a pakliban így akinek a legendás nincs meg, azok hagyhatják a kígyót a pakliban. Amiért ezt a legendást választottam az egyrészt a  Northshire Farmer miatt van. Ugyan visszakeverhetünk vele beasteket a paklinkba, és ez tök jól hangzik, viszont csak 3/3-as lények lesznek. Shan'do-val pedig tudunk nekik egy minimális buffot adni, valamint bármelyik beast lényünké át tud alakulni ami az asztalunkon van. 

Mivel a Moontree legendás kikerült a pakliból, így Taelan Fordring most már a Marsh Hydra és a Frostsaber Matriarch lapokat fogja fixen kihúzni nekünk. Utóbbi egyébként szintén jó fal emeléshez. A sok beastnek köszönhetően ez mindig olcsón fog kijönni. Az Oracle of Elune-al mondanom se kell milyen durva tud lenni. Képpel sikerült is illusztrálni. 

A Northshire Farmer lappal a Martiarch-ot vissza lehet keverni, de annyira nem ajánlom. Ha tauntot szeretnétek akkor a szamár jobban megéri, szerintem. 

Nem beszéltem még a Battleground Battlemaster lapról. Igazából vele szeretnénk megnyerni a meccseket. Főleg a Park Panther és Marsh Hydra lapokka együtt tudnak eszméletlen kombot alkotni. De a Cenarion Ward lapokból kapott random lényekkel is jó lehet a Battlemaster. 

És ezzel végére is értem a pakli bemutatásnak. Huhh.. szerintem egész mókás kis pakli, nyilván nem olyan hatákony, mint mondjuk egy full tokken vagy ez a manacsaló druid paklik, de így a kettő kombinálása egész jó kis paklit hozott össze. Tisztában vagyok vele hogy jobban is meglehetne ezt a koncepciót oldani, én mégis maradok ennél. A Marsh Hydra elég mókás tud lenni. És mivel nem rég szereztem meg a lapot így ennek örömére szuszakoltam bele a pakliba. 

Nekem bejött én nem bántam meg. Nem is ragozom tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését, az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok a paklihoz!  

Ez egy kiváló pakli!

13

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 12

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 465

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Druid lapok

Név Mana Támadás Élet
Scholomance Academy kiegészítőLightning Bloom x2 0
United in Stormwind kiegészítőDruid of the Reef x2 1 1 1
Scholomance Academy kiegészítőNature Studies x2 1
United in Stormwind kiegészítőComposting x2 2
Forged in the Barrens kiegészítőRazormane Battleguard x2 2 2 3
Darkmoon Faire kiegészítőSolar Eclipse x1 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőFrostwolf Kennels x1 3
United in Stormwind kiegészítőOracle of Elune x2 3 2 4
Scholomance Academy kiegészítőShan'do Wildclaw x1 3 3 3
Ashes of Outland kiegészítőOvergrowth x2 4
United in Stormwind kiegészítőPark Panther x2 4 4 4
United in Stormwind kiegészítőBest in Shell x1 6
Fractured in Alterac Valley kiegészítőFrostsaber Matriarch x1 7 4 5
Ashes of Outland kiegészítőMarsh Hydra x1 7 7 7
Darkmoon Faire kiegészítőCenarion Ward x2 8

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
United in Stormwind kiegészítőEncumbered Pack Mule x2 2 2 3
United in Stormwind kiegészítőNobleman x1 3 2 3
United in Stormwind kiegészítőNorthshire Farmer x1 3 3 3
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3
United in Stormwind kiegészítőBattleground Battlemaster x1 6 5 5

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2022.01.08 11:49-kor, az alábbi változásokkal:

Név Mana Támadás Élet
- United in Stormwind kiegészítőNorthshire Farmer x1 3 3 3
- United in Stormwind kiegészítőRustrot Viper x1 3 3 4
- United in Stormwind kiegészítőBest in Shell x1 6
- United in Stormwind kiegészítőSheldras Moontree x1 8 5 5
+ Scholomance Academy kiegészítőShan'do Wildclaw x1 3 3 3
+ Darkmoon Faire kiegészítőSolar Eclipse x1 2
+ United in Stormwind kiegészítőNobleman x1 3 2 3
+ Fractured in Alterac Valley kiegészítőFrostwolf Kennels x1 3

Még több Druid pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2022.01.08 14:09

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Alfons, nem szoktad használni a kártyalinkelést?

Itt egy tipp: “[…” ennyi, az első pár karakter után egy legördülő öl piszokhamar beadja, és az egész írás átláthatóbb lesz tőle! ;)

Szuper a dekk, én is sokat próbálkoztam hibridekkel, mindig izgalmas velük a játék.

There must always be a Hearthstone Hungary…

#2

2022.01.08 14:40 | Válasz: (#1) Kacsito (Hall of Fame) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Üdv! Köszi, de nem is tudtam hogy van ilyen lehetőség!

De ez egyébként mit is takar, mert így nem igazán értem amit leírtál?! Gondolom van az adatbázis az összes lappal és akkor egy ilyen kombinációval lehet így hozzáadni egy irományhoz a kártyákat, onnan?! 

Hát én ilyen amatőr mód,  ( kulisszák mögött percek következnek ) csináltam eddig. Megcsinálom a paklit Hs-ben. A kódot kimásolom, egy notepad vagy abba amibe. Fogom a paklikódot és a playheartstone/ deckbuild oldalára bemásolom. Ott kiadja a teljes paklit. Majd bemásolom ide is, majd utána elkezdem a képeket, ha vannak, akkor felrakni, majd utána a szöveget írom. 

És akkor így áttekingetek a playheartstone oldalára ahol ott a pakli és akkor így normálisan letudom írni hogy melyik lap melyikkel jó. Nem pedig fejből kellene, mert akkor tuti lemarad valami. Onnan szoktam a kártyák teljes nevét is átmásolni. :D

Aztán mentés és kész. Utólag még átfutom a leírást, és ha valamit észreveszek még akkor azt javítom. Főleg fogalmazási hibákat, de még így is van hogy nem veszek észre mindent. :)

Tudom körülményes, és nagyon amatőr, de eddig így csináltam és már így szoktam meg. De ha leírod nekem A-t, Z-ig hogyan kell ez a kártyalinkelést megcsinálni, vagy esetleg le van írva már valahol akkor szívesen fogadom. És ki is próbálom! :)

#3

2022.01.08 15:36

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Maga a kártyalinkelés szögletes zárójellel:

[kártya neve]

Itt az oldalon bármelyik szövegmezőbe így beírod és a kártya oldalára fog mutatni, illetve ha felé viszed az egeret akkor felvillan a lap.

Az benne a legjobb, hogy ha elkezded beírni, akkor felajánlja a lehetséges lapokat. Próbáld ki ;)

A másik dolog a leírás és a lista együttes megjelenítése:

én úgy szoktam hogy a dekket létrehozom itt, elmentem, és két ablakban megnyitom: az egyiket olvasom, a másikat szerkesztetem, így látom mi van a dekkben amiről írok. Ha nagyon nincs időm rá akkor privátra teszem amíg meg nem írom készre. (Így is van, hogy olyan lapot említek, ami nincs a dekkben Mind Control :D.) Más oldalt nem használok, azonnal betúrom ide vágólapról.

Alternativa, hogy itt csinálom meg a dekket, mert elég jó a pakliszerkesztő véleményem szerint elég felhasználóbarát. 

Ja és a lapokat a kártyák oldalon böngészem mert ott a legjobb a szűrő.

Szerkesztve: 2022.01.08 15:56

There must always be a Hearthstone Hungary…

#4

2022.01.08 15:58

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Szia,

Beírsz egy [-t és utána legalább két karaktert beírsz és már fel is ajánlja a lapokat, de persze magad is beírhatod, hogy mondjuk Innervate, és szép link lesz belőle, amire ha valaki rákattint, vagy mobilon rányom akkor bejön a kártya képe a leírással.

 • [Innervate] > Innervate (Alapértelmezett - Standard változat)
 • [Innervate#Classic] > Innervate (Classic változat)
 • [Innervate#Wild] > Innervate (Wild változat)
 • [Baron Geddon#Mercenary] > Baron Geddon (Mercenaries változat)

Pakli készítőnél egyébként az megoldható lenne, hogy bizonyos felbontás fölött (mondjuk egy Full HD-s monitornál már biztosan) kirakjam a leírás mellé a pakliban lévő lapokat, valahogy így (mondjuk testreszabási opció lenne, vagy egy gomb a pakli készítésnél):

Hearthstone Hungary Admin

#5

2022.01.08 17:29 | Válasz: (#4) PHOENIX (Admin) hozzászólására

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Elég fajin lenne!

There must always be a Hearthstone Hungary…

#6

2022.01.08 17:53 | Válasz: (#5) Kacsito (Hall of Fame) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Csatlakozom.

#7

2022.01.08 19:49 | Válasz: (#4) PHOENIX (Admin) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Nagyon szépen köszönöm!

Most már akkor ezt is tudom, és legközelebb ki is próbálom! Tetszik egyébként hogy külön van classic, standard, és wild is, és mindegyikhez lehet rendelni lapot. És akkor így ahogy példa is mutatja, nem lesz kavarodás. A leírás pedig tökéletes!

Kacsito remélem nem haragszol meg érte! De egyébként a te segítségedet is külön köszönöm szépen, csak én voltam értetlen! :D 

#8

2022.01.08 20:06 | Válasz: (#3) Kacsito (Hall of Fame) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Köszönöm szépen a segítséget és a tippeket is! A privát paklit én is így szoktam mostanában csinálni, most is van pár eltéve. Csak most ugye a játék kedvéért csinálgatok paklikat. És ott meg a privát paklik nem játszanak. A hordáért, bármit! :P :D 

A kártyalinkel kapcsolatban meg kaptam egy részletes leírást PHOENIX-től, így már teljesen világos a dolog. Csak én voltam értetlen! :D

Minden esetre akkor így új távlatok nyílnak majd a leírásokat illetően, és akkor remélhetőleg áttekinthetőbbek lesznek így a jövőben. 

A paklikészítőt egyébként szoktam én is használni, valóban jó mert részletesebb és jobb a keresési lehetőség! Ezek ellenére a playhearthstone-os pakliépítőt is használom néha, mikor hogy esik kézre igazából. :)

 

#9

2022.01.08 21:02 | Válasz: (#7) Alfons (Rare) hozzászólására

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Nincs harag, dehogyis :D

There must always be a Hearthstone Hungary…

#10

2022.01.09 10:54

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Megcsináltam, hogy látszódjanak a lapok, a nyílra kell nyomni (minden felbontáson működik): (egyelőre béta, ha a leírást szerkesztitek, majd bezárjátok, akkor nem kerülnek vissza a helyükre a lapok, csak akkor, ha a nyílra nyomtok):

Lapok megjelenítése leírás közben

Hearthstone Hungary Admin

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás