Összes pakli Új pakli

Sztreccs Paladin

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Varian Wrynn hátlap! Varian Wrynn hátlap

Sziasztok!

A Sztreccs Pala az új mániám, mert a nyújtás majdnem olyan fontos, mint a győzelem. Ezerrel robogók az 500w klubba, és a wrath típus immáron lassúnak bizonyult. Kinek van ideje eldobni az első kört!?


Start:

Az egyik legfinomabb 1-drop Argent Squire, és a keveset látott de elég hatásos Elven Archer kaptak helyet az első kör elfoglalására. Azért ebben az arányban, mert bár az előbbivel jobb kezdeni, az utóbbi sokkal jobb másodikként. Teszemazt lekap egy ellenséges 1-droppot (gyakoriak - Abusive Sergeant, Leper Gnome). Nagyon jó Equality után is, akár finish előtt tauntokat lelőni. Emellett az 1-dropok erősítik a Knife Juggler képességét, persze a tokenek mellett.

Amit észrevettem, hogy a Sword of Justice egy remek csapás, mert azonnal tudok pingelni, mondjuk egy divine shield-et, vagy egy 1-életest, míg közben minden lényem amit lehozok (3-4 szokott lenni) a kövi két körben kapja a buffot, és simán legyorsulja azt a hátrányt amibe a 3 manás fegyver került. Egészségesebb a késdobáló, a tokenek, a 1-droppok, de sokszor hatalmas egy sima Sen'jin Shieldmasta 6 élettel a 4. körben. A Damaged Golem is sokkal szebben jön ki. Van, hogy ezt a fegyvert Coin-nal teszem ki, leveszem az 1-dropot, hogy a kövi körben szépen kimenjen az juggler + archer, ping-ping-ping. Nat Pagle is sokkal jobb, ha egy kicsit meg tudja magát védeni. Egyébként meg heal-4, de sokszor húzok vele 2-3 lapot is, mert olyan nyoásom van, hogy nem tudják leszedni.

Középjáték:

Mindenki szereti lapok, Defender of Argus, Azure Drake tempóznak nagyon, a Stampeding Kodo bármit megpusztít az Aldor Peacekeeper-rel persze, de ha kontroll kell, akkor itt vannak a szokásos boardclear kombók. Rugalmasan válogatható, mana kihasználtság miatt: Wild Pyromancer + Equality csak 4 mana, de az előbbit lehet váltani Avenging Wrath-ra, utóbbit meg Sniper Juggler-re, vagy Consecration-re stb. Truesilver Champion is nagyon erős a midrangeben, ha van rá idő, lehet érdemes kipakolni üres boardon is.

Végjáték:

A dekk olyan gyors volt az elején, hogy kontroll warrikat simán zergeltem, és boldogan feltartottam a Druid-okat is, meg a zoo-t is a középjátékban. Aztán kifogytam, és kipurcantam, kombó meg tempo ellen. Nos, itt a late-game, mi is lehetne más mint maga a tűz ura, valamint a bácsi akitől az Ashbringer-t lehet csaklizni. Lenti képen lehet látni, hogyan töri össze az álmokat a fekete lovag. Nem a legnagyobb late-game csomag, de mivel a dekk célja, hogy végig diktáljunk, nem kell sok, hogy Rag bedobja a kegyelemdöfést. Aztán ilyenkor lehet veszíteni egy Big Game Hunter ellen, de többször tempózták ki ellenem azt a lapot, csak hogy a buffolt Damaged Golem meg a buffolt tokenek ellen legyen valamijük az asztalon. Nat azért adhat okot a gyanakvásra, hogy ez nem egy shockadin dekk. Ki is szedtem a Divine Favor-t, mert ha nincs is mindig tele a kezem, a játék elején Nat húz, aztán úgyis a fatigue miatt már nem szabad sokat. A curve annyira gyönyörű lett, hogy szörfözni lehet rajta.


Sok kis finom szinergiát találtam eme dekk használata közben, pl a Tinkmaster Overspark jól megy Aldor Peacekeeper, illetve az Elven Archer-rel kombózva, és így lesz a gamble lapomból egy rendes lap. Ha egy 1-droppal állok az asztalon egyedül, akkor 3. Körben simán kirakhatom, aztán, ha nem dínó lesz belőle, annyi baj legyen, úgyis egy silverhand mókus az új kieg kabalája! ;)

Jó játékot kívánok hozzá!


Ez a Druid sem érzi mar magát nyeregben, egy percig sem volt lépéselőnyben, a helyében be is törném az egész játékot.

Egy kör erejéig még kutyám is volt! M.T.C. <3


Update

Néhány változtatást eszközöltem a listán, noha eddig is elég bivaly volt, futottam bele 9-1-et is mindenféle dekkek ellen, de úgy éreztem, hogy itt az ideje egy kicsit növelni a hozzáadott értéken, illetve egy kicsit gyorsítani a kombókat.

Humility - egy testetlen lelketlen Aldor Peacekeeper, ami azért kell, hogy olyan csúfszágokat mint Turn1 Flame Imp hamarabb le tudjunk kezelni.

Bloodmage Thalnos / Harrison Jones - ezek a lapok a Loot Hoarder, és az Azure Drake lapok helyét vették át, nagyjából hasonló érték, csak az olcsóbb spell dmg hamarabb jöhet számításba  a Consecration-nel, míg a nagyobb tech lap sokat segít a Warrior-ok, és a Rogue-ok ellen.

Ysera / Sylvanas Windrunner - kellett egy konzisztens végjáték, mert többször előfordult, hogy stabilizálódtam kombó Druid ellen, illetve kontrol Warrior ellen, de nem volt mibe, az Avenging Wrath jó finisher, de nincs elég burn, így inkább testekre cseréltem. Az egyik Elven Archer is ennek a cserének az áldozata lett.

Kedvcsináló.


Újfent jó játékot kívánok hozzá!

Ez egy kiváló pakli!

13

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 16

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Létrehozott paklik: 300

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 3.05 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Paladin lapok (10 db)

Név Mana Támadás Élet
Vanilla szettHumility x1 1
Vanilla szettEquality x2 2
Vanilla szettAldor Peacekeeper x1 3 3 3
Vanilla szettSword of Justice x1 3 1 5
Vanilla szettConsecration x2 4
Vanilla szettTruesilver Champion x1 4 4 2
Vanilla szettGuardian of Kings x1 7 5 6
Vanilla szettTirion Fordring x1 8 6 6

Semleges lapok (20 db)

Név Mana Támadás Élet
Vanilla szettArgent Squire x1 1 1 1
Vanilla szettElven Archer x1 1 1 1
Vanilla szettBloodmage Thalnos x1 2 1 1
Vanilla szettKnife Juggler x1 2 3 2
Vanilla szettNat Pagle x1 2 0 4
Vanilla szettWild Pyromancer x2 2 3 2
Vanilla szettEarthen Ring Farseer x1 3 3 3
Vanilla szettHarvest Golem x1 3 2 3
Vanilla szettMind Control Tech x1 3 3 3
Vanilla szettTinkmaster Overspark x1 3 3 3
Vanilla szettDefender of Argus x1 4 2 3
Vanilla szettSen'jin Shieldmasta x1 4 3 5
Vanilla szettHarrison Jones x1 5 5 4
Vanilla szettStampeding Kodo x2 5 3 5
Vanilla szettSylvanas Windrunner x1 6 5 5
Vanilla szettThe Black Knight x1 6 4 5
Vanilla szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8
Vanilla szettYsera x1 9 4 12

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2021.08.25 08:15-kor, az alábbi változásokkal:

Még több Paladin pakli

#1

2021.07.26 18:29

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Klasszik kontrol pala, van benne lehetőség. Itt nincsenek 70%-os deckek meg túl korai winek, melyeket sehogy se nyerhetsz meg. :D

Amolyan őskori rénó kontrol rénó nélkül :D

#2

2021.08.25 09:14

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Azért van, hogy kiadja, amikor megvan az a mikrometa hullám:

There must always be a Hearthstone Hungary…

#3

2022.03.07 11:13

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Ma megint szétvittem vele a létrát, pat10-plat1, versenyhátlapos full golden lockok druidok, és warriorok.

A Warrior nehéz, ott nem tudom rendesen elkaszálni őket a midgame-ben, és tú erős a végjátékuk.

A Mind Control Tech - Defender of Argus kombó zoo ellen egy óriási swing a 7. körben. Ha közben volt Sword of Justice fent akkor GG.

I

Szerkesztve: 2022.03.07 11:24

There must always be a Hearthstone Hungary…

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás