Összes pakli Új pakli

Togwaggle Paladin

Mostanában ha fellépek, a küldik mellett 1-2 partit lejátszok a Togwaggle palával, hisz rendkívül mulatságos számomra, és nem feltétlen a paklicserés win (bár szerintem baromi poén) , hanem hogy nem druidával vagy warriorral hajtod végre.

A másik, ki játszik effélle gagyesz palát: ott az Odd, Even, Secret, DK meg a többi wildos epik pakli. Nos vetélytársunk ebből ki-indulva úgy rendezi sorait meccs elején ami előnyösen jöhet ki számunkra.

A Togwaggle Pala nagy gondolkodásokat nem igényel, csak tudni kell mikor mit teszel, mi jön mi után.

A cél: Minél több kártyát húzni, amellett hogy életben tartod magad, egészen addig míg összejön a kombó és ki tudd kopizni az ellenfél kezét.

Kezdésnél mindenképpen tartsd meg a Small-Time Recruits-ot vagy Crystology , Novice Engineer ezek indítják be a fogaskerekeket.

Smuggler's Run csak akkor használható ha Runic Egg vagy Meanstreet Marshal a kézben van. A legjobb persze Crystology vagy Small-Time Recruits után ( ha a drawosokat is húztad ). Mondjuk volt már olyan hogy nem volt már Equality-m és csak így tudtam a terepet letisztítani a Wild Pyromancer el. De ha lehet inkább az Equality vel kell használni. És ha a boardcleart el tudod tartalékolni Azalina Soulthief kijátszása előtt nyert ügyed van.

Runic Egg kijátszható úgy is, hogy Righteous Protector bevédi a Doomsayert, ellenfelünk nem játszik ki semmit, és kövi körben instant meghal jópár lény. Ha ilyenkor a kézben van a Solemn Vigil akkor 0 droppá válik, és lehet lapot húzni. (tereptisztítás után általában 0 mana és elindíthatja a laphúzásokat)

A Flash of Light is laphúzónak jó, de ha nagyon elvadult az ellenfél nagydózisú healnek a Crystalsmith Kangor-al használható.

A kombónk úgy néz ki: Emperor Thaurissan kijátszása, ha kézben van legalább King Togwaggle és 1 Rebuke így jön ki 10 manára a kombó (7+1+2) [ A lehető legjobb ha Azalina Soulthief és a másik Rebuke is a kézben van mert így még Wild Pyromancer és Equality kombó is bevethető, pláne ha ők is olcsóbbodnak.

 Kör 1. King Togwaggle + 2 Rebuke / Kör 2. ha van Wild Pyromancer+Equality utána Azalina Soulthief Kör 3. King's Ransom + marad 5 mana!

A vicces az egészben hogy még a Rouge Preparation -ja sem tudja szabotálni a kombót. A mágus secretjei is könnyen hatástalaníthatóak az olcsó trash lapok kijátszásával.

A pakli rendkívül rugalmas, a játékot pörgetjük, átlagban 15-18 laphátrányba küldhetjük vetélytársunk de még aggro paklikat is elkobozhatunk 7-9 lappal ! :D

 

3

Lady Liadrin HearthstoneVasPaladin profilképe

(Golden Common)

Létrehozott paklik: 14

365 napon belül: 8

Átlagos értékelés: 2.79 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Paladin lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Boomsday Project kiegészítőCrystology x2 Spell 1
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőMeanstreet Marshal x2 Lény 1 1 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőRighteous Protector x2 Lény 1 1 1
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőSmuggler's Run x2 Spell 1
Boomsday Project kiegészítőCrystalsmith Kangor x1 Lény 2 1 2
Rastakhan kiegészítőFlash of Light x2 Spell 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőGrimestreet Outfitter x1 Lény 2 1 1
The Witchwood kiegészítőRebuke x2 Spell 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőSmall-Time Recruits x1 Spell 3
Equality x2 Spell 4
Blackrock Mountain kaland módSolemn Vigil x2 Spell 5

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Karazhan kaland módRunic Egg x2 Lény 1 0 2
Doomsayer x2 Lény 2 0 7
Novice Engineer x2 Lény 2 1 1
Wild Pyromancer x2 Lény 2 3 2
Blackrock Mountain kaland módEmperor Thaurissan x1 Lény 6 5 5
The Witchwood kiegészítőAzalina Soulthief x1 Lény 7 3 3
Kobolds & Catacombs kiegészítőKing Togwaggle x1 Lény 8 5 5

Ezeket a paklikat és híreket olvastad már?

#1

2019.01.12 16:59

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Common) - Közösség segítő

Köszi. :)

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás