Összes pakli Új pakli

Új Control Pap

Minden információCsak a pakli lapjai

Egy ideje már akartam egy új kontroll papot csinálni és egészen jól sikerült a kezdeti elképzelés, de sehogyan sem tudtam igazán univerzálissá tenni. Most ebben a felállásban úgy érzem egy használható megoldás, amiben több variáció is lehetőséget biztosít a finomhangoláshoz. A lényeg, hogy jól gyúrható a pakli, ha valami nincs vagy szerinted rossz, akkor van más a helyére. A Zombie Chow is ilyen. Én alapból betettem, de végül kiszedtem, mert kevésbé volt kontroll hangulata a paklinak. Jelzem, ez a pakli tényleg még kidolgozás alatt van, cserébe teljesen saját :)
A lényeg, hogy általánosságban minden pakli ellen van esélye, nincs fixen elvesztett felállás. A Face Hunter is kikaphat ellene, ahogyan a Handlock is. Célom egy univerzálisabb, jó kiállású pakli volt, ahol mind a korai játékban, mind a végjátékban dominánsak lehetünk (feltéve ha jönnek a lapok).
Szóval rég volt, hogy kitettem ide egy paklit, de úgy láttam nagyon hiány van ebből a típusból, ami ismét bevethető rendesen a mostani meta ellenében. Remélem sikerült :)

Circle of Healing - Vagy az Auchenai Soulpriest képességével jó kombóba, vagy pedig az Injured Blademaster felgyógyításához. Lehet vele még masszívan lapot húzni ha sok lényünk kint van és van a táblánkon Northshire Cleric. Az egyik legjobb lap amit a Priest kaphat, így érdemes jól meggondolni mikor lőjük el.

Holy Smite - A két sebzés lehetővé teszi, hogy eltávolítsunk a tábláról olyan lényeket, akik vagy le lettek gyengítve, vagy alapból ennyi élettel rendelkeztek. A kontrol megtartásához használjuk fel, főleg akkor ha egy face Hunter jön ellenünk vagy egy Demon Zoo WarlockVol'jin képességével párosítva jó trade.

Power Word: Shield - Nem sok kommentárt igényel, szintén a kontrol erősítéséhez jó és még lapot is ad.

Northshire Cleric - Laphúzásra való, megpörgeti a paklit olyan időkben, amikor fortuna rosszul osztja a lapokat. Emellett jó az agró paklik ellen mint korai lap.

Light of the Naaru - Kiválóan kombinálható az Auchenai Soulpriesttel, valamint gyógyításra is ideális. Egy nagyon szükséges lap a mostani gyors metában.

Wild Pyromancer - A rush paklik leaprítására van. Érdemes takarékoskodni vele, de ha az első 3 körben nem árasztott el az ellenfél lényekkel, akkor is hasznos. A legjobb akkor használni, ha közben buffolni is tudjuk.

Shadow Word: Death - Magáért beszél. Azért csak 1 db, mert gyakoriak a rush paklik, amikbe nem nagyon van sok táposabb lény.

Thoughtsteal - Legmenőbb lap. 2 lap a másik paklijából a kezünkbe. Egyrészt taktikai segítség, hamar megtudjuk milyen paklival is jön ellenfelünk, másrészt gyakran eszement jó lapokat kapunk, amik felénk billentik a mérleg nyelvét.

Dark Cultist - Egy nagyon jó lap, kifejezetten cserékhez érdemes használni amikor van mellette más lény is.

Injured Blademaster - Jó lap. 3-ért egy 4/3-at kapni jó üzlet, még ha fel sem gyógyul, akkor is. Ha meg felgyógyúl, akkor egyenesen királyság.

Shadow Madness - Saját lappal agyonverni az ellenfelet nagyszerű érzés. Mégjobb ha az ideiglenes átpártolt lény hagy is nálunk valamit, pl a halálával megidézett lényt. Emiatt kifejezetten érdemes Harvest Golemre, Sludge Belcherre rakni. Az Acolyte of Pain és a Loot Hoarder is jó célpont. Légy kreatív :)

Velen's Chosen - Egy cserélhető spell ha éppen úgy alakul a meta, de én betettem egy ilyet egy Thoughtsteal helyére, mert amúgy lassú volt a tempó, így meg mégis valami fejlődik a táblán is. Ízlés dolga, nekem bejött.

Auchenai Soulpriest - Képességével harmonizál a Circle of Healing és nagyon jó arra, hogy az ellenfél rákoncentráljon és irgalmatlan értéktelen módon eltávoltísa a tábláról. A Light of the Naaru is kiváló kombó vele, szinte kizárt hogy rossz legyen neked :)

Holy Nova - Az agresszív paklik ellen kiváló, de csak egyet tettem a pakliba. Szerintem ha valamelyik lap nincs meg, akkor ebből legyen kettő. Vol'jin képességével párosítva jó trade.

Loatheb - Egyik legendás lapunk. Mágiahasználók ellen kiváló, de talán behelyettesíthető bármilyen más lénnyel is, ami nekünk tetszene.

Sludge Belcher - A védelmi lap. Alap.

Holy Fire - Elsősorban a gyógyítás miatt került bele. A Control Priest egyik nagy hiánya, hogy ritkán marad energia a magunk gyógyítására. Ezzel viszont egy removal és egy gyógyítás is elsüthető egyben. Szerintem kegyetlen jó lap, kicsit drága, de sokszor életmentő lehet.

Sylvanas Windrunner - Az első és legalapabb legendás lap. Ha nincs meg, akkor csinálj! Nem nagyon helyettesíthető, jól illik a manna ívbe és mellé szintén ellophat lényeket, vagy csak visszatartja az ellenfelet egy körben, ami éppen elég lehet a győzelemhez.

Vol'jin - Szerintem meghatározó résztvevője a paklinak, nagyon fontos és kellő lény a mai tempóban. Szerintem kiváló legendás lap, érdemes betenni a pakliba.

Mind Control - Egy darab kell ide is, mert ha kézbe kerül akkor még nem nagy szívás, de később nagyon sokat javíthat a helyzetünkön.

Köszönöm, hogy elolvastad és jó játékot vele!
Hage#2792

17

Anduin Wrynn HearthstoneHage profilképe

Hage (Tesztelő)

BattleTag: Hage#2792

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 21

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 9.29 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Priest lapok

Név Mana Támadás Élet
Classic szettCircle of Healing x2 0
Basic szettPower Word: Shield x2 0
Basic szettHoly Smite x1 1
Goblins vs Gnomes kiegészítőLight of the Naaru x2 1
Hall of Fame szettNorthshire Cleric x2 1 1 3
Basic szettShadow Word: Death x1 2
Classic szettThoughtsteal x1 2
Curse of Naxxramas kaland módDark Cultist x2 3 3 4
Classic szettShadow Madness x1 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőVelen's Chosen x1 3
Hall of Fame szettAuchenai Soulpriest x2 4 3 5
Basic szettHoly Nova x1 4
Goblins vs Gnomes kiegészítőVol'jin x1 5 6 2
Hall of Fame szettHoly Fire x1 6
Basic szettMind Control x1 10

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Classic szettWild Pyromancer x2 2 3 2
Classic szettInjured Blademaster x2 3 4 7
Curse of Naxxramas kaland módLoatheb x1 5 5 5
Curse of Naxxramas kaland módSludge Belcher x2 5 3 5
Hall of Fame szettSylvanas Windrunner x1 6 5 5
Goblins vs Gnomes kiegészítőDr. Boom x1 7 7 7

Még több Control Priest pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás