Összes pakli Új pakli

Valéria, a kettős állampolgár

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

AhoY!

Mert ugye nem csak Rogue lapokkal játszik, érted... na, mindegy, felejtsd el...

Régóta vártam az Ethereal Peddlerre, bár inkább csak azért, mert imádom a fun koncepciókat, és ez a lap tökéletesen illik egy ilyen besorolású pakliba. Azóta elég sokat pörgettem ezt a paklit, átesett néhány finomításon, és most ott tart a dolog, hogy már ladderen is megállja a helyét. Legalábbis most. Persze sose lesz tier1 pakli, talán így is tier2 alja (vagy az se...), de messze élvezetesebb mint az említett osztályokban található paklik legalább 70%-a :)

Elég sok a random tényező, hasonlóan az Evolve sámánhoz, viszont annál jobb RNG-je van ennek a paklinak. Nekem minden 2-3. Evolve csalódás volt, vagy azért mert nem volt használható képességű lény a kijátszása után, vagy 1-2 lapomnak még rosszabb statjai is lettek... Ezzel ellentétben itt fixen class specifikus kártyákat kapunk, amiknél a "kegyetlenül örülünk neki" és a közepesen erős kártyák száma meghaladja a gyenge és teljesen használhatatlan lapokat, nem is kevéssel. Engem sok kellemes csalódás ért, hány olyan lapja van más classoknak, amiket ez a Rogue pakli tökéletesen ki tud használni. Még Rogue ellen sem vagyunk teljesen elveszve, egyedül az Ethereal Peddler képessége nem működik. Persze 50% alatti match up minden Rogue, ami nem mirror és legalább tier2, de messze nem esélytelen.

Van egy alternatív win condition is a pakliban, ami így nem kevés játék után inkább alapértelmezettnek tűnik, ez pedig a Leeroy Jenkins + Cold Blood + amit kapunk mellé ;)

És akkor egy kis lapról-lapra, az érdekesebb fajtákból:

Preparation van, de Sprint nincs. Jöhet a jogos kérdés, hogy ez így "mi a zsák?!". A prep remekül kombózik a Burgleel, megkönnyíti hogy az Ethereal Peddlert a lehető legmagasabb értékében pörgessük. Meg hát a szokásos Rogue dolgok mint a combo, Edwin VanCleef vagy akár a Violet Teacher. A kapott spellekről nem is beszélve.

Deadly Poison hiánya... igazából csak elfelejtettem betenni a pakliba, és csak a sokadik játék után tűnt fel, hogy: "Bakker, kimaradt!" Nem igazán találtam neki helyet és nem is éreztem szükségét, szóval ezért nincs bent.

Ééééés, hát ez most csak ennyi volt... Ha megnézitek, a régebbi paklijaimnál sokkal többet magyaráztam ebben a szekcióban. de itt nincs mit magyarázni. Bármi mást szednék ki, és tennék be a helyére valamit, hiányozna onnan. Nekem... szóval lehet nyugodtan próbálgatni, nem állítom hogy ez a legjobb lista erre a dologra, de én bármit próbálgattam, nekem csak rosszabb lett.

Mindig 2 Azure Drake + Leeroy Jenkins a kezdőkezem, BabyRage!

A mulligan is elég egyszerű: Legyen valami az asztalunkon, meg legyenek megoldásaink. Amiket mindig meg akarunk tartani:

Backstab, Swashburglar, Bloodmage Thalnos, Eviscerate és az Undercity Huckster. Ha nálunk van a coin akkor ide tartozik az SI:7 Agent is.

Aggro ellen alapból is megtarthatunk egy SI:7 Agentöt és/vagy a Fan of Knivest is, ha biztosan van 1-2. körünk. Ami meg nem aggro, ott jól jöhet egy Shadow Strike is. A Cold Bloodot sose tartsuk meg, ahogy az összes 4 vagy annál több manás lapot se. Ami talán még érdekes, az a Preparation + Burgle. Ha ez így nálunk van még mulligan előtt, nálunk a coin, van egy 2 manás lapunk, a másik költsége pedig nem haladja meg a 4-et (és nem Preparation vagy Cold Blood), megpróbálkozhatunk egy első körös Burgleel. Más szituációban nem ajánlom, de ebben a felállásban nagyon messze van rizikó-faktora a mexikóitól. Persze, benne van a kockázat, ezért rosszabb match upokra ajánlom, mint a Warrior és a Priest.

11

Zsee profilképe

Zsee (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 19

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 15.16 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Rogue lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettBackstab x2 0
Legacy szettPreparation x2 0
Legacy szettCold Blood x1 1
one Night in Karazhan kaland módSwashburglar x2 1 1 2
Legacy szettEviscerate x2 2
Legacy szettFan of Knives x2 2
Legacy szettSap x2 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőUndercity Huckster x2 2 2 3
The Grand Tournament kiegészítőBurgle x2 3
Legacy szettEdwin VanCleef x1 3 2 2
Legacy szettSI:7 Agent x2 3 3 3
Whispers of the Old Gods kiegészítőShadow Strike x2 3
one Night in Karazhan kaland módEthereal Peddler x2 5 5 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettBloodmage Thalnos x1 2 1 1
Legacy szettViolet Teacher x2 4 3 5
Legacy szettAzure Drake x2 5 4 5
Legacy szettLeeroy Jenkins x1 5 6 2

Még több Rogue pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás