Összes pakli Új pakli

Végtelen Deathrattle Paladin

Minden információCsak a pakli lapjai

Control Paladin

A control paladin már egy ideje nem tartozik a legjobb számokat produkáló paklik közé. A fénykorának a lapjainak standardból való kirotálása, de méginkább a végtelen értékes paklik elterjedése vetett véget. Ám a Rastakhan's Rumble kiegészítőben a control paladin számára is elérhetővé vált a végtelen value. Méghozzá nem is akármilyen érték! A Boomsday meta idején a mech-control paladin ugyan nem volt metameghatározó pakli, de észrevehető volt az, hogy -control paklihoz képest- meglehetősen nagy tempót tud diktálni a mech-tojások feltörésével, a Carnivorous Cube használatával, illetve az ezek előtt kirakott Spiritsinger Umbra-val. A boomsday alatt a paklinak a legfőbb gyengesége a véges érték, és a kombó paklik elleni védtelensége volt. 


A Rastakhan's Rumble viszont új lehetőségeket nyitott meg a control paladin előtt. A pakli megtartotta a szinte letisztíthatatlan asztal létrehozásának képességét, ám már akkor sincsen minden veszve, ha ez a balszerencse, vagy az ellenfél figyelme miatt mégse valósulna meg. A pakli most már képes a késői játékszakasztól -8./10. kör-  kezdve túlgyógyítani szinte bármilyen másik paklit. a Carnivorous CubeSpiritsinger Umbra kombó most már a mechek mellett Shirvallah, the Tiger-en is landolhat, ami egy újabb asztaltakarítást, és hatalmas életvisszatöltést  jelent. 

A két Equality és a két Shrink Ray összesen négy asztaltakarítást jelent, és ezek még az asztalon maradt mech-tojásokat is feltörik. A Mechano-Egg deathrattle képessége 8/8-as Robosaur-t idéz, ami a tojáshoz hasonlóan szintén mech, így kiváló összhangban működik Zilliax-el, ami azonnali támadás -így azonnali lifestealt- biztosít. Ez az alaposan felerősített mech képes a leszedése után visszatérni a Kangor's Endless Army-val, így akár kétszer is kihasználhatjuk Zilliax lifestealjét. A pakliban lévő elképesztő mennyiségű gyógyítást tovább növeli Crystalsmith Kangor, ami képes megduplázni  a gyógyítást, amíg a táblán van. High Priest Thekal egy kivételével a hős minden életpontját páncéllá alakítja, tehát szinte bármikor ki lehet használni a gyógyító spellleket, vagy a lifestealt. Zola the Gorgon egy flexibilis kártya, helyzetfüggően alkalmazható, ha jó lenne még egy kis páncél, akkor High Priest Thekal-t másolod vissza a kézbe, ha egyel több Mechano-Egg, vagy Carnivorous Cube bebiztosítani a következő kört, akkor azokat.

A pakli számos nagy manaköltségű spellt tartalmaz, tehát  Shirvallah, the Tiger gyakran lesz nagyon olcsó, vagy akár ingyenes. Ingyenessége pedig garantálja azt, hogy üres asztalról egy Shirvallah, the TigerSpiritsinger Umbra + Carnivorous Cube kirakásával komoly leszedéseket, és élettöltést kapsz, mindössze kilenc manáért. 

Az Immortal Prelate magában nem sokat ér ebben a pakliban, mivel nincs túl sok erősítés. Viszont a deathrattle képességét képes felvenni (Ez akkor is igaz, ha az Immortal Prelate-et silencelik!) Da Undatakah, ami az idő múlásával, és a Mechano-Egg deathrattle Da Undatakah-ra vándorlásával igazán nagy kihívás elé állítja a lassabb paklikat. A Val'anyr pedig képes elszabadulni az előbbi két minionnal, hiszen az általa adott deathrattlet is megtartja az Immortal Prelate képessége, így a Immortal Prelate és Da Undatakah statisztikái exponenciális növekedésbe mehetnek át. Ha  Crystalsmith Kangor-ra, vagy Zilliax-ra kerül a Val'anyr, az sem rossz. 

Laphúzást a Crystology, Flash of Light, és a Lay on Hands biztosít, ami a gyakorlatban elég szokott lenni.

A december 19.-ei gyengítések a még megmaradt fő ellenfeleit, counterjeit érintik, így akár megnyílhat az út ezen pakli előtt is.

Várom a véleményeket, javaslatokat a kömmentek között!

 

Ez egy kiváló pakli!

5

Uther Lightbringer Hearthstonekende0211 profilképe

kende0211 (Common)

Létrehozott paklik: 5

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 2.6 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Paladin lapok

Név Mana Támadás Élet
The Boomsday Project kiegészítőCrystology x1 1
The Boomsday Project kiegészítőCrystalsmith Kangor x1 2 1 2
Rastakhan's Rumble kiegészítőFlash of Light x1 2
Rastakhan's Rumble kiegészítőImmortal Prelate x1 2 1 3
Rastakhan's Rumble kiegészítőHigh Priest Thekal x1 3 3 4
Basic szettConsecration x2 4
Classic szettEquality x2 4
The Boomsday Project kiegészítőMechano-Egg x2 5 0 5
The Boomsday Project kiegészítőShrink Ray x2 5
Journey to Un'Goro kiegészítőSpikeridged Steed x1 6
Journey to Un'Goro kiegészítőSunkeeper Tarim x1 6 3 7
Kobolds & Catacombs kiegészítőVal'anyr x1 6 4 2
The Boomsday Project kiegészítőKangor's Endless Army x1 7
Classic szettLay on Hands x1 8
Knights of the Frozen Throne kiegészítőUther of the Ebon Blade x1 9 5
Rastakhan's Rumble kiegészítőShirvallah, the Tiger x1 25 7 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Classic szettWild Pyromancer x2 2 3 2
Journey to Un'Goro kiegészítőStonehill Defender x1 3 1 4
Kobolds & Catacombs kiegészítőZola the Gorgon x1 3 2 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőMeat Wagon x1 4 1 4
Journey to Un'Goro kiegészítőSpiritsinger Umbra x1 4 3 4
Kobolds & Catacombs kiegészítőCarnivorous Cube x2 5 4 6
The Boomsday Project kiegészítőZilliax x1 5 3 2
Rastakhan's Rumble kiegészítőDa Undatakah x1 8 8 5

Még több Paladin pakli

#1

2018.12.19 15:34

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Epic)

BattleTag: vaskaktusz#2751

A Meat Wagon szerepeltetése biztos jó ötlet? Simán kiránthatja deathrattle a pakliból saját magát az Undataka, akkor nincs battlecry és bukod a végtelen értéket.

#2

2018.12.19 16:19 | Válasz: (#1) vaskaktusz (Epic) hozzászólására

Az Undataka nem rakja ki saját magát, mert csak a saját támadóerejénél kisebb támadóerejű miniont rakhat ki. (És ugye a saját támadása nem kisebb mint a saját támadása. Teszteltem a gyakorlatban is.)  De ha kirakná magát, az sem volna baj, hiszen az Immortal Prelate miatt megtartja az eddig rákerült deathrattleket.

#3

2018.12.19 20:25

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Király paklinak tűnik, még egy nyomós érv [Da Undatakh] kraftolására, nagyon érik az a lap, meg Zola és egy Immortal Prelate,  és már ki is próbálom.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás