Összes pakli Új pakli

Warcraft 3: Reign of Chaos- Necromancer Kel'Thuzad

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdvözletem minden idetévelyedett léleknek! Folytatom tovább a Warcraft 3-as karakterek Hearthstone-ba való átemelését, és azoknak a képzeletbeli pakli sorozatát. 

De még mielőtt tovább mennék a történetben, kicsit vissza tekintenék még egy karakterre aki kimaradt véletlenül. Pedig szintén nagyon fontos történet szempontjából. Ő nem más mint a jó öreg Kel'Thuzad.

  • Terenas egyetlen fiát, a trónörökös Arthas herceget küldi egy embervárosba a legendás paplovag, "Fényhordozó" Uther (Uther the Lightbringer) kíséretében, hogy egyszer és mindenkorra felszámolják az ork fenyegetést. Sikerül ugyan kiszabadítaniuk az orkok fogságából pár helyi lakost, ám egy másik városba rájönnek, hogy ezért nem az orkok, hanem egy fanatikus szekta, a Cult of the Damned a felelős. Ezt a kultuszt egy élőhalottá vált embermágus, Kel'Thuzad vezeti, és a "megátkozott" gabonával fertőzi meg a lakosságot, akik belehalva a "betegségbe", hamar tudatlan élőhalottként támadnak fel. Arthas ugyan megöli Kel'Thuzad-ot, de minden igyekezete ellenére egyre több emberi település fertőződik meg, és amikor egy nagyváros, Stratholme körül is felfedezi a mérgezett élelmet, a herceg őrült tervet eszel ki; az élőhalott Járvány (Plague) megfékezését azzal akarja elérni, hogy megöli a fertőzésgyanús városok összes lakóját.

A pakli koncepció igazából nincs túlbonyolítva. Mivel nekromanta ként találkozunk vele először a játék folyamán így én valahogy úgy képzeltem el mint egyfajta tokkenes paklit. ( Mondjuk kicsit drága tokken pakli lenne ez a szokásos olcsó paklikhoz képest. ) Így próbálunk  boardon maradni, ezzel is úgymond rámutatva az élőholtak egyik erősségére. De mivel emberünk mielőtt elátkozott lett, mágus is volt. Ezért gondoltam arra hogy mivel magel tudom csak megcsinálni ezt a karaktert, ( hős portré miatt főleg. :P ) így miért ne csempészhetnék bele egy két mage spell lapot is pakliba. Főleg frost spellekre gondoltam, szerintem ezek jól illeszkednek így az élőholtak mellé. Későbbiekben főleg. A portal nevezetű spellek kivételek, itt pedig arra gondoltam hogy mivel idéznek a játékban is, így valamelyest jól bele illene hogy ezek az élőholt dögök portálokon keresztül is jöhetnének.

Tudom kicsit el üt a történet béli karaktertől ez az egynéhány lap, de ahogy azt az elején is írtam lesznek ilyen paklik. Nem sok de lesznek ilyenek. 

Továbbra is csak saját felelősségre, és csak is cassualban ajánlom a paklikat. Ennek ellenére akinek van kedve ezekkel bohóckodni azoknak jó szórakozást kívánok hozzá! 

1

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 467

365 napon belül: 43

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Mage lapok (12 db)

Név Mana Támadás Élet
Rise of Shadows kiegészítőRay of Frost x2 1
Goblins vs Gnomes kiegészítőUnstable Portal x2 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőColdwraith x2 3 3 4
Rise of Shadows kiegészítőConjurer's Calling x2 3
Legacy szettFrost Nova x2 3
one Night in Karazhan kaland módFirelands Portal x2 7

Semleges lapok (18 db)

Név Mana Támadás Élet
Curse of Naxxramas kaland módUndertaker x2 1 1 2
Core szettBloodmage Thalnos x1 2 1 1
Curse of Naxxramas kaland módUnstable Ghoul x2 2 1 3
Core szettBaron Rivendare x1 4 1 7
Core szettGrim Necromancer x2 4 2 4
Ashes of Outland kiegészítőRustsworn Cultist x2 4 3 3
Legacy szettAbomination x1 5 4 4
Curse of Naxxramas kaland módFeugen x1 5 4 7
Curse of Naxxramas kaland módSludge Belcher x2 5 3 6
Curse of Naxxramas kaland módStalagg x1 5 7 4
Rise of Shadows kiegészítőMad Summoner x2 6 4 4
Legacy szettThe Beast x1 6 9 7

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2021.09.20 15:14

darkonee profilképe

darkonee (Golden Rare) - Közösségépítő

Közepes játékos

Már csak Mr. Bigglesworth / Mr. Bigglesworth kellene ide, kár, hogy nem játszható lap, csak meg lehet idézni, ha Headmaster Kel'Thuzad után kijátszunk hat macskát.

#2

2021.09.20 16:10 | Válasz: (#1) darkonee (Golden Rare) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Köszi, igen ismerem a módszert én is, tényleg nagy kár hogy a cica nem gyűjthető lap.

Amit igazából nem is értem hogy miért nem dobják bele egy kiegbe mint gyűjthető lap. Már mint ha legendásnak nem is de ilyen értékekkel 1 manáért láttunk már más lényeket, de nulla manáért is adtak már ki 1/1-es lények. Tinyfin mellé  bőven elférhetne. Tokken druida és egyéb hunterek is örülnének neki szerintem. 

De ami késik az nem múlik ugyebár. Hát ha. :D

Azt viszont nem tudom hogy mindegyik kasztal meglehet ezt csinálni? Mert azért elég fura lenne számomra ha csak hunterrel menne a buli, amikor Kel'Thuzad is egy mage volt, tehát akkor nekem evidens lenne hogy magel és úgy az összes kasztal is meglehessen csinálni. 

Mondjuk igazából mit foglalkozom én a lore részével a dolognak amikor a fejlesztők se teszik láthatólag. És lényegében nem is olyan lényeges dolog ez játék szempontjából. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás