Összes pakli Új pakli

Wild- Dr. Boom vs Prince Renathal

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Book of E.V.I.L. hátlap! Book of E.V.I.L. hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy koncepciós paklit hoztam nektek, ami az új legendás Prince Renathal lappal próbálná felvenni a versenyt.

Na és akkor jöhet a  ... " na ez már megint hisztizik egy lap miatt ".

Az igazság az hogy ez nem így van. Prince Renathal-al abszolút nincs bajom, főleg azért is mert hosszú idő óta ebben a lapban látom most először azt hogy végre kedveztek egy kicsit a control/lassabb stratégiával operáló pakliknak is. Az már más kérdés hogy ki mikor fogja megunni a dolgot, ha minden egyes pakli fogja használni, főleg wild-ban, de egyenlőre még újdonság erejével ha a Prince Renathal.

Maga a lap szerintem jól ki van egyensúlyozva. Végre itt előjönni látszik az amiről már régóta beszélek, még pedig ez a valamit valamiért cserébe dolog vagy elv, kinek hogy tetszik. A 40 hp bizony sokat számít és abszolút nem lebecsülendő dolog, ám ezért cserébe a 40 lapos paklidból nehezebben tudsz hozzáférni a  lapjaidhoz. 

Bár ez itt nem a reklám helye de a Yugioh - Duel Links-ben is mindig azok a leghatékonyabb paklik amik a minimum lapkészlettel dolgoznak. Ott 20 a min. és 30 a max lapszám amit egy pakli tartalmazhat, plusz az extra deck-es lapok, de ebbe már nem akarok jobban belemenni. 

És itt is érvényes ez, persze ahogy többen is rávilágítottak már a célzott laphúzások felértékelődnek ilyenkor. Ám mi van akkor ha ezt a fajta hátrányt még jobban kilehetne használni, a magunk előnyére. Tegyük fel hogy nem játszunk Prince Renathal- al és úgymond a szokásos ösvényeket taposva próbálnánk meg felvenni a harcot ezek ellen a paklik ellen. 

Na és alapvetően szinte a semmiből nekem két megoldás jutott az eszembe. Vagy ez amit most láthattok, vagy egy amolyan Mill Rogue stratégia, megspékelve egy King Togwaggle combo-val. Az ellenfél pakliját kicserélnénk a sajátunkra, a miénk ekkora a már üres lenne a sok laphúzás miatt, és a Fatigue elvégzi a többit helyettünk. Ezek csak ötletek, és megkockáztatom más is gondolt már hasonló megoldásokon, nekem ezt sikerült első körben összedobni.

A mostani pakli, elsősorban, olyan lapokra épül amikkel további lapokat tudunk az ellenfelünk paklijába bekeverni. 

Ezeket a lapokat pedig jól lehet kombózni Brann Bronzebeard legendással, kivéve a Wrenchcalibur-t. Ugye ez nem egy battlecry effekttel rendelkező fegyver. A Seaforium Bomber helyére bekerülhet egy Hoard Pillager ami garantáltan egy Wrenchcalibur-t fog a kezünkbe visszaadni, mivel szándékosan nem is játszunk más fegyverrel. 

Az ötlet elméleti részét az adta hogy a bekevert bombák elméletben a Reno paklik ellen igen hasznosnak kellene lenni. Elméletben az olyan lapok mint Reno Jackson, Kazakus, vagy Zephrys the Great inaktívak lesznek a bekevert bombák miatt. Bár ez bevallom töredelmesen,  nem tudom hogy a gyakorlatban is így működik e avagy sem?!

Aki jártasabb a dologban az nyugodtan kiegészíthet vagy javíthat majd engem, előre is köszönöm! :)

Ugyanakkor ha az előbbi dolog nem működik úgy ahogy én azt felvázoltam nektek, sem probléma. Ugyanis a bekevert bombák plusz lapmennyiséget jelentenek az ellenfélnek, így még nehezebben és lassabban tud hozzáférni a kívánt lapjaihoz. Nem mellesleg a felhúzott bombák plusz sebzést jelentenek minden egyes felhúzásuk során. 

Persze a random faktornak köszönhetően biztos lesz olyan szituáció mikor a bekevert  bombáink közül egyet se fog idejében felhúzni az ellenfelünk.

És bár elsősorban a bombákkal szeretnénk nyerni, azért a mech-es, illetve a Dr. Boom-os lapok se elhanyagolhatóak. Főleg a hőskártya Dr. Boom, Mad Genius. Hála neki az összes mech-es lapunkat a továbbiakban Rush képességgel ruház fel, így például egy Foe Reaper 4000-s jó nagyot tud szólni. 

Szerintem ez egy jó kis oldschool pakli lett, régi új lapokkal kiegészítve. Az új kiegészítőből igazából csak pár lap került bele a listába.

A random Dead Man's Hand lappal pedig igazából azokat a lapokat érdemes visszakeverni, amikkel további bombákat lehet majd bekeverni az ellenfelünk paklijába. Iron Juggernaut, Clockwork Goblin stb. 

A többi lap pedig igazából az aggro elleni túlélésünket kell hogy biztosítsa. Annoy-o-Tron, Eternium Rover, Minefield, Shield Block, Brawl, és végül a Dyn-o-matic lapok lesznek a segítségünkre az agresszív stratégiák ellen. 

És nagy vonalakban ennyit a pakli bemutatásáról! Ahogy azt az elején is írtam ez egyenlőre csak egy hirtelen ötlettől vezérelve elkészített pakli.

Mivel még nem lett a pakli tesztelve így nem tudom mennyire működőképes az egész koncepció, a gyakorlatban, de ötletnek szerintem nem rossz.

Mindenesetre aki vállalkozó szellemű, vagy csak felkeltette az érdeklődését az tegyen vele egy próbát! 

Illetve jó szórakozást kívánok a paklihoz!

Ez egy kiváló pakli!

5

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 466

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warrior lapok (21 db)

Név Mana Támadás Élet
The Boomsday Project kiegészítőEternium Rover x2 1 1 3
The Boomsday Project kiegészítőOmega Assembly x2 1
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDead Man's Hand x1 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőForge of Souls x1 2
Darkmoon Faire kiegészítőMinefield x2 2
Core szettShield Block x2 2
Rise of Shadows kiegészítőClockwork Goblin x2 3 3 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőFrom the Depths x1 3
Rise of Shadows kiegészítőWrenchcalibur x2 4 3 2
Core szettBrawl x1 5
The Boomsday Project kiegészítőDyn-o-matic x2 5 3 4
Goblins vs Gnomes kiegészítőIron Juggernaut x1 6 6 5
Rise of Shadows kiegészítőBlastmaster Boom x1 7 7 7
The Boomsday Project kiegészítőDr. Boom, Mad Genius x1 7 30

Semleges lapok (9 db)

Név Mana Támadás Élet
Core szettAnnoy-o-Tron x2 2 1 2
Core szettBrann Bronzebeard x1 3 2 4
The Boomsday Project kiegészítőSeaforium Bomber x1 5 5 5
Voyage to the Sunken City kiegészítőMothership x2 6 5 4
Goblins vs Gnomes kiegészítőDr. Boom x1 7 7 7
Goblins vs Gnomes kiegészítőFoe Reaper 4000 x1 8 6 9
United in Stormwind kiegészítőGoliath, Sneed's Masterpiece x1 8 8 8

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás