Összes pakli Új pakli

Wild- Elwynn Boar: Warlock

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Íme a következő Elwynn Boar-os pakli. A szerencsés kiválasztott pedig ezúttal a Warlock.

Amikor belekezdtem ezeknek a pakliknak a készítésébe, az elején úgy gondoltam hogy majd összedobok mindegyik kaszthoz valami kontrol orientált paklit és majd abban elfér egy kombo lehetőség mint alternatív győzelmi esély. 

Főleg igaz ez a warlockra mivel hogy hősképességének hála húzzuk a lapokat, és előbb utóbb majd csak felhúzzuk ami akarunk. Ám ez hamar megváltozott miután belevetettem magam csak a cassual jáké világába. 

Mivel hál égnek most már minden féle pakli szembejöhet ( classic, standar, wild ) jöhet velünk, nem meglepő hogy sok féle pakli jött velem szembe. Ami valójában nem teljesen igaz, mivel meglepően sok shaman ( murloc/quest, standard quest/elemental, wild quest/shudderwock ), mage ( full spell, open the waygate ), és priest ( deathrattle quest/ elwynn boar, big priest, raza priest ) jött velem szembe. 

És mivel legtöbbjük már 5.6 körre meg is ölt, vagy az egykörös kombo hülyeségeikkel, így hamar arra jutottam hogy itt bizony nem ülhetek a babérjaimon, várva arra hogy mikor húzom fel a keresett lapokat amiket szeretnék.  

Épp ezért igyekezem "gyorsabbá" tenni a pakli amennyire csak lehet, és hogy nagyjából az ilyen aggro/tempo orientált paklik ellen is legyen némi esélyem azért.

A legdrágább lap a pakliban a 6 manás Hand of Gul'dan, ami meg jól kombózik a Nightshade Matron-al. 

Grimoire of SacrificeDefile , HysteriaImpatient ShopkeepStonehill Defender főleg az aggro tempo lassítására vannak jelen a pakliban. 

EVIL Genius-ból kapott Lackey lények közül egyet legalább tartsunk meg kezünk ügyében, az EVIL Recruiter-nek. 

Bloodmage Thalnos jó akár laphúzásra plusz Defile-al is jól kombózik. 

Brann Bronzebeard bármelyik battlecry-os lénnyel jól kombózik. Pl. Gnomeferatu-al szépen lehet szívatnia lassabb paklikat, de aggronak is fájó lehet ha sikerül valami jó elégetni a paklijából. 

Siphon Soul ez főleg nagyméretű tauntok ellen van, ha már kezünk ügyében van a csodafegyver. 

Impatient Shopkeep laphúzásnak is jó akár ha vissza szeretnénk keverni 1 manáért cserébe a paklinkba ( Tradeable ), de tempo per aggro paklik ellen is jó leszedés. Pl. Knife Juggler stb.

  • A malacos kombó pedig a következő:. Van ugyebár a 2 alap Elwynn Boar, egyet mindenképp tartsunk meg a kezünkben a Northshire Farmer-nek. Amivel ugye 3db malacot bekeverhetünk a paklinkba, ez így már 5 malac.
  • És végül ha sikerül a 3 db visszakevert malacból felhúzni egyet akkor tartsuk meg és etessük meg a Carnivorous Cube-al. Amihez pedig tartsunk meg szintén egy Grimoire of Sacrifice lapot. Mivel ezzel a varázslappal elpuszttjuka Cube-ot, az ad a boardunkra 2 extra malacot, és így kijön a 7 malac. Plusz még 2 extra sebzést is jelent az ellenfelünk boardján. 
  • Hoard Pillager érdekes lehet választás lehet hogy ez mit is keres itt, viszont mivel ennek a paklinak nagyon nincs más győzelmi iránya csak a Sword of a Thousand Truths így ha esetleg azt fegyvert le is szednék a kezünkből, vagy esetleg nem lenne elég a sebzést amit kiosztunk vele, ne legyen pofára esés a vége. Ezzel a kalózzal könnyedén visszatehetjük a kezünkben. ( bár nekem nem volt rá szükség, de azért elfér az, ad egyfajta biztonság érzetet :D )

És nagyjából ennyi ami a pakli tud. Szerencsére élveztem a játékot ezzel is, bár igaz hogy sok meccs el is ment vele, mivel a folyamatos alakítgatások megkövetelték. De azért így se volt könnyű dolgom. 

Akiket érdekel azoknak casualba ajánlom, sok szerencsét és jó játékot kívánok hozzá!

1

Gul'Dan HearthstoneAlfons profilképe

Alfons (Rare)

Létrehozott paklik: 192

365 napon belül: 150

Átlagos értékelés: 1.17 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Warlock lapok

Név Mana Támadás Élet
Forged in the Barrens kiegészítőGrimoire of Sacrifice x2 1
Kobolds & Catacombs kiegészítőKobold Librarian x2 1 2 1
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDefile x2 2
Rise of Shadows kiegészítőEVIL Genius x2 2 2 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőGnomeferatu x2 2 2 3
Saviors of Uldum kiegészítőEVIL Recruiter x2 3 3 3
Darkmoon Faire kiegészítőHysteria x2 4
Ashes of Outland kiegészítőNightshade Matron x2 4 5 5
Core szettSiphon Soul x1 5
Ashes of Outland kiegészítőHand of Gul'dan x2 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
United in Stormwind kiegészítőElwynn Boar x2 1 1 1
Core szettBloodmage Thalnos x1 2 1 1
League of Explorers kaland módBrann Bronzebeard x1 3 2 4
United in Stormwind kiegészítőImpatient Shopkeep x2 3 3 3
United in Stormwind kiegészítőNorthshire Farmer x1 3 3 3
Journey to Un'Goro kiegészítőStonehill Defender x2 3 1 4
Descent of Dragons kiegészítőHoard Pillager x1 4 4 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőCarnivorous Cube x1 5 4 6

Még több Combo Warlock pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2021.09.25 13:50

Öregapám profilképe

Öregapám (Premium) - Közösségépítő

BattleTag: Öregapám#2941

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Kedves Alfonz!

Szívből gratulálok eme teljesítményedhez, hogy összeállítottál minden kaszthoz egy boar kontrol paklit. Én is fellőttem hirtelen egyet erre az oldalra, ami még képlékeny, vagy általad is lehet módosítani, javaslatokat elfogadok. https://hearthstonehungary.hu/decks/boar-lock-oreg-modra

Nézzük meg mi képezi a pakli alapjait. 1. Elwynn Boar kell minden mennyiségben. Másolunk kézbe, pakliba, újraélesztünk. 2. Oda kell figyelnünk ne haljunk meg hamar. 3 le tudjuk takarítani a boardot. 4. kell silence, ha van valami akadály a boardon, tudjunk facéba durrantani.

Szóval nem egyszerű ezekkel a paklikkal játszani, az általam feltöltött paklihoz írok hamarosan leírást.

Üdvözlettel, Öregapám

Szerkesztve: 2021.09.25 13:52

Öregapám

#2

2021.09.25 17:46 | Válasz: (#1) Öregapám (Premium) hozzászólására

Üdvözletem! 

Köszönöm szépen az elismerést, és a paklit is! Nem rossz amúgy amit küldtél, nekem sajnos a tapasztalatom az volt hogy sokszor meghaltam lassabb paklikkal a warlock-nál mire kijött a malacos kombó.

Tetszik így a pakli maga és a benne rejlő lehetőségek, én talán kicsit több gyógyító lapot tennék bele. Nem sokat csak egy két lapot. Mondjuk az egyik Twisting Nether helyére. Nekem 2 sóknak érződik főleg hogy ott van még a Lord Godfrey is és más egyéb leszedés is mellé. Vannak végül is healelős leszedések is, vagy plusz egy Khartut Defender-t tennék be. Így N'Zoth, the Corruptor nagyobb eséllyel visszahoz majd ebből is egyet legalább, mint a malacokból.

Túl sok malac visszakeverése se jó, tapasztalatból. Sokszor szívtam meg amikor csak ezeket húztam fel, nem pedig pl egy leszedést és így volt hogy ellenfelem ignorálta őket és egyszerűen csak ment az arcom irányába a nagy taunt lényével. 

De ha jobban megnézzük akkor meg a rengeteg másolási lehetőségnek hála végül is azt másolhatunk le amit akarunk. Bocsi már mindenhol malacokat láttok és abban gondolkodom. :D 

Zola the Gorgon az nekem is jól jött volna, sajnos azonban nekem nincs meg. Majd idővel. 

Showstopper és Body Wrapper lapok viszont tetszenek, nem sűrűn láttam őket paklikban. Utóbbit én is szeretem használni.  

Az hogy nem egyszerű ezekkel a paklikkal játszani, maximálisan egyet értek! Ugyanakkor ha összejönnek az adott kombók, nyújtja tán a legnagyobb élvezeti faktort a játékban. Legalább nem ilyen agyhalott paklikról van szó mint a....... köhömm mostani standardes mage paklik. 

Minden esetre várom majd a leírást! 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás