Összes pakli Új pakli

Wild- Even, Secret- Paladin ( Murder at Castle Nathria )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Fireside hátlap! Fireside hátlap

Üdvözletem!

Folytatom tovább a Baku the Mooneater és Genn Greymane paklisorozatomat, amik tartalmazzák a Murder at Castle Nathria kiegészítő lapjait is.

Mai alkalommal egy érdekesebb Paladin listát hoztam nektek. Ahogy a címéből is kitalálható ez alapvetően egy Secret paklit, Ami az Odd Paladin listákhoz hasonlóan, ez is épít a Silver Hand Recruit-ra! 

Elsőnek a Secret csomaggal kezdeném. mivel az a legszerényebb vonal a pakliban. Itt van nekünk a Hydrologist, és a Sketchy Stranger amikből tudunk magunknak secret lapokat felfedezni. A többi lap pedig ezekre a secretekre fog építkezni. 

Mint például a Mysterious Blade, Sunreaver Spy, és Scuttlebutt Ghoul. Mivel kevés secret lappal fogunk játszani így, érdemes betartani őket, az imént felsorolt lapoknak. Bár a Mysterious Blade és Sunreaver Spy is akár önmagukban is jók lehetnek tempo play-nek, mégis akkor a leghatásosabbak ha aktiválva vannak a képességeik. Főleg igaz ez a Scuttlebutt Ghoul lapra.

Másik és egyben fő vonalunk a Silver Hand Recruit-okból fog építkezni. Új lapok közül itt van a Buffet Biggun, ami érdekes és hasznos lehet. A Crystal Lion-nak kiváló lesz az olyan lap, mint az Air Raid, és Drygulch Jailor, valamint a Soldier's Caravan lapok! Lightfused Stegodon egy kicsit megbolondítja a játékélményt, azzal hogy milyen random effektet sikerül rápakolnia a kis tokken lényeinkre. Taunt, Divine Shield, Poison, Steath közül lehet mazsolázgatni. ( Természetesen mindig csak 3 opciót dob fel, így könnyen előfordulhat hogy pont azt nem adja fel amit mi keresünk. )

Level Up! lényegében a Quartermaster megfelelője. Egyébként szerintem ez tök jó hogy mind az Odd és mind az Even vonal is rendelkezik ilyen lappal, ha valaki más is ilyenre adná a fejét mint én, hogy Silver Hand Paladin-t akar játszani, csak nem Odd hanem Even vonalon. :)

Tudjátok ez a csak azért is kategória, de hát na ez van. :P :D

Sunkeeper Tarim pedig egyszerűen csak jó, még mindig jó legendás, még ha nem is nagyon láttam már jó ideje. A 2 db Jeeves pedig ha elfogyna a kezünk, ami inkább ritkább lesz, mint sem gyakori jelenség. Már csak a Genn Greymane, Level Up!, és Sunkeeper Tarim miatt is. 

És ezzel végére is értem a bemutatónak! Amint látható, ez a pakli sincs túl bonyolítva, cserébe egyszerű kezelni, és könnyen kitanulható. Nem állítom hogy ez a fajta megközelítés jobb lenne mint egy Odd Paladin lista, cserébe legalább érdekes és szokatlan. Újszerűnek hathat a dolog. 

Nem is szaporítanám tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok a paklihoz! :)

0

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 440

365 napon belül: 81

Átlagos értékelés: 2.07 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Paladin lapok

Név Mana Támadás Élet
Galakrond's Awakening kaland módAir Raid x2 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőDrygulch Jailor x2 2 1 1
Journey to Un'Goro kiegészítőHydrologist x2 2 2 2
Rise of Shadows kiegészítőMysterious Blade x2 2 2 2
Forged in the Barrens kiegészítőSoldier's Caravan x2 2 1 3
Murder at Castle Nathria kiegészítőBuffet Biggun x2 4 2 4
Fractured in Alterac Valley kiegészítőDun Baldar Bridge x2 4
Journey to Un'Goro kiegészítőLightfused Stegodon x2 4 3 4
Kobolds & Catacombs kiegészítőLevel Up! x2 5
Kobolds & Catacombs kiegészítőCrystal Lion x2 6 5 5
Journey to Un'Goro kiegészítőSunkeeper Tarim x1 6 3 7

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Murder at Castle Nathria kiegészítőSketchy Stranger x2 2 2 2
Core szettSunreaver Spy x2 2 2 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőJeeves x2 4 1 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőScuttlebutt Ghoul x2 4 2 5
The Witchwood kiegészítőGenn Greymane x1 6 6 5

Még több Paladin pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás