Összes pakli Új pakli

Wild- Odd- Enrage Warrior ( Murder at Castle Nathria )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Blood Knight hátlap! Blood Knight hátlap

Üdvözletem!

Folytatom tovább a Baku the Mooneater és Genn Greymane paklisorozatomat, amik tartalmazzák a Murder at Castle Nathria kiegészítő lapjait is.

Ezzel pedig el is érkeztem a paklisorozatomnak az utolsó listájához! Innentől fogva pedig csak tematikus vagy eszement paklikkal fogok jelentkezni. Illetve visszatérek még a Classic nyújtotta lehetőségekhez is, mivel ott is tettem érdekes felfedezéseket, az elmúlt időben. És bár jópofa paklikat sikerült összerittyenteni, elég vegyes lett a felhozatal, de majd úgy is meglátjátok. 

Illetve a Murloc Holmes adott egy ötletet nekem, a Darkstone sorozatom kapcsán.

https://hearthstonehungary.hu/mini-node/darkstone-vihar-kozeleg

Nem tudom mit szólnátok ha a sorozat Murloc Holmes, illetve Reno Jackson, Brann Bronzebeard, Elise Starseeker, valamint Sir Finley Mrrgglton karakterek köré épülne ezentúl?! Ilyen félig poénkodós, félig komoly történetekben. Mindig más más bonyodalmakkal, ellenségekkel, szituációkkal stb. Szívesen várok javaslatokat lent a hozzászólásokban, ezzel kapcsolatban. 

De visszatérve a mostani paklinkhoz, amit hoztam nektek egy Odd Warrior lista, ami szintén damaged mechanikára épít, ám itt már jóval másabb megközelítésben mint az az Even Warrior paklim esetében volt. 

Wild- Even- Enrage Warrior ( ... 8940

Pakli megtekintése

Alapból a Baku the Mooneater által kapott hősképességünk, megköveteli hogy lassabb stratégiát kövessünk. Persze ez nem szentírás, de az armor generálás egyértelműen a lassabb játékstílusnak kedvez, mintsem a tempo play-nek. Ennek megfelelően a pakliban van minden ami csak kellhet. Armor generálás, laphúzás, leszedések stb. 

Sebző lapjaink a következőek:.

 • Animated Berserker, szokásos 1/3-s lény a kezdő körben, ami még fontosabb vele kapcsolatban az a 1 sebzés, amit minden egyes lényünkön kioszt, ha leteszünk mellé valamit. Olyan lapokat érdemes mellé kirakni mint az Eternium Rover, Stonemaul Anchorman, Acolyte of Pain, Sunwell Initiate, illetve az Underbelly Ooze.
 • Sanguine Depths kártyát imádom. Főleg hogy ellenséges lényekre is elnyomható, így téve őket potenciális Execute célpontokká. De első sorban azért csak a saját lényeinket szeretnénk vele megcélozni.
 • Klasszikus Whirlwind se maradhat ki a sorból. 
 • Bladestorm, kicsit kakukk tojás olyan szempontból hogy, ezt a lapot inkább leszedésnek, mintsem sebző lapnak használnánk. Ám ha a szükség úgy hozza, akkor lehet belőle szimpla 1 sebzéses lap is. 
 • Lord Barov szintén csak határeset, mivel sebez, de azzal jó eséllyel asztalt is fog takarítani. 
 • Ravaging Ghoul, a koncepcióba szerintem tökéletesen megfelel. 

Armor generálásról az Eternium Rover, és Ironforge Portal fognak gondoskodni. 4 manás lények közül akad azóta pár érdekes dolog. Mint például Archmage Vargoth, Cheesemonger, Crimson Hothead, Crossroads Watch Post, Evasive Feywing, Fishy Flyer csak hogy pár kellemesebb példával is éljak. Persze a 4 manás lények többsége Wild-ban elég felemás, szóval az Ironforge Portal épp annyira adhat nekünk jó lapot, mint amennyire használhatatlant is. 

Leszedő, illetve asztal pucoló lapjaink a következőek:.

 • Klasszikus Execute, szerintem nem kell különösebben magyaráznom. 
 • Bladestorm, ha ügyesek vagyunk, és a körülmények is kedvezőek. Ellenkező esetben ahogy azt már korábban is írtam, csak egy szimpla sebző lap lesz belőle, amit szintén tudunk hasznosítani a magunk javára. 
 • Lord Barov-val kapcsolatban, ne aggódjatok ha esetleg Silence vagy Transfrome áldozata lesz a lap. Van elég 1 sebzést okozó lapunk a pakliban. Ennek megfelelően érdemes úgy kijátszani a Lord Barov-t, hogy legyen mellette, egy 1-t sebző lapunk is, amolyan B tervnek
 • Plague of Wrath, egy teljes asztaltakarítás ha úgy adódik. Sajnos ennek a lapnak más lap is kell hogy működjön. Így minimum kell mellé egy Whirlwind, Bladestorm, vagy Ravaging Ghoul lap. Ami még problémás ezzel a manőverrel hogy a kezünkben lévő lapok miatt ennek a kombónak a manaköltsége is változó. Ugye a Bladestorm, vagy Ravaging Ghoul + Plague of Wrath már alapból 8 manás leszedés amihez 2 lap kell. Hasonlítsuk össze egy Twisting Nether lappal. Plusz a Divine Shield-es lények ugyanúgy kifognak a combo-n!!! Míg a Whirlwind + Plague of Wrath már csak egy 6 manás leszedés. Paladin Equality + Consecration? Na régi nosztalgikus emlékek, amíg fel nem fedeztük az Equality + Wild Pyromancer combo-t. Régi szép idők! :)
 • Utolsó nagy ágyunk pedig a King Mosh lesz. Óvatosan kell bánni ezzel a lappal, mivel az összes sebzett lényt leszedi a pályáról, beleértve a saját lényeinket is. 

Végszónak a sebzésekkel kapcsolatban csak annyit jegyeznék meg, hogy a Whirlwind lapot becsüljétek meg nagyon. Érdemes betartani őket a Plague of Wrath, Lord Barov, valamint King Mosh mellé. A pakli egyik érdekessége a buffolás lesz hála az új lapoknak. Dredger Staff nagyon jó, annak ellenére hogy nem ad nagy buffot lényeinknek, de higgyétek el 1 hp is sokat tud számítani. Főleg ebben a sebző mechanikában. Az Imbued Axe már egy fokkal érdekesebb lap lesz. Ezt főleg az Underbelly Ooze-al együtt tudom ajánlani.

Ugye az Underbelly Ooze minden egyes sebzés után idéz maga mellé egy másolatot önmagából. Mint a régi Grim Patron. És ha az Underbelly Ooze-t tudjuk buffolni az Imbued Axe segítségével, akkor még levakarhatatlanabb lesz az asztalról ez a lény. Persze tömeges sebzés, vagy átalakítások ellen ez a lap se tud védekezni.  

De az Imbued Axe szintén jó, az Acolyte of Pain mellé is, a további laphúzási lehetőségért. De a Bloodboil Brute mellé is jó még. 

Utóbbi az Underbelly Ooze miatt olcsón kitud jönni, mivel a Bloodboil Brute minden egyes sebzett lényünk után az asztalon, egyre olcsóbb lesz a kezünkben. Tehát előfordulhat hogy 1-2 akár 0 manákért is kijöhet ez a nagy dög, a térfelünkre. 

Ami még érdekes a pakliban az a Blood Warriors epic lapunk. Ezt a lapot is szintén az Underbelly Ooze mellé ajánlom. FŐLEG HA MÁR SIKERÜLT AZ Underbelly Ooze-L ELÁRASZTANUNK AZ ASZTALUNKAT!!! Ezzel is csak tovább erősítve a levakarhatatlanságát az Underbelly Ooze-nak.

Ekkor viszont a kézméretet vegyétek figyelembe! Viszont ezzel a manőverrel könnyen tudhattok olyan nyomás gyakorolni az ellenfélre, hogy akár fel is adja a meccset, mert elege lesz az Underbelly Ooze látványából. Ez persze nagyon ritkán fog így bejönni, de én már régebben is belefutottam ilyen eshetőségekbe. Úgy hogy ellenfelem ha kicsit türelmesebb lett volna akkor könnyen nyerhetett volna ellenem. :)

Van azonban egy másik felhasználási módszere is a Blood Warriors lapnak, ami az Overlord Saurfang-el lesz kapcsolatban. Igen a Blood Warriors lappal őt is érdemes lehet lemásolni, ha tudjuk ( ehhez az kell hogy Overlord Saurfang is meg legyen sebezve ugyebár ). De ha nem jönne össze se probléma, mert az Overlord Saurfang álltal visszahozott Frenzy lények is megfelelhetnek a célnak. Bár azok szerintem hosszútávon nem lesznek olyan hatékonyak mint az Underbelly Ooze.

Ha már Odd Warrior akkor Rokara, the Valorous hőskártyánk is helyet kapott a pakliban. Ezt a lapot elfejeltettem az armor generáló lapok közzé besorolni, de az 10 armor már szerintem nem oszt, és nem soroz. Életmentő lehet, nem azt mondom, de komoly hátrányban már az sem feltétlenül segít.

A fegyver amit ad a kezünkbe viszont már más tészta. Szerintem nem olyan rossz, de megértem azokat is akiknek ez nem tetszik. Voltak már ettől jobb fegyverei is a Warrior-nak ez tény. De ugyanakkor rosszabbak is. Köhömm... Cursed Blade. :D

Prince Renathal még nem lett megemlítve de szerintem egyértelmű már mindenki számára hogy mit tud ez a lap. Ugyanígy nem térnék kis a maradék lapokról, mert egyértelműek hogy mit csinálnak, és hogy mit keresnek a pakliban. Így is elég hosszú lett a bemutató. :P :)

Ezzel pedig végére is értem a paklibemutatásnak! Köszönöm a türelmeteket ha végig bírtátok olvasni, és ha végig követtétek ezt a paklisorozat! 

Nem is szaporítanám tovább a szót, szokásosan, akinek felkeltette az érdeklődését a pakli, az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok a paklihoz!  

2

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 464

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warrior lapok

Név Mana Támadás Élet
Knights of the Frozen Throne kiegészítőAnimated Berserker x2 1 1 3
The Boomsday Project kiegészítőEternium Rover x2 1 1 3
Core szettExecute x2 1
Murder at Castle Nathria kiegészítőSanguine Depths x2 1 3
Core szettWhirlwind x2 1
Ashes of Outland kiegészítőBladestorm x2 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőBlood Warriors x1 3
Murder at Castle Nathria kiegészítőImbued Axe x2 3 2 3
Scholomance Academy kiegészítőLord Barov x1 3 3 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőRavaging Ghoul x2 3 3 3
one Night in Karazhan kaland módIronforge Portal x2 4
Saviors of Uldum kiegészítőPlague of Wrath x2 5
Forged in the Barrens kiegészítőStonemaul Anchorman x2 5 4 6
Ashes of Outland kiegészítőBloodboil Brute x2 7 6 8
Journey to Un'Goro kiegészítőKing Mosh x1 7 9 7
Forged in the Barrens kiegészítőOverlord Saurfang x1 7 5 4
Fractured in Alterac Valley kiegészítőRokara, the Valorous x1 7 30

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Murder at Castle Nathria kiegészítőDredger Staff x2 1 1 2
Core szettAcolyte of Pain x2 3 1 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőPrince Renathal x1 3 3 4
Forged in the Barrens kiegészítőSunwell Initiate x2 3 3 4
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3
Rise of Shadows kiegészítőUnderbelly Ooze x2 7 3 5
The Witchwood kiegészítőBaku the Mooneater x1 9 7 8

Még több Warrior pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás