FORUMÁltalánosA Hozzászólók Közül Ajándékot Sorsolok Ki!

A Hozzászólók Közül Ajándékot Sorsolok Ki!

3

Beküldte: Gus Bohóc (Golden Legend) - Közösségépítő

Gus Bohóc profilképe

BattleTag: Gustheclown#2735

Pro játékos

2018.02.09 13:09

A téma: ki mennyi játszik átlagosan a hearthstone-al? Én átlagosan egy hónapban 15 napot tudok úgy foglalkozni a játékkal, hogy ne csak a napi küldetéseket csináljam meg (sokszor amikor dolgozom, az se jön mindig össze, 12 óra után nem mindig van energiám játszani). De néha kevesebb idő jut hs mókára, kissé besűrűsödtek napjaim monstanság, de nem panaszkodom, azért tudok időt szakítani rá, még ha nem is annyit, mint régebben, amikor még jobb eredményeket tudtam elérni rankeden. Na de ezzel az új ranked rendszerrel majd jobban fog menni a dolog, nem kell annyit létrázni, ha pl rank5-ön végeztem, aztán köv.hónapban rank17-en találtam magam, hát az nem esett sose jól, de ennek végre vége lesz, juhú! Más téma: általában hányas rankon szoktatok kikötni hónap végén? Legendet ki hányszor érte el, ha volt már olyan? Van olyan ismerősöm, aki már most legend, jó sokat nyúzza a játékot gondolom, minden elismerésem neki. Meg amit gondoltok, kedvenc kasztotok, milyen paklikkal szoktatok játszani, ilyesmikre gondoltam, hogy megoszthatjuk egymással. Én igazából mindenféle paklit kipróbálok (aggro paklit nagyon ritkán, leginkább csak azért, hogy jobban kiismerjem a gyenge pontjukat) de minden kaszttal játszok. Már csak a rogue van hátra a golden heróságból aztán már ő is le lesz tudva. Kedvenceim: priest, warlock. Elnézést a sok szövegért meg hogy ilyen kuszaság lett a mondanivalóm, remélem azért lesz hozzászóló a témához. Ja meg bocs a clickbait címért, majd valamit kitalálok.

Üdvözlettel:

Gus Bohóc

#1

Dátum: 2018.02.10 14:03

Hello

Én heti 10 órát játszok átlagban. Kb pont azert mert sok a meló. A rang 18-t sikerült eddig csak elérnem.

Naponta változik hogy melyik hőst választom ki.

A kedvencem a Mage, Warrior

#2

Dátum: 2018.02.10 15:32

Only Hunt profilképe

Név: Only Hunt (Rare)

Tapasztalt játékos

Napi küldiket általában letolom  ha esetleg nem sikerül akkor figyelek rá hogy ne vesszek goldot 

rank 15 alatt vagyok már fél éve biztos. legutobbi szezonba rank7 volt meg talán meglehetne legend is de nincs rá elég időm. 

#3

Dátum: 2018.02.11 11:15

Roni profilképe

Név: Roni (Legendary)

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

kedv szerint változó mennyit játszok, kb hetente 6-7-8 órát. Kedvenc Kasztom a Warlock, Warrior és a Priest. Legjobb Rangom 3 vagy 2, már nem emlékszem réája. Mostanában Lockot szoktam tolni.

#4

Dátum: 2018.02.11 13:46

Én kb 2-3 órát játszom naponta főleg murloc palával mert kb mióta elkezdtem játszani nagy vágyam volt egy jó murloc pakli és most eljött a call to arms. Természetesen szinte minden egyes rarenél drágább lapot kraftolnom kellett hozzá de nem bántam meg.. bár sztem most van a játék történelmében a legtöbb boardclear...apropó boardclear.. szerintetek mennyi Duskbreakere lehet max egy papnak? Én elsőre négyet mondanék mert mondjuk lehet a pakliban 2 és még lehet 2 a Historianból nagy szerencsével. De! Mint kiderült még a Kabal Courierből is tud Duskbreakert felfedezni és eshet a Bone Drakeből is!! (és még mindig csak a felszínt kapargatjuk) Ez murloc nyelvre lefordítva 8 boardclear úgy, hogy még egyetlen spellt sem használt el! Szóval morgllljön meg a priest :) Ez az egyik dolog amit megtanultam eddig a rövid murlocos pályafutásom alatt. 

Nagyon megszerettem még a Miracle rugót is Fal’dorei óta, vagyis vegülis az most a minden idők legkedvencebb paklija nálam. 

Várom hogy mi lesz a Warriorral rotáció után mert az új control/recuit warrival is szoktam próbálkozni mióta a Mammoth bundleből nyitottam pár jó warri  epicet és nagyon tetszik. Még a Dragoncalleres Big spell mageel szemezek és az új Simulacrumos extra turn nelküli exodia is nagyon tetszik videókon, bár mint tudjuk az interneten minden szebb-jobb mint a valóságban :) 

#5

Dátum: 2018.02.11 16:00

Öregapám profilképe

Név: Öregapám (Golden Rare)

BattleTag: Öregapám#2941

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Üdv!

Én napi 1-2 órát bogarászok mostanában a játékkal. Hónap végén 15 vagy 10 en zárok a rankeden. Egyszer voltam legend. Kedvenc kasztom a warlock és a paladin.

S az információk hiányosak a sorsolással kapcsolatban, mikor lesz a sorsolás és mit lehet nyerni?

 

 

Öregapám

#6

Dátum: 2018.02.11 16:38 | Válasz: Öregapám (Golden Rare) (#5) hozzászólására

Gus Bohóc profilképe

Név: Gus Bohóc (Golden Legend)

BattleTag: Gustheclown#2735

Pro játékos

Gus Bohóc plüssfigurát és kulcstartót lehet nyerni, amit majd hónap végén sorsolok ki mágikus cilinderemből.

De ha ezt nem hiszed, márpedig biztos lehetsz benne, hogy nem igaz, akkor majd meglepetés lesz. Addigra kitalálom, vagy már ki is találtam? Ki tudja. Legyen elég ennyi információ. További szép napot kívánok!

Üdvözlettel:

Gus Bohóc

#7

Dátum: 2018.02.11 16:51

Maxxis profilképe

Név: Maxxis (Legendary)

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Szia!

Napi átlag 1-2 óra, küldetések, és minden hónapban a cél a rank 15, de volt már hogy a küldetések miatt meglett a rank 10 -is. Legend egyenlőre nem cél, időhiány miatt. Mindennel szeretek játszani, a lapkészletem miatt szinte minden decket ki tudok próbálni ami tetszik. Gyűjtöm a golden kártyákat. Törhető golden kártya 412 db van, ebből 32 Epic és 11 Legendary. Lockot kedvelem per pillanat és a rugót, a druid és a mage az néha indokolatlanul a háttérbe szorul. 

#8

Dátum: 2018.02.11 19:16

Zeynos profilképe

Név: Zeynos (Rare)

BattleTag: Zeynos#2354

Nekem a játékkal töltött óráim száma attól függ, hogy milyen rankon vagyok.Mikor elkezdődik a szezon leginkább csak a napi küldiket csinálom meg, oéyankor 1 óránál többet nagyon ritkán játszom naponta. Aztán mikor elérem a 15-13-as rankot ott belehúzok és megesik, hogy 2 vagy 3 órát is rankedezek. Amikor viszont elérem a rank 5-öt a játékkal töltött időm ismét visszaredukálódik 1 órára vagy inkább kevesebre.

 

Ui.: ilyen fasza clickbait címet régen láttam már :D

Szerkesztve: 2018.02.11 19:17

#9

Dátum: 2018.02.12 10:49

Venefius profilképe

Név: Venefius

Több mint 4 éve játszom, Closed Beta óta. Eleinte naponta 3-4 órát toltam (első 1 év) aztán ez lecsökkent szép fokozatosan és mostanra ott tartok, hogy napi 1, 1,5 óra van átlagban...a napi küldetést felveszem, ha valamit kell, átpörgetek, kicsit játszadozom, Brawl, 80G-s Friend Quest egy pici Fun Deck téma és ennyi. Van, hogy aznap nem is csinálok napi küldetést. Ha munkahelyen vagyok éjszakás és nagyon ráérek, ott 4-5 órát is szoktam laptop-on játszani, mert ami érdekel játék, azokból csak HS fut rajta stabilan :) Sosem voltam Legend és nem is cél, nagyon keveset Ranked-ezek, minden hónapban 15-re lemegyek és ott megállok, néha már azt is soknak érzem, mert időrablás...a HS nekem csak másod-harmad játék, kis laza pihenés, a nagy, több hetet-hónapot felölelő játékok mellett. Priest-ből van Golden Hero-m mert 3 évig 80%-ban csak azzal az egy kaszt-al játszottam de egy éve nagyon ráharaptam a Warlcok-ra és már közeledek a Golden-hez vele :) Kontroll játékot játszottam mindig és azt is fogok. Ez a kettő a favorit kaszt nálam :) Én is szeretem a Golden kártyákat és amit lehet megcsinálok olyanra. Szerencsére van rengeteg Dust, mivel 2 kasztra kell csak költenem, minden felesleges lapot betörtem az évek alatt, ami mostanra úgy fest, hogy az utolsó 3 kiegészítő felesleges lapjait már be sem törtem, mert nincs szükség a porra... Szép napot és jó játékot mindenkinek :)

#10

Dátum: 2018.02.19 17:27

Nos, nekem van egy derékig érő raszta loboncom, ezt hetente úgy 2 alkalommal kell babrálni egy horgolótűvel alkalmanként 2-3 óráig. Ez az én HS időm, mert mást gyakorlatilag nem tudok csinálni közben. Régen szerettem "főállásban" tolni a játékot egy cimborámmal, de ahogy ő abbahagyta az én motivációm is megcsappant. Elvileg ez egy online játék emberek ellen, de gyakorlatilag olyan mintha gép ellen játszanál, annyira egykaptafára épülnek a dolgot. Utoljára amit élveztem pakli az a RenoLock volt, illetve talán a sárkány-reno pap. Velük tudtam annyit játszani, hogy elérjek egy biztos rank5-öt, de azóta nincs olyan pakli ami elég változatos az én speciális igényeim számára. Azóta csak akkor játszom ha gép előtt vagyok, de közben mást is csinálok.

#11

Dátum: 2018.02.19 18:28

swordIV profilképe

Név: swordIV (Epic)

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Nekem nem mindig van rá időm de azért minden 2.-3. napon ránézek és akkor általában 1-2 de inkább 2 órát játszok. és mostmár a minimum hónap végén a rank 12 és a legjobbam pedig rank 8 volt egyszer az elemental Nzoth magemmel

 

#12

Dátum: 2018.02.20 15:22

Én még Betaban is játszottam haver accján, de azóta sajáton folyton, eléggé kiégtem az évek során, 12win aréna megvolt, rankeden max. lvl5-ig bírtam, évek óta dolgozom és nagyon felháborít, ha sok időm is van és már közel 130-150e ft-t öltem pakkokba még mindig unalmas és szerencsejáték a paklinyitás, vannak jó deckjeim de nagyon unalmas standard ladderezni, idő sincs rá dolgozó emberként. Wild ladder lehet még izgalmas és sok ötlet benne de ahhoz még több ötlet kell. Aréna szintén kicsit szerencsejáték de idővel az is fun. Kérdés kinek van rá ideje és mennyi. Azért a napiküldiket végigmegyek és örülök, hogy van mindenre egy fun deckem és hozzávalóm, ha tavaszi kieg nem lesz érdekes, abbahagyom, ha el tudnám adni az accot, főleg.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás