FórumÁltalánosAshes Of Outland Nyitó Kibeszélő

Ashes Of Outland Nyitó Kibeszélő

2

Beküldte: VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

VaBeZ profilképe

2020.03.26 12:04

Tegnapra Draenor összes kártyáját leporolták, immáron teljes képünk van az új kiegészítőről. Na de, a lényeg most is ez:

Nálatok hogy fest az a bizonyos kép?
Milyen lett, lesz szerintetek az Ashes of Outland?
Mely kártyák tetszettek nektek? Van már esetleg valami új pakli ötletetek velük?

Na meg... igen, tudom, valahol már nagyon is fárasztó... de: KÉSZEN ÁLLTOK!?
(
Nem. De ez talán segíthet:)

Szerkesztve: 2020.03.26 14:08

#1

2020.03.26 14:34

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Nekem ilyenkor még nem áll össze a fejemben semmi. Talán majd ha ott lesznek előttem a lapok a kollekcióban. Figyelni fogom a streamerek YouTube csatornáját a napokban mert több helyről is  jött ígéret show meccsekre az új lapokkal.

Az Demon Hunter-ről azt gondolom, hogy...  jó lenne ha szeretnék vele játszani mert különben nem fogom kedvelni. Khm... igazából úgy érzem pokollá fogja tenni a mindennapjaimat. Valeera is növesszen szarvakat.

Egyelőre ennyi, ez is már több mint amit terveztem.

#2

2020.04.01 14:23

Kacsito profilképe

Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

BattleTag: Kacsito#21724

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

A prime-okra kíváncsi leszek, szerintem mennek ki-ki a saját kasztjának Highlander paklijába.

Ellenben nem nagyon figyelek miközben nézem a game-play-okat. Számomra úgy nézki, hogy akkora swinge-k vannak minden játékban, hogy szerencse az egész. A streamer-eken is mintha érezni lehetne, hogy nem áll össze. A paklijaik csak lapok egymás után. Thijs egyik videójában plot-twist paklit rakott össze, és nagyon hiányolta belőle Dollmaster Dorian-t. Lehet, hogy az elején nagyobb hatással lesz a régi lapok elvesztése, mint az újak jövetele.

Szóval nerf kavalkédra biztosan számítok. Viszont az új duplavédelem nem segít a por összeseprésében. kvázi max nerfelt common lapokat lehet majd nagyobb (>0) számban betörni, ha lesz ilyen. Kivéve persze azoknak akik 200 paklit bontanak.

Meh, elég az hozzá hogy nem vártam meg a HoF porommal az új lapokat. Elvertem Zephrys-re, és DQ Alex-re, és most meg se tudnám mondani, hogy mit gyártanék az AoO lapok közül. Decemberben sokkal jobban rá voltam pörögve az új kiegre.

De majd meglátjuk...

Bár... az a Mennydörgõ komisz egy jószág.

#3

2020.04.02 09:06

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Jöhet a kieg :D

Most nincs konkrét új pakliötletem, inkább a régebbieket fejlesztgetni egyenlőre, de ha meglesznek a lapok és kiderül mit nyitok akkor tuti lesznek új ötletek is.

Másik kommentemben a Prime lapokat kifejtettem hogy melyikek érdekelnek jobban (https://hearthstonehungary.hu/forum/general/ashes-of-outland-prime-ok-vajon-melyik-lat-majd-jatekot-1#7)

A többi kártya közül Beastmaster Leoroxx, Lady Liadrin, a Paladin Libram kártyái, a Priest új Classic kártyáival egy controlosabb pakli terve előttem van Standardra.Akama is betegnek tűnik, kíváncsi vagyok elég erős lesz-e hogy használják is.Ha kinyitom [Maghteridon]-t is tuti kipróbálnám, Maiev Shadowsong az aki mindenképp kell mert nagyon sokoldalú kártya. A kieg lapkészletét átnézve más kártya elsőre nem keltette fel a figyelmemet.

Demon Hunterből még nincs előttem hogy milyen paklival fogok játszani de egészen biztos hogy több paklit is kitalálok majd rá, wildba is, lehetőségek vannak bőven.

#4

2020.04.02 11:35

EGYEDI_GYEREK profilképe

EGYEDI_GYEREK (Common)

BattleTag: EGYEDIGYEREK#2730

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Én most Gold-ból nem táraztam be annyit, mint kiegek előtt szoktam, kb 4500 fog összejönni. Viszont ami a Dust mennyiséget illeti, szerintem sosem volt még egyszerre ennyi. Főleg mivel Wild-ozok, így a lapok is megmaradtak a készletkisöprés után. 

Kártya neveket nem tudok sorolni, de magamat ismerve már első nap legyártok 4-5 Legendary-t, amennyit a számok engednek. Nem vagyok várakozó típus, úgy sem érdekel a meta, gyártok ami nekem tetszik. 

Ami leginkább bejön így elsőre, az a Priest Prime lapja. Illetve van egy semleges lap, ami minden saját lényt megöl, aztán kirakja őket +1/+1-el. Ezek biztos, hogy gyártva lesznek, ha nem esnek ki, nagyon tetszenek.

Demon Hunter annyira nem jön be így elsőre, de biztos, hogy megpróbálok majd minden jóslattal szembe menni és összedobni egy brutális kontrol paklit. :D

Szerkesztve: 2020.04.02 11:36

#5

2020.04.08 11:57

Mr. Gábor profilképe

Mr. Gábor (Golden Rare)

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Egyelőre a Demon Hunter nagyon OP-nak tűnik. Standard-ben az Aggro, Wildban az Odd verzió is brutális. Nerfek simán jöhetnek majd, mert így a lassú dekkek instant fel is adhatják. Odd DH-val sikerült megvernem egy Togwaggle Druidot pont a nagy kombója előtti körben (Togwaggle-t és Azalinát olcsósítja a két Satyrral), összesen több mint 60 sebzést vittem be neki (rengeteg páncélja volt) és 11 damage-dzsel végeztem ki.

#6

2020.04.08 12:18 | Válasz: (#5) Mr. Gábor (Golden Rare) hozzászólására

Kacsito profilképe

Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

BattleTag: Kacsito#21724

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Valószínű hagyni fogják burjanzani amíg csak lehet. Kell a kasztnak a népszerűség.

Persze ez fordítva fog elsulni, de az már mindegy...

Bár... az a Mennydörgõ komisz egy jószág.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás