FórumÁltalánosAshes Of Outland Prime-ok - Vajon Melyik Lát Majd Játékot?

Melyik kaszt prime-ja a legjobb?

DH
0%
Dudu
0%
Hunter
14.29%
Pala
0%
Mágus
28.57%
Warrior
7.14%
Warlock
28.57%
Sámli
7.14%
Rugó
14.29%
Pap
0%
Eredmények mutatása
Eredmények elrejtése

Ashes Of Outland Prime-ok - Vajon Melyik Lát Majd Játékot?

1

Beküldte: Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

Kacsito profilképe

BattleTag: Kacsito#21724

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

2020.03.25 22:18

Sziasztok?

Minden kaszt kap egy prime-ot. Mind jó valamire... Arra legalábbis, hogy lassítsa a paklit. Szerintetek lesz amelyik megéri a pénzét? Melyik kaszt prime-ja fog alapot adni egy-egy új paklihoz?

#1

2020.03.25 23:35

EGYEDI_GYEREK profilképe

EGYEDI_GYEREK (Common)

BattleTag: EGYEDIGYEREK#2730

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Hát, ha az lenne a kérdés, hogy melyiket tartom a legérdekesebbnek, melyek tetszenek a legjobban, akkor egyértelműen a Priest-et és a Warlock-ot mondanám. Wild játékos vagyok saját kreálmányokkal és talán ennek a kettőnek lenne meg leggyorsabban a helye. :D

Ha viszont arra válaszolok, hogy mit érzek leginkább ,,veszélyesnek", akkor egyértelműen a Hunter-t és a Warrior-t mondanám. Nem hiszem, hogy új paklitípusoknak adnának alapot, mert semmi körbeépítést nem igényelnek. Viszont annyira erősnek tűnnek, hogy elképzelésem sincs, miért ne szerepelnének a saját hősük összes paklijában.

Egyenlőre ennyi a tippem, aztán úgyis kiderül. :D

#2

2020.03.26 07:20

Kacsito profilképe

Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

BattleTag: Kacsito#21724

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Igaz, mind önmagában erős kártya! Én viszont a visszakeverés okozta fejetlenségtől tartok. Mondjuk ha várja az ember nagyon a kombó lapokat, akkor adott esetben egy lassú, helyzetfüggő prime csak akasztja a paklit, főle ha nem is sikerül azonnal kijátszani, és még az ember kezében is marad (hányszor lesz hogy 5. körben bekeveredik, 6-ban felhúzzuk, és csak a 8-10-ben lehet kitenni...)

Ellenben amikor a konstans stealth lénnyel dolgozunk, na az pont jól feküdne 2-3 keverős kombós Rogue pakliba!

Pl Elekk jelenlétében keverem be, és aztán Stowaway-jel húzom ki.

Egyébként a Priest prime képessége is nagyon különleges, azt gondoltam, hogy a stealth képességével ekvivalens (mert über Loti-kat szoktam buffolni mielőtt kijönnek a füstből, és addig ugye az ellen nem veheti célba), viszont az "egy élű" "only you can target this minion" lényt azért a többi lény megütheti/lefagyaszthatja, lemérgezheti, le csatakiálthatja, szóval mégsem ekvivalens a kettő.

Összességében király ez a sok újdonság!

Bár... az a Mennydörgõ komisz egy jószág.

#3

2020.03.26 09:00

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Az érdekes kérdés sztem inkább az lenne, hogy valamelyik E.V.I.L. kasztnak érdemes lesz eldobni a Galakrondját egy másik pakliért és, hogy vége lesz-e már végre a Hunter uralomnak standardban. 
 

Szerkesztve: 2020.03.26 09:01

#4

2020.03.26 09:19

Kacsito profilképe

Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

BattleTag: Kacsito#21724

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Másmilyen Hunter uralom lesz elnézve azt a 10 manás epic lapot...

Arra én is kíváncsi vagyok lesz-e galakrond nélküli gonosz. Valószínűleg még maradnak. Ha nagyon beragadnak lehet megnerfelik a közös invoke lapokat is?

Bár... az a Mennydörgõ komisz egy jószág.

#5

2020.03.26 11:18 | Válasz: (#2) Kacsito (Lich King) hozzászólására

Mr. Gábor profilképe

Mr. Gábor (Golden Rare)

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

A visszakeverés után a leghamarabb irányított laphúzással kaphatjuk kézbe a Prime-ot. Ilyenje van a Roguenak, de a Hunternek is ott a Diving Gryphon és ott lesz wildban a kirotáló Master's Call. Szóval elképzelhetőnek tartok a vadonban egy Zixoros visszakeverős bestiás paklit Dire Frenzyvel, esetleg Augmented Elekkel is.
A Warrior esetén kirotál a Town Crier, úgyhogy nehezebb lesz felhúzni a Prime-ot. Ezek lapok inkább lassabb, kontroll dekekekbe valók szerintem.

#6

2020.03.26 11:37 | Válasz: (#4) Kacsito (Lich King) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Nem hinném, hogy nerfelik a neutral invoke lapokat. Nem túl erősek és az ő esetükben nem gond ha minden Galakrond paiban ott vannak. 
Inkább azt szeretném ha standardban lenne egy másik izgis lehetőség normális játszásra főleg rugóval mint Galakronddal szórakozni.

#7

2020.03.26 12:07

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Akiket a Prime lapok közül kipróbálnék azok:

Murgur Murgurgle feleleveníteni a Murloc Paladint, talán kevésbé aggro stílusban, de ahogy sikerül

Kanrethad Ebonlocke RenoLockba elfér, meg akár más lassabb, value alapú pakliba is

Kargath Bladefist standardban Crowley pótlása lehet, bár nyilván különböző lapokról beszélünk

Astromancer Solarian az ellenfélre lőtt spellek izgalmasnak tűnnek, ő az a kártya akivel csak jól járhatunk szerintem

Zixor, Apex Predator  ő meg szimplán csak nagyon erősnek tűnik, de a lap design nem jön be

Archspore Msshi'fn taunt Druidba vagy valamilyen lassabb pakliba elférne, bár a druid nem tartozik a kedvenceim közé 

Remélem közülük minél többet sikerül majd kinyitni 

#8

2020.03.26 13:25 | Válasz: (#5) Mr. Gábor (Golden Rare) hozzászólására

Mr. Gábor profilképe

Mr. Gábor (Golden Rare)

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

És alapvetően a Rogue és Warrior is tud rengeteg lapot húzni a felfejlesztett Galakrond Battlecry-ából, szóval ezek az archetípusok jó eséllyel felhúzhatják a Prime-ot, ráadásul utóbbi még buffolja is.

#9

2020.03.26 13:26

Kacsito profilképe

Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

BattleTag: Kacsito#21724

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Én azt remélem hogy odaadják az összes Prime-ot, az eléggé kirántaná a Galakrondokat szerintem egy időre a metából.

A Mágus prime-ja szerintem is praktikus, és nem is túl lassú, szóval annak különösen örülnék! :)

A Murloc-os is érdekes, egészen jól betalálták a kaszt identitásokat (megint).

A Galákkal az a bajom, hogy az overál kinézete a játéknak uncsi. Lehetne más a hangja, vagy a színe a közös invoke kártyáknak, azt meg, hogy magának az invoke-nak egyedi az animációja kasztonként eltalálták, de olyan sokszokr kell végignézni játékonként számolva is, hogy már uncsi.

Bár... az a Mennydörgõ komisz egy jószág.

#10

2020.03.26 13:28 | Válasz: (#8) Mr. Gábor (Golden Rare) hozzászólására

Kacsito profilképe

Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

BattleTag: Kacsito#21724

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Fú erre nem is gondoltam!

Bár... az a Mennydörgõ komisz egy jószág.

#11

2020.03.26 13:36

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

Ugorj a hosszú komment végére.

[Misshi'fn Prime] (Misi):
Ez alapból rengeteg nyers érték, 18/18, és ennek tetejébe még leszedés is lehet, amiben ugye a druida alapesetben gyenge. [Archspore Misshi'fn] olcsó, kis vanilla teste van taunttal, és még a Spellbreaker sem lesz többé, ha kellene. Szóval hamar játékba kerülhet, és könnyű lesz hozzáférni a tokenhez (mint ahogy a többi Prime kártyánál is). Lassabb paklikban biztos játszva lesz, és még akár agresszív paklikban is eltudom képzeni, mert az alaptest nem kényelmetlen kezdőkézbe, a token viszont később felhúzva egy komoly löketet adhat. Nem vagyok nagy druidás, de elmenne ha megszerezném.

Zixor Prime:
Zixor, Apex Predator csak egy picivel sebez kevesebbet, de cserébe rush-ja van, és így akár rögtön be is lehet keverni a tokent. Alapesetben a vadász gyengéje az elárasztott térfelek kezelése, de a Prime lappal ebben erősödni fog. Midrange és/vagy bestia paklikhoz kegyetlen lesz. Örülnék neki, szerintem akár a vadonban is komoly lehet.

Solarian Prime:
Astromancer Solarian elfogadható, mint anno a Cult Sorcerer is, a Token pedig közel olyan beteg, mint a [Puzzle Box of Yogg Saron]. Játszva le győzelmi kondícióként, valószínű a Highlander Mage-ben. Én pedig utálni fogom.

Murgurgle Prime (Maugli):
A rotáció után kiváltképp beteg lesz: kevés a murloc, és szinte mind jó valahonnan nézve, a legveszélyesebbek a sámán Scargil-je és Underbelly Angler-je. Az Aggro Murloc Paladin-t is megtámogatták egy "Ancharrr"-ral, szóval ha elég erős lesz a kezdése, akkor szinte biztos meta lesz. Murgur Murgurgle megint csak ideális egy agró kezdőkezébe, a token pedig az új löket, ha netán fogytán lenne a pakli ereje. Vele sem leszünk haverok.

Reliquary Prime:
Nem lesz velünk többet standardba a Northshire Cleric sem, szóval biztosan a Reliquary of Souls lesz a pap új egyese. A token vészhelyzetben biztos kellő időt tud nyerni, mert invasive és taunt, nagy eséllyel felgyógyíthat és védhet minket. Különösebben nem mozgat meg, de feltétlen szeretném, mert feltétlen szeretnék majd a pappal létrázni standardban.

Akama Prime:
Na erre kíváncsi leszek. Épp azon morfondíroztam, hogy mintha elfelejtették volna a rugó stealth vonalát, erre kapunk egy marékkal. Szerintem nem lesz "Stealth Rogue", attól tartok ez is egy agró vagy tempó rugóba lesz esetleg jó. Mindenképp kipróbálnám, ha más nem vadonban el lennék vele.

Vashj Prime:
Érdekes, a sámánnak most valami Big-Spell irányt szánnak, Vashj-t is ehhez tervezhették, de valami azt súgja ez is valami olcsó varázsos agresszív pakliba fog menni. Három speciális kártya húzás az beteg, a test viszont ezért cserébe gyengus. Elmenne, ha megszerezném.

[Kahrethad Prime]:
Az új Bloodreaver Gul'dan, de persze annál azért jóval gyengébb. Ha lesznek jó démonok (és úgy láttam lesznek), meg életképes démon paklik, akkor akár agró, akár kontroll, ez szerintem bizony kötelező lesz hozzájuk. Örülnék neki.

Kargath Prime:
Kargath Bladefist-et megint csak könnyű megtörni ("csak viccelek, csak viccelek!"), jó kis védő négyes, a token pedig beteg leszedés és gyógyítás is egyben. Kontroll paklikba kötelező lesz (főleg a Highlander-ekbe). Örülnék neki.

Az érdekes kérdés sztem inkább az lenne, hogy valamelyik E.V.I.L. kasztnak érdemes lesz eldobni a Galakrondját egy másik pakliért és, hogy vége lesz-e már végre a Hunter uralomnak standardban. 

Ez.

Szerkesztve: 2020.03.26 13:36

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#12

2020.03.26 14:48 | Válasz: (#9) Kacsito (Lich King) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Arról ne álmodozz hogy ingyen odaadják őket :D

Amúgy akkor pont az lenne mint a Galakrondokkal, hogy mindenki csak ezekkel játszana...már amelyik használható persze, de akkor hol marad a kihívás ha mindent megkapnánk?

#13

2020.03.26 14:58 | Válasz: (#12) Neveletlen (Golden Rare) hozzászólására

Kacsito profilképe

Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

BattleTag: Kacsito#21724

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Álmodjunk inkább egy egészséges világot...

De igaz, a kihívásnak ott kell lenni, nem csak a játékban, a kreatív pakli építésben, de a gyűjtögetésben is!

Bár... az a Mennydörgõ komisz egy jószág.

#14

2020.04.03 08:15

Kacsito profilképe

Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

BattleTag: Kacsito#21724

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

A szavazás szerint nagy remények a palában :)

Elnéztem egy sorral. Mage lesz az. Még a Warlock is 25% jelenleg.

Szerkesztve: 2020.04.04 22:22

Bár... az a Mennydörgõ komisz egy jószág.

#15

2020.04.06 15:29

Koren profilképe

Koren (Common)

BattleTag: Koren#2453

Sziasztok. Ide írok ,mert a barátkeresős fórum halott, ide pedig sokan látogatnak úgy láttam. Szóval van jónéhány hely még a barát listámon,szeretném feltölteni, akik standardot játszanak , és legend közeli rangjuk van. Itt tudsz felvenni: koren#2453

#16

2020.07.01 12:39 | Válasz: (#15) Koren (Common) hozzászólására

Kacsito profilképe

Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

BattleTag: Kacsito#21724

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Én még mindig csak a Warlock prime lapjával rendelkezem, de nagyon nyomós indok kell, hogy ne repüljön be a pakliba szine elsőként, akár standard, akár wild dekkről van szó. Szerintem stabil kraft.

Bár... az a Mennydörgõ komisz egy jószág.

#17

2020.07.02 12:28

Természetesen a Demon Hunter Prime-ja a legjobb:)
A mágus Prime a kedvencem, ha tudom el is lopom az ellenféltől, nem kell nekem random Pyroblast az arcomba.
A Pala Prime-ot viszont túl gyakran látom a Plague of Murlocs miatt, és a vele megidézett random murloc is lehet Murgur Murgurgle.

#18

2020.07.02 19:33 | Válasz: (#17) kossza (Golden Common) hozzászólására

Kacsito profilképe

Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

BattleTag: Kacsito#21724

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Kayn bekeverni magát a pakliban egy Metamorph kiáltással!

Bár... az a Mennydörgõ komisz egy jószág.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás