FórumÁltalánosAz Aréna

2. oldal / 2 oldal

#21

2016.04.15 20:15 | Válasz: (#20) Miles Teg (Epic) hozzászólására

AliStar profilképe

AliStar (Golden Common)

BattleTag: AliStar#2406

Tapasztalt játékos

Nagyon köszi, jó lenne már egy minimum 7-es! :) A szurkolást viszonzom, meg küldök némi energiát Tihanyi Tamással! :D

#22

2016.04.15 20:58

Hazekiah profilképe

Hazekiah (Diamond Common)

BattleTag: Hazekiah#2909

Közepes játékos

Keres: Egyebet

Igazából jó az olvasás/nézés, de a saját bőrén tapasztalt dolgokból tanul leginkább az ember. Csak egy ötlet, de talán megéri az időt/energiát, hogy aki mondjuk csak EU szerveren tólta eddig és jobban akar arénázni, lenyomja amerikain/ázsiain a tutorialt meg kioldja a kasztokat, és onnantól minden goldot arénára költ csakis. Így egyre 'ügyesebb' lesz, viszont mivel azzal a régióval eddig se törődött és ezután se fog, nem frusztrálja egyáltalán teljesítési kényszer, és azért heti 2-3 arénabelépést össze lehet kaparni épp nekivaló küldikből ha veszteséges eleinte arénázni akkor is, aztán majd félév múlva ha rendesen belejött az ember, már rutinosabban belevághat a valódi (EU) régióban is ahol már ténylegesen szinte minden belépése hasznot hoz, onnantól hanyagolható a másik szerver ismét... Egyenlőre nekem is tékozlás volna a WoG pakkokra gyüjtögetett goldom 'eltékozolni', amint megjelenik úgyis bekavar majd arénázásba az új 134 kártya.

#23

2016.04.15 21:58 | Válasz: (#22) Hazekiah (Diamond Common) hozzászólására

AliStar profilképe

AliStar (Golden Common)

BattleTag: AliStar#2406

Tapasztalt játékos

Köszönöm a jó tanácsokat, erre igazából még nem is gondoltam, de teljesen igazad van :)

#24

2016.04.15 22:12

Adrenaline profilképe

Adrenaline (Rare)

BattleTag: #2665

Közepes játékos

Miért érdemes ázsiai/amerikai szerveren is játszani?

#25

2016.04.15 22:59 | Válasz: (#24) Adrenaline (Rare) hozzászólására

Hazekiah profilképe

Hazekiah (Diamond Common)

BattleTag: Hazekiah#2909

Közepes játékos

Keres: Egyebet

Én konkrétan arra gondoltam, hogy ott lehet 'begyakorolni' az arénázást... Aki el se kezdte idáig egyiken se, annak 'úgyis mindegy' alapon mehet kvázi tét nélkül minden gold mindig arénabelépőkre... aztán ha megvan az átlag 6-7-8 win állandóan, akkor élesben nyomhatja majd az EUn így nem érzi 'pocsékolásnak' a dolgot ott ahol számít. Én megbántam párszor hogy 2 aréna helyett nem inkább 3 csomagot vettem.

Én már régen 'miértne' alapon belekezdtem mind2n amúgy mellékesen, igaz csak priest kaszthoz van lapom/paklim és úgy hetente 2x max 3x ha benézek, leginkább küldiket lecserélni, aztán ha mind3 teljesíthető lesz néha egyszerre nekiállok ott is megoldani. Eleinte arra volt jó, hogy ugyebár sehol se volt elég jó lapom, így odaát más lapkészletből másféle paklival is tanultam játszani mondjuk már constructedben persze nem arénázva. Veszítenivaló nincs (csak a bevezetőn kell végigfutni ismét) meg lehet hónapokra is hanyagolni, legközelebb se a click_to_start & tutorial fogad majd. Amelyik kasztot az egyiken hanyagolod azt a másikon húzhatod, így az összeset kiismered végül, nyilván ha mind a 9hez már EU is közel fullos lapkészletem lett volna, eszembe se jut átnézni és máshol is játszogatni.

#26

2016.04.16 11:33

Adrenaline profilképe

Adrenaline (Rare)

BattleTag: #2665

Közepes játékos

Logikusnak tünik, sőt az is. Az idő, az idő, de azért felhasználom majd.

#27

2016.04.16 16:20 | Válasz: (#24) Adrenaline (Rare) hozzászólására

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Epic)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

3 szerveren majd 3x annyit tudok quest goldból arénázni. Csak mert szeretem.

#28

2016.04.16 23:46

Zsee profilképe

Zsee (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

"aztán ha megvan az átlag 6-7-8 win állandóan"

Akkor már cikkeket írhatsz az arénázásból, olyan szinten tolod :D Én, a magam 4.83-as átlagával elmondhatom, hogy ez is bőven megéri, mert ez az átlag rewardom: 87 gold, 16 dust, 1 pack, 0.23 card, 0.06 golden card. Ezzel, a brawl-okkal meg a W&L-ökkel pedig havi 40+ packot ki lehet bontogatni arénázás mellett, ami szerintem nem rossz. Ha pedig folyton ki tudnám venni a Rugót, hmm...

#29

2016.04.17 17:56

Szöcsi profilképe

Szöcsi

SZiasztok!

Nagyon szeretek arénázni, de nincs sok sikerélményem benne... 2-4 winnél mindig elakadok, így nem nagyon térül meg nekem ez a dolog... A paklik is mindig csak egy raret adnak... Lehjobb győzelmi sorozatom egy hetes, anno fél éve lehetett warriorral...

Mit csináljak?? Először is: milyen a herok erősorrendje? MErt elvileg most rugó és priest, de ma egy 3-3as és egy 1-3as sorozatom volt egyikkel és másikkal...

Használom a pakli készítőt is, vidiket ézek meg minden

Valami tipp, hogy hogyan lehetek jobb?

#30

2016.04.17 17:57

Zsugabubus profilképe

Zsugabubus

Nekem meg 1-2 winem volt össz-vissz, sz'al ne sírjál te az 5 wineddel, oké? :P

#31

2016.04.17 19:25

worldedit profilképe

worldedit

Én mostanában ADWCTA "addonját" használom a drafthoz. Automatikusan felismeri a lapokat és javasolja, hogy mejiket válaszd, nem kell a lapok nevét gépelni sehova . Menti a pickeket és az eredményeket a webre.

http://www.heartharena.com/overwolf

#32

2016.04.17 19:33 | Válasz: (#29) Szöcsi hozzászólására

Törölt felhasználó

Jelenlegi megközelítő erősorrendben a legjobb 3: rogue, paladin és mage. Ezeket követi a shaman és a warlock. Ez az erősorrend azonban pár héten belül változni fog a kiegészítő miatt, ezt mindenképp figyelembe kell venni, eddig annyi látszik csak, hogy a mage legalább annyira erős lesz, mint most.

Sajnos, ha visszaolvasol, akkor is látszik, hogy az elsődleges fejlődési irányvonal a gyakorlás, ami az esetedben bajos, hiszen pont az a problémád, hogy nincs sikerélményed és nem térül meg a dolog. Ha szereted az arénát, szerintem mindenképp megéri viszont játszani, anyagi szempontból pedig 3 győzelemmel nem vagy hátrébb, mintha nem játszottál volna. Türelemjáték az egész.

#33

2016.04.17 19:44 | Válasz: (#29) Szöcsi hozzászólására

Zsee profilképe

Zsee (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

"Használom a pakli készítőt is, vidiket ézek meg minden"

Ez, és az hogy rendszeresen arénázol, elég ahhoz hogy egyre jobb legyél. A herok erősorrendje szerintem egyénfüggő, azt viszont meg lehet mondani mi az amit érdemes vinni arénába. LoE-érában szerintem a Rogue a legerősebb, de a Druid, Mage és Paladin is erős. Őket így egybe beraknám tier1-be. A többi class LoE-érában gyengébb, a Warrior maga a katasztrófa, illetve a Priestet is gyengének tartom. Warrior ellen LoE-ban 100%-os (6-0), Priest ellen 81.25% (13-3) győzelmi adataim vannak. Azért csak ekkora számok, mert nem vittem túlzásba az arénát (32 LoE era run), mivel bőven LoE kijövetel után kezdtem goldból megvenni a kieget, szünetelés miatt, illetve goldot farmolok az új kiegre, viszont így is beszédes a dolog.

A kieg sajnos csak ronatni fog az arénán, mivel Wild formátumú lesz. Ha rosszul tudom, elnézést... De ha jól, akkor nem igazán kavarja meg az arénát. Annyi lap közül kell majd pickelni, hogy a legtöbb pakli jó esélyel 28-30 különböző lapból fog állni. Nem tudod mit kell majd körbejátszani, a Basic Set-es kártyákat, amik régen az aréna gerincét képezték, egyre kisebb esélyel veheted ki. Olyan kártyák, mint a Flamestrike, Swipe, Backstab egyre ritkábbak lesznek. Sokkal nagyobb így a random faktor, kevésbé kell "tudni" arénázni majd, sajnos.

Amíg nem látják a Blizzardnál hogy az arénának is szüksége van a Standard formátumra, addig mindig picit rosszabb lesz arénázni. A szinergiák gyengék lesznek ,a core lapokból meg az elsőt is mákolni kell...

#34

2016.04.27 18:08

Törölt felhasználó

Aréna jutalom változásokról tud valaki valamit? Mert én meglepődtem, mikor 5-ös winnél ez a kép fogadott:

 

#35

2016.04.27 19:15

Mormota profilképe

Mormota

Mindig a legfrissebb kiegből adja a packot. Emelett x %- od van + packra(ha jól rémlik csak a standardban játszható set-ből egy). Bemákoltad, gratula.

#36

2017.03.22 18:37

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Epic)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Vélemények az aréna standardosításáról?

#37

2017.03.22 22:42

Grg profilképe

Grg (Diamond Common)

BattleTag: NightRaven#227725

Szerintem jó :) Annyit nem arénázok, de szerintem működik/ne a dolog.

#38

2017.03.23 00:06

Törölt felhasználó

Szerintem nem működik a dolog. Nem mondom, hogy rosszabb, de jobb sem lett, az alapvető problémák ugyanúgy megmaradtak, legyen szó a coin-ról, vagy a kasztokról. Még inkább átment a draft szerencsejátékba, így, hogy elmosódtak a választóvonalak a rarity-ben. Tulajdonképpen csak megkavarták az "aréna metát". A mage-t megint felturbózták, miközben más kasztok szívtak.

Meg lehetne egyébként oldani szerintem a dolgot, csak ki kéne zárniuk pár további olyan kártyát, amelyik a broken kategóriát képviselik a legnépszerűbb kasztoknál: fireland's portal, talonpriest. De nemhogy nem szüntetik meg őket, még az előfordulásukat sem csökkentik, márpedig a flamestrike-kal ellentétben ezek nem körüljátszható lapok, és nem rotálnak ki most tavasszal. Szóval nem tudom. Lehet én nem követem eléggé az eseményeket, de ahhoz képest, hogy a fejlesztők mondták, hogy foglalkoznak a témával, én a standard aréna óta nem hallottam és láttam semmit, márpedig az arénát nyugodtan kavargathatnák, nem lenne belőle lázongás, senkinek a lapkészlete nem kerül veszélybe. Csak hát mind ismerjük a blizz sebességét változtatás téren...

#39

2017.03.24 00:06

Reggie profilképe

Reggie (Diamond Common)

BattleTag: Reggie#2258

Tapasztalt játékos

Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem jobban tetszett az amikor a wild kártyák is bele voltak téve az arénába. Így csak kivettek egy csomó kártyát és kevesebből tudsz válogatni, összeállitani egy aréna decket.

Most farmolok is kiegre és amint kijött majd belevágok újra én is arénázni, gyakori változásoknak örülnék is az aréna terén, van benne elég potenciál csak kikéne azt a blizznek használnia. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás