FórumÁltalánosÉpítsünk Mecha'thun paklit!

Építsünk Mecha'thun paklit!

2

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

VaBeZ profilképe

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

2018.08.03 19:06

Előzmény: ma 1 órán belül két Mecha'thun pakli elképzelés is született itt az oldalon (mindkettő páros Warlock alapra épült, csak hogy még érdekesebb legyen a történet).

Nem akartam két helyre ugyanarról írni, helyette arra gondoltam mi lenne, ha egy topik alatt osztanánk meg az ötleteinket, észrevételeinket és együtt keresnénk otthont a mechanikus ősisten replikának, hiszen amúgyis sokak érdeklődését nyerte meg magának. Ha komplett felvetésetek van, akkor érezétek magatokat szabadnak és készítsetek ti is paklikat, a pálya műveket alább csokorba szedem. Természetesen ha valaki nem szeretné itt látni az alkotását, az nyugodtan jelezzen felém és én eltűntetem a listáról.

#1

2018.08.03 19:07

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Pakli tervek:

#2

2018.08.03 20:14

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Szerintem akár Mech Warriorba is befér, az új Dr.Boommal 10/10 rush, és akkor nem muszáj köré építeni a decket akármikor kijátszható ha szükség van rá.Megölése hmm Shield Slam nem hiszem hogy reális, arra most nincs ötletem.

Ha esetleg nincs elég deck druidhoz, esetleg oda egy Naturalize segítségével könnyen elpusztítható miután olcsóbbítva lett/Innervate/Coin, és a dudu is könnyen fel tudja húzni a decket ha erre építjük azt.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás