FórumÁltalánosFestival of Legends nyitó kibeszélő

Festival of Legends nyitó kibeszélő

1

PHOENIX (Admin)

PHOENIX profilképe

BattleTag: PHOENIX#2680

2023.04.11 09:39

Ebben a topikban megbeszélhetitek, hogy mely lapokat szeretnétek kinyitni.

#1

2023.04.11 16:31

Qwerjjj34 profilképe

Qwerjjj34 (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: qwerjjj#2645, qwerjjj34#2944

Legendaryk közül amit ki fogok craftolni az  a Love Everlasting és a Symphony of Sins. Ezek elég sok priest és warlock pakliba bele illenek. Aminek örűlnék ha kinyitom az a Stranglethorn Heart, The One-Amalgam Band, JIVE, INSECT!, Tony, King of Piracy és Mister Mukla esetleg Photographer Fizzle. Bármelyiket ha kinyitom összerakok rá egy paklit kipróbálni.

Az epicek közül amit mindenképp akarok az a Freebird, ez lesz az első lap amit kipróbálok. Annoy-o-Troupe és Cover Artist is elég jó, együtt meg még inkább. Audio Amplifier egyenesen mehet majdnem minden pakliba. Melomania szintén jöhet, Hagatha the Witch csak  standardben. Még van egy csomó jó lap de előbb ezeket jöjjenek aztán majd meglátom.

Szerkesztve: 2023.04.11 16:32

#2

2023.04.11 18:40

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Hosszú komment vége.

Ez inkább élménybeszámoló, mint kívánság lista.

A kiegészítő témája, egy zene fesztivál Hearthstone köntösben nem hangzott rosszul nekem. Viszont, ahogy tavaly is, most is azt érzem, mintha az ötlet és a hangulat megvalósításából hiányozna az igazi lélek. A kártyák artjainál már rég nem lepne meg, ha kiderülne valami AI bevonásával készülnének, annyira homogének, és gyakran kivehetetlenek.

A March of the Lich King alatt, pusztán engedve szentimentálisan a történetének, úgy döntöttem csak a "védő" kasztokkal játszok, a vadásszal mentem. Most is, mikor még csak bejelentésre került a kieg, pusztán kedvenc zenestílusaim alapján a gitáros kasztokat vártam a legjobban, elsősorban a rockot (harcos) és a metált (halállovag). De így a bemutatók végére úgy érzem, bár biztosan lesznek amiket kipróbálok, most sokkal szabadabban fogok bolyongani a kasztok között.

Már Quel'halas-ban is szívesen kipróbáltam volna az Enrage Warrior-t (vagy a Spell Demon Hunter-t), csak év végére nem akartam hamar kirotáló, a vadonhoz meg nem érdeklő legendásokra port költeni. Ez most év elején nem fog visszatartani, úgy látom szerencsésen is nyitogattam tavaly, erős alappal adhatok újabb esélyt a Standard-nak, remélem a Farkas éve bent tud tartani, vagy maradok a Vadonban.

Harcos: sajnos első benyomásra nem vagyok elragadtatva sem a Menagerie újbóli visszahozásától, sem a gitárfiguráktól. Szegény Voone-t most is jól megszívatták, gyenge kártya lett, a Blackrock 'n' Roll-nál meg Prince Keleseth-hez hasonló élményre számítok, ha ötödik körre túlélsz és kijátszod jaj onnantól az ellenfelednek. Mindenképp remélem hogy játszható lesz a kaszt, de ezek olyan dolgok, amiket nem fognak orvosolni kártyaerősítésekkel.

Halállovag: még mindig nem tudom ad-e majd annyit hosszútávon a rúnarendszere, mindenesetre játékmenetben és történetben a fagy rúnát érzem a legközelebb magamhoz. De most a zöldé és a véré lesz a főszerep. Előbbi ezúttal is beteg lapokat kapott, a zöld agrót a nyitány élén látom a ragacsos deathrattle-ös lényeivel, tartok tőle rendesen. A vért is tempósabb irányba terelnék, kíváncsi leszek hogy sül el. A legendások nem mozgatnak meg.

Vadász: a sors fintora, öt gitárosunk van, de úgy érzem bendzsóval fogok nyitni. :) Még én sem érzem pontosan mi fog fogadni, egyenlőre a kártyák tematikája alapján tetszik a Big-Beast Hunter. Mister Mukla gonosz egy lap, de bejön az ötlete. Hamarosan elválik hogy alakul a lelkesedésem...

Meg továbbra is próbálkoznának a démonvadásznak szánt alapokkal, az Outcast-tel és a token vonallal, ezúttal is meglátjuk milyen sikerrel.

A druidánál meg azt érzem az lesz a poén, hogy "hippi" létére ő fog a legjobban kikergetni a világból a hősképességével és a böhöm fáival. Az ötletet megértem, az alaphősképessége az egyik leggyengébb, és nem is nagyon tudtak eddig mit kezdeni vele azon kívül hogy másikra cseréltették vele, de nincs jó előérzetem ha életképes lesz.

Nagyjából ezt érzem most, első sorban talán gitár koncertekre járok majd, de majd látom merre visz a ritmus.

#3

2023.04.11 21:49

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Alapból azt mondtam, amit nyitok azzal ezúttal először valamelyest játszani is fogok /de ázért még hozzátettem, hogy hát csak nem *síp* vagy *síp* lesz az, ugye a kasztok amikkel nem vagyok hajlandó játszani, ezeknél sokkal jobbak lennének a teljesen érdektelen kasztok mint a DH vagy DK/ hát sikerült kinyitnom a két legrosszabb lehetőséget. Ja és még Rock Master Voonet akinek az alternatív valóságbeli hasonmása is megvan és bár már azért valamelyest megtanultam, hogy ne ítélj elsőre... de itt azért aki nem szivatta már magát egy ugyanilyen lappa evekkel ezelőtt is tudhatja, hogy nem lesz mókás. Na ez lett a felhozatal.

Legalább a 2 elsőre is tetsző lap benne volt a 9 előre megszerzett pakkomban (Mixtape, Disc Jockey)

#4

2023.04.26 20:09 | Válasz: (#2) VaBeZ (Diamond Common) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

A druidánál meg azt érzem az lesz a poén, hogy "hippi" létére ő fog a legjobban kikergetni a világból a hősképességével...

A Vadonban nem is habozott csalódást okozni...

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás