FórumÁltalánosGalakrond's Awakening

Galakrond's Awakening

0

Beküldte: Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Casualplayer profilképe

2020.01.06 12:29

Január 21-én érkezik az új kaland mód új lapokkal. Ti milyen lapokat vártok, tervezitek-e megvenni, goldból vagy pénzért? Örülnétek egy újabb "run stílusú" kalandnak vagy legyen inkább olyan ahol sajat paklikkal kell játszani? Esetleg jöjjön valami újdonság mint a Puzzle Labs volt Boomsday idején? 

De egyébként is jöhet bármilyen gondolat ami a kalandokhoz kapcsolódik. 

#1

2020.01.06 12:39

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Én örülnék ha olyan lenne mint a régi kaland módok vagyis ha saját lapokkal kène játszani. Szeretem megméretni mindenféle paklijaimat érdekes ellenfelek ellen. Kitalálni teljesen counter paklikat. És nagyon szép emlékeim vannak a régi kalandokról. Főleg Karazhan nagy kedvencem de mindegyiket szerettem a vicces beszólások miatt de Moroes amit ott alakít az nagyon bejön. 

És ezúttal először goldból fogom megvenni a szárnyakat. Egyre kevesebbet játszom a játékkal és már sajnálom azt a 6-7 ezer Forintot rá. Plusz így én is részt veszek a közösség életében. 

#2

2020.01.06 18:13

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Legendary)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Az ilyesmire nálam mindig akad gold. Örülök is neki, mert a ladderezést már réges régen befejeztem, de a játék ilyen részeit szeretem.
Tény, a fentiek miatt nem örülnék a saját készletes adventure-nek, mert ugye elég silány a készletem (so-so).

#3

2020.01.06 20:45

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

Új kártyák is jönnek? Na erről eddig nem is tudtam, biztosan a "böjtöm" miatt kerülhette el a figyelmemet. Kellemes meglepetés. :)

Továbbra is kreatív, újító szándékú kártyákat várok. Csak szárnyaljon a fantázia, lepjenek meg. :) Jó értelemben!

Ezúttal is aranyból csengetem ki a kalandot. Feltételezem, marad a szokásos 700 arany szárnyanként. Most úgy 7500 aranyam van.

Bevallom, a "run" formula nálam már kezd picit fáradni, a Tombs of Terror-ral hős fokozaton még egyáltalán nem végeztem. Én örülnék egy hagyományos kalandnak, de ha megint valami merőben új dologgal jönnek elő, akár arra is nagy vevő lehetek.

Mikor anno bejelentették, hogy a teljes értékű kalandokat felváltják a kiegészítőkhöz mellékelt mini kalandok, arra számítottam tényleg ilyen apróságokat kell majd elképzelnem, de cserébe játékmenetben kellően eltérőek lesznek. Én szerettem a Boomslab-et, részemről jöhetnének még kirakósok is.

Van egy olyan előérzetem, hogy a tavalyi, Blackrock Mountain-es kocsmai bunyókhoz hasonlóan, most a kaland alatt is lesz egy közösségi verseny. Csak most két táborban versenghetünk, a jó és a rossz fiúk oldalán ugye bár. Minden legyőzött ellenféllel pontot lehet majd szerezni a választott kaszt ligájának, és legvégén ez alapján dől majd el a "G.O.N.O.S.Z trilógia" befejezése. Elvégre, a DoD belengető videójában Lazul azt jósolta nekünk, játékosoknak a kezében lesz a történet folytatása.

Apróság, de nagyon adnám. Emlékszem Gadgetzan alatt mennyire bírtam volna a kieg témájának okából egy 3 klános "banda háború" eseményt a létrán. Valamelyik nap mutattak egy jó kis térképet Gadgetzan-ról, ahogy a klánok "osztoznak rajta".

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#4

2020.01.13 13:52

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Még most a nerf időszak alatt szólok, hogy a kaland megvásárlásához majd 1540 gold kell a nyitónapon ha minden nap csak 60 goldot gyűjtesz a napi questekből. 

Szal ha 21-én 1540 goldod lesz akkor még 3 hét alatt napi hatvanassával 1260 jön össze és az összesen pont 2800 gold a teljes kalandra. 

Ha most több aranyad van azt fordíthatod még DoD pakkok nyitására vagy arénára, hogy még essenek teljes áron betörhető lapok. A mellékesen kihulló lapokról nem is beszélve. És 2 common is van a törhető lapok közt vagyis azokból elég könnyen eshet akár arany változat is. 

#5

2020.01.15 21:03 | Válasz: (#4) Casualplayer (Legendary) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

Topikon kívül: vettem 22 K&C pakkot, plusz emellett még 8 DoD pakkot is nyitottam, és bőséges volt a termés. Jó sok epikus jött, meg 4 legendás, név szerint:

King Togwaggle (oké, el leszek vele),

Zzeraku the Warped (az egyik DoD legendás, amire nagyon vágytam, király),

The Runespear (Meh. Meg most már a vadonos kártyáknál is jól meg kell gondolni mit törünk be. Duplán meh.),

Goru the Mightree (Meh. De ez legalább talán meta lehet még jövő évig.. bár nekem nem jön be a mai Token Druid. Mégis csak duplán meh.)

De nem panaszkodom. :)

Topikon belül: ha majd minden kaland kártyára fény derült, leírom ide az első benyomásaimat.

Szerkesztve: 2020.01.15 21:05

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#6

2020.01.22 11:02

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Chenvaalával heroikus fokozaton meggyűlt a bajom viszonylag. Harmadikra lehoztam az új típusú Lackey-Handlockkal. Ha valaki ezzel akarná tolni dupa Shadowflame-et ajánlok. Én egyel nyomtam és elég nagy szerencsém volt párszor a húzásokkal. Tekahn és Zzeraku nagyot mentek.

Oh, és én még azt hittem Chenvaala nehéz ügy lesz. Avalachan ellen kokrétan nem is tudom mit találok ki. Mikor elkezdi kipakolászni a Gigantókat az brutális. És nem is tudom, hány lehet nála. A paklija is van vagy 50 lapos szal control is felejtős. Mecha'tun lesz itt a megoldás. 

Szerkesztve: 2020.01.22 16:39

#7

2020.01.23 11:34 | Válasz: (#6) Casualplayer (Legendary) hozzászólására

Zoli71 profilképe

Zoli71 (Rare)

BattleTag: zoli71#2900

Közepes játékos

Keres: Barátot

Hello. Én már letoltam mind a 6 Heroicot. Avalachan ellen én egy deatthrattle Priestel mentem.Némi  Coldlight Oracle és Lyra hozzáadásával. Mind a két 2. hös hericban brutál nehéz volt.....

#8

2020.01.23 13:14 | Válasz: (#7) Zoli71 (Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Helló,

Avalanchan ellen végül egy Pogo rugót találtam ki. Ott aztán másolgathatja az 1/1-eket :D Aztán Kriziki ellen eléggé tehetetlen voltam. Megpróbáltam 3 féle rugó variációt meg egy Old School Mill Druidát és kifogytam az ötletekből. Plusz tele is van már a tököm a sirályokkal mostanában így egy régi aggro druidra esett a választásom. Vége is lett a 6. körben és Rénónak is. :D

Így már nekem is le van tudva. De még azért fogok funolni kicsit ellenük mert ez nem kielégítő nyerés, csak befejeztem. 

Szerkesztve: 2020.01.23 13:17

#9

2020.01.28 09:57

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Legendary)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Cheenvala ellen ezt raktam össze, másodikra sima volt:

### Nyomi Warrior
# Class: Warrior
# Format: Standard
# Year of the Dragon
#
# 2x (1) Into the Fray
# 2x (2) Battle Rage
# 2x (2) Frightened Flunky
# 2x (2) Ritual Chopper
# 1x (3) SN1P-SN4P
# 2x (4) Devoted Maniac
# 2x (4) Proud Defender
# 2x (4) Scion of Ruin
# 2x (5) Brawl
# 2x (5) Rotten Applebaum
# 2x (5) Shield of Galakrond
# 1x (5) Supercollider
# 1x (6) Armagedillo
# 1x (6) Kronx Dragonhoof
# 1x (7) Galakrond, the Unbreakable
# 1x (7) High Inquisitor Whitemane
# 1x (8) Deathwing, Mad Aspect
# 1x (8) Grommash Hellscream
# 2x (8) Tomb Warden

AAECAQcI0gKO+wKopAO4rAPfrQPjtAOftwPFwAMLS5ADxfMCwpkDn6QDpKQDgqgD2K0D2q0D/q4Dqq8DAA=

Szerkesztve: 2020.01.28 09:58

#10

2020.01.29 23:26

Mr. Gábor profilképe

Mr. Gábor (Rare)

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Sárkány ellen sárkányfű, murloc pala ellen.. murloc shaman! A wildos Uldum meta murloc shamanommal simán meglett, Finley a legkönnyebb heroic boss szerintem.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás