FórumÁltalánosKezdő kérdések

12. oldal / 49 oldal

#221

2016.07.12 20:38

bíborfény profilképe

bíborfény

Neveletlen, ami másnál ritka az nálam tipikus eset, nekem az a lap amire építek egy paklit mindig az utolsó 6 lapban van ;)
Van egy kb velem egyszerre indult srác, néha csak az ő meccseit nézem, mert nekem már elegem van a sokadik vereségből, és  ő már az elején össze bírt rakni egy tápos C'thun paklit ami kaszt lapokkal is bír. (Sőt rare lapokkal, nekem csak common van) Neki általában kezdéskor, de a 3. húzás környékén már bejön a C'thun, onnqantól már csak az a dolga minél jobban felerősítse. Én meg nagyon ritkán látom, pedig minden játékot azzal kezdek olyankor, hogy lecserélem a lehető legtöbb lapot, és rakok be 'draw a card' lapokat is hogy gyorsítsam.

#222

2016.07.12 20:46

bíborfény profilképe

bíborfény

Taki: játékon belül is meg tudod nézni milyen lapok vannak amik még gyűjthetőek  (azt mondjuk már nem,, hogy melyik csomag adja azokat a lapokat) és akár össze is rakhatod őket ha van elég dust-od a szétszedett fölös lapokból.

Egy lapból maximum kettő lehet bent a paklidban, így amiből több van mint 2 azt szedd szét, és tákold össze azt a lapot amit másnál megláttál, és megkívántad :)

Egy trükk: mivel akkor is csak kettő lehet bent, ha gold lapod is van belőle, ha a gold lapokat szétszeded még így az elején, mert nem kell az optikai tuning, és megvan normál változatban is, akkor gyorsabb gyűlik a porod ;)

Wild vagy normál módban játszol? Mert ha jól tudom, vannak olyan lapok amik már nem gyűjthetőek neked, de másoknak akik régebb óta játszanak meglehetnek, és ilyenkor találkozhatsz olyan lapokkal amik neked soha nem lesznek meg, és nehezebb a taktikázás.

#223

2016.07.14 06:23

Hát igazából mindkettőben de a normálban kicsit jobban megy. Mivel még nincs nagyon olyan lapom amiből 2-nél több van így sajnos még nem tudom szétszedni őket, majd lesz.

Ez az új hős a sámán, amit akkor kapok ha valaki beregel a linkem alatt és eléri a lvl 20-at ez meddig lesz elérhető? Ha megcsinálom magamnak ugyanarra a gépre akkor lesz/lehet kitiltás? Érdemes egyáltalán foglalkozni vele?

 

#224

2016.07.14 07:29

Noki profilképe

Noki

Csak nalam problema hogy nem talal ellenfelet es kidob a szerver?

#225

2016.07.14 11:19

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Akkor esetleg a C'Thun warriort javasolnám neked Bíborfény, mert az tud magára bőven pajzsot szedni hogy túléljen mire kihúzod és lehet bele bőven laphúzást is tenni.C'Thun kihúzását az Ancient Harbinger is segítheti, bár mindig megpróbálják leszedni rövid úton...(persze epic kraftolni annyira nem érdemes nekem sikerült kinyitnom)

A másik lehetőség, hogy van néhány igen hatékony aggro pakli amivel simán le lehet menni akár 10-ig is, és könnyű is velük játszani nem is tartoznak a legdrágább paklik közé, akár aggro warrior vagy sámán a lapok cseréjét is meg lehet oldani viszonylag könnyen nagy a választék.

#226

2016.07.14 11:42 | Válasz: (#223) Taki (Common) hozzászólására

bíborfény profilképe

bíborfény (Common)

Kezdő játékos

Ha csak ezért csinálsz új battle.net accot, és neked megéri a nyűglődést, miért ne :) az ip cím  és a PC (telefon) nyilván ugyan az, de lehet a testvéred is, így kitiltás csak nem lesz belőle.

bíborfény

#227

2016.07.14 12:03 | Válasz: (#225) Neveletlen (Rare) hozzászólására

bíborfény profilképe

bíborfény (Common)

Kezdő játékos

Neveletlen, volt már warriror C'thun paklim is, napiquestekhez, csak ahhoz nincs kaszt specifikus buffoló lapom C'thun-hoz, ezért eddig  inkább a mágust és a druidát használtam erre. Meg hát nekem ugye a pap és a warlock a két kedvencem azokkal játszom inkább, hogy azokkal legyek vérprofi :)
Az  Ancient Harbinger -ből meg még nincs, csak az ellenfeleimnek szokott :P De majdnem biztos vagyok benne, hogy az is az utolsó hat lapban lenne, közvetlenül C'thun után :)

Az aggro sámán és az aggro hunter paklival valóban jól indul, néha el is hiszem, hogy nyerni fogok, de hiába indul jól, ha a 8-9. körben az 5-10 hp-s ellenfél leveri az én 27 hp-mat és meg sem bírok szólalni, mert a 10 körben a DOOM! után nekem már üres a kezem, és persze hogy spellpower totemet rak le a random, majd minionok nélkül a következő három körben kihúzok a paklim 6 spell-jéből hármat ami miniont buffolna,  de ugye nincs lent semmi. OK, Sámánnál még ki lehetne belőle jönni, ha a totemet buffolom, de neki tele van a keze lapokkal, és 10 körben akár hármat is lerakhat, míg én egyet sem tudok.

Én tényleg úgy érzem nem a taktikai érzékemmel van baj, csak a szerencsémmel :)

 

bíborfény

#228

2016.07.14 12:24

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

http://hearthstonehungary.hu/decks/pirate-face

Ez egy jó kis pakli, én is kipróbáltam, 5 rare lap kell bele de az sem kötelező, Sir Finley meg cserélhető akár Abusive Sergeantra akár más aggro stílusú lapra és ezzel tényleg legkésőbb 7. körben vége a meccsnek az Arcanite Reaper segítségével ha sikerül akár csak 1x is 1/1et adni neki sokat számít.

Másik befejezésnek akár egy Reckless Rocketeert lehet beletenni.

Eddig úgy tapasztaltam, hogy csak a C'Thun druid tud megszivatni a sok taunttal, és a pajzsolós warrior ha rosszul húzunk de a többi könnyen verhető vele.

#229

2016.07.14 13:01 | Válasz: (#228) Neveletlen (Rare) hozzászólására

bíborfény profilképe

bíborfény (Common)

Kezdő játékos

Hát, ebből is több hiányzik, de amúgy jól néz ki.
Aztán megint oda jutok, hogy kicserélgetem a hiányzókat vmi hasonlóra és már egy másik paklit kapok :) Csak hát látom ez pirate pakli, nekem meg alig van kalózom. (2db common 2db warriror, 1db rogue lap)
De amúgy érzem belőle az eggrót :)

Gyűjteményed alapján hiányzó dust és lapok: 660 Hearthstone hiányzó dust a paklihoz

Classic: 9 darab

The Grand Tournament: 1 darab

Whispers of the Old Gods: 2 darab


Nagyon ritkán nyerek, így nagyon ritkán tudok paklit venni, arénában sem nyerek, így a potya dust sem jön. Marad a heti egy verekedés, ami biztos forrása az új lapoknak.

Meg az is jellemző, ha nagyritkán készítek egy új common lapot, akkor a következő csomagban amit kinyitok biztos abból lesz kettő darab. Így bukom a 80 dustot, kapok érte 10-et....

bíborfény

#230

2016.07.14 13:40

Nos akkor új kérdés:

Ezeknél a fegyóknál ha kettő is van összeadódik az érték? Vagy ha a hősöd ad egy akármilyem 1/1-es fegyót te kijátszol mellé egy másikat ami 2/2 akkor mi lesz 3/3 vagy marad az utolsó fegyver? Továbbá jol gondolom, hogy a +támadás az mehet rá a fegyverre?

#231

2016.07.14 13:41

És nem tudom, hogy megéri -e a nyüglődés azért az új sámánért vagy akármi, mi az egyáltalán tudjuk?

Ennél a verekedésnél (nem az ehetinél úgy általában) van-e értelme/haszna több gyözelmet is összeszedni, vagy mindenképpen csak 1 ajándék pakli jár?

#232

2016.07.14 14:10 | Válasz: (#231) Taki (Common) hozzászólására

bíborfény profilképe

bíborfény (Common)

Kezdő játékos

1. Nincs dual-wield :)
Ha új fegyvert veszel föl, lecseréli a régit (a rogue faji tőre is)
Aktív fegyvert erősíteni csak egyéb lapokkal tudsz, mint az imént linkelt pakliból az Upgrade! spell, vagy egyes minionok képességei  által, mint a Buccaneer


2. Az új sámán csak kozmetika, a képe 'animált gif', nem statikus 'png' :) Meg más a dumája (érthetetlen murlock duma) Nem tud mást mint Thrall, ugyan az faji képessége is.
Aranyosabb, de Thrall meg kultikusabb (Csak azok a ronda piros termoszok ne lennének a nyakában, biztos kávé függő...)
Esetleg ha van sámánra jó murlock deck annak biztos megéri, hisz úgy még jobb lehet játszani :)

Tényleg havert kéne hívni játszani, és akkor nem neked kell szenvedni a dologgal, max ha mégsem tetszik neki, és feladja az elején, elkéred az accját és befejezed :)

3. Csak egyszer kapsz kártyacsomagot, az első győzelemért. Így ha csak az kell neked nem éri meg többször játszani.

Én azért szoktam inkább mégis verekedni, és nem a ranked play-t erőltetni, mert ranked-be úgyse jutok 20 fölé, és nagyon nagyon idegesít, hogy mire egy csillagos elszek, újra kikapok és oda a csillagom :)
Viszont a kocsmai verekedésből, ha izgis random lapok vannak elég jól ki szoktam jönni, és gyűjtöm a 3 győzelemért járó 10 aranyakat, nem sok, de 30 győzelem már egy új csomag :P
Meg nekem sokszor sokkal izgalmasabb ez a játékmód, erős ismeretlen random lapokkal, mint folyton kikapni a saját unalmas lapjaimmal ranked-ben vagy az össztákolt paklimmal arénán, és én elsősorban szórakozásból játszok  :)

 

bíborfény

#233

2016.07.14 16:34

Én most a kocsmában összeszedtem egy jó kis sorozatot és legalább jött a küldetés meg fejlődtek az 1. szintű hőseim :-)

 

#234

2016.07.14 17:54

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Ez a kocsma az egyik legjobb nagyon tetszik nekem is :)

Ha olyan bunyó van ami tetszik, akkor igenis megéri ott (is) játszani, már csak a fun-ért is de amúgy is tanulni is lehet belőle.

Még valami:nekem az elején, tavaly októberben, a hunter volt a kedvencem(most is az egyik) mert sok neutral beast van amivel kombózik, és nem nehéz vele játszani.

#235

2016.07.14 19:37 | Válasz: (#234) Neveletlen (Rare) hozzászólására

bíborfény profilképe

bíborfény (Common)

Kezdő játékos

Vicces, hogy a world of warcraftban is Beastmaster hunter az volt az egyik legjobb kezdő választás, gyorsan 'felnőtt' és utána már tudott segíteni az accounton levő többi karakternek.
Én is szeretem, mert a hearthstone-ben is ez adja nekem a legtöbb sikerélményt, csak hát én a warlock önpusztító eleganciáját szeretném tökélyre fejleszteni :)

bíborfény

#236

2016.07.14 21:37

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Zoo warlock tökéletesen megfelelhet, sok jó zoo pakli van itt az oldalon is bár én a warlockot annyira nem szeretem :D

#237

2016.07.15 00:54 | Válasz: (#236) Neveletlen (Rare) hozzászólására

bíborfény profilképe

bíborfény (Common)

Kezdő játékos

Valóban a zoo-val próbálkozok, csak azt hiszem túl közismert pakli lehet, mert az ellenfél mindig egy lépéssel elöttem van, mintha nem most találkozna vele elsőnek :)
Tehát vmi mást kell keresnem...
Nekem bejön ez az önpusztító izé, csak a discard effect kár volt, mert ha van ilyen lapom és kijátszom  mindig az tűnik el amivel a következő körben terveim voltak :P Inkább nem is használok olyat...
A warlok talán mazoistáknak való, akik szeretik, ha fáj? :)

bíborfény

#238

2016.07.15 01:00

bíborfény profilképe

bíborfény (Common)

Kezdő játékos

A shadow priest nem megy? Mert még egyszer sem találkoztam vele az én szintemen, kevés lehet hozzá induláskor a lap?

bíborfény

#239

2016.07.15 17:57

bíborfény profilképe

bíborfény (Common)

Kezdő játékos

XP-t gyűjteni azon kívül, hogy kapom a golden kaszt lapokat amik már amúgy is megvannak csillogás nélkül is megéri még valamiért?
Miért jó nekem a lvl 60? Én nem találok semmit a neten ami járna ezen kívül.

bíborfény

#240

2016.07.15 19:37

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Más nem is jár csak jobban néz ki :)

De ha játszol, úgyis gyűlik az xp magától is 

Shadowpriest....nem nagyon játszok priesttel szóval nem tudom, egy control féle paklim van de csak a golden monkey a nagy dobás benne más nem igazán...régebben még a buffolóssal játszottam valamennyit de már azzal sem.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás