FórumÁltalánosKezdő kérdések

36. oldal / 49 oldal

#701

2020.07.27 14:17 | Válasz: (#693) kossza (Epic) hozzászólására

Scalard profilképe

Scalard (Golden Common)

BattleTag: Scalard#2175

Közepes játékos

Ide előbb is betévedhettem volna. Na ma úgy ment a nyerés - ez a win streak igazi mocsok, nem hagyja hogy kiszállj :D - hogy meg se álltam a Bronzig. Szóval végre kezdődnek a komolyabb meccsek. Egyből kaptam 10 paklit, választhattam Mage csomagot, jól el is költöttem az 1750 goldomat a Naxramass hátérre meg a Tavern passar - mennyi ideig lehet őket felhasználni?

Tartok tőle, nem lesz olyan könnyű már aranyat keresni mint eddig. De legalább tudom mi az a Legends amiről mindenki beszél. Furcsa is volt hogy eddig ha vesztettem nem estem vissza a ranaglétrán.

Ezek a Battlegorund meccsek egyelőre nagyon gyilkosak. meg mindenki annyira fancy lapokat használ hogy lehet letörik a kezdeti lelkesedésem.

Azt jól sejtem hogy ha egy kártyából 1 darab van, akkor ha nyitok egy ugyanolyat akkor nem lép szintet. De HA kettő common van, akkor ha nyitok egy haosnlót, akkor rare lesz belőle?

Vagy mi határozza meg hogyan fejlődnek a kártyák. Egyelőre csak azokat törtem be, amiből aranyat is adott.

#702

2020.07.27 16:54

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Előbb kerdezoskodj, ha jól emlékszem a tavern pass még kb egy hétig jó, ha az új kieg után vetted volna akkor még 4 hónapig...

Szerkesztve: 2020.07.27 16:55

There must always be a Hearthstone Hungary…

#703

2020.07.27 17:15 | Válasz: (#701) Scalard (Golden Common) hozzászólására

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

jól el is költöttem az 1750 goldomat a Naxramass hátérre meg a Tavern passar

Ez életed legrosszabban elköltött 1750 Goldja volt. :/

Tavern Pass: Csak egy kiegészítő idejére szól, és mivel az új kiegészítő (Scholomance Academy) augusztus 6-án jelenik meg, ezért már csak pár napig tudod használni, sőt nem is vagyok benne biztos, hogy ez a kiegészítő megjelenéséig él, lehetséges, hogy csak július 30-áig, amikor érkezik a frissítés (az új kiegészítőhöz). (Az mindig úgy van, hogy néhány nappal a kiegészítő megjelenése előtt érkezik a frissítés, amiben már minden újítás benne van, de például az új lapokkal még nem lehetsz játszani, viszont amikor elérkezik a kiegészítő megjelenésének időpontja néhány nappal később, akkor már nem kell semmit letölteni, csak elérhetővé válnak a kártyák.)

A Tavern Pass egyébként is csak a Battlegrounds játékmódhoz ad jutalmakat, ha nem játszol ott soha, akkor soha nincs is rá szükséged, de még ha játszol is, akkor sem kötelező. A Battlegrounds-ban egyáltalán nem számít, hogy milyen lapokkal rendelkezel, ott mindenki egyforma esélyekkel indul.

Legalább nem 2500 Goldodba került, csak 1250-be, mert ez meg úgy van, hogy amikor megjelenik egy kiegészítő, akkor 2500 Gold, majd 2 hónap múlva felezik az árat (4 hónapig tart egy kiegészítő).

Naxxramas: A Naxxramas hátlapra gondolsz, az is minek kellett? :D Vehettél volna inkább kártyacsomagokat. Egy hátlap semmilyen előnyt nem ad a játékban, csak máshogy fog kinézni a kártyáid hátlapja játék közben. Ilyenre csak akkor szabad költeni, ha már minden megvan, és már nem tudsz mit csinálni a Golddal.

Azt jól sejtem hogy ha egy kártyából 1 darab van, akkor ha nyitok egy ugyanolyat akkor nem lép szintet. De HA kettő common van, akkor ha nyitok egy haosnlót, akkor rare lesz belőle?

Nem, nem...

Vannak Common, Rare, Epic és Legendary kártyák. A kártyák nem lépnek szintet, nem fejlődnek. Létezik ugyan arany változat belőlük, de az csak jobban néz ki (animálva van), illetve, ha betöröd akkor több Dust-ot kapsz érte, mintha nem arany változatot törsz be.

Ami Common, az Common.

Egy kártyacsomag 5 lapot tartalmaz, és az 5-ből legalább 1 Rare, vagy annál jobb minőségű lesz. Minden nyitásodnál ez van érvényben. Bár van néhány extra szabály.

Például:

  • Az első 10 kártyacsomag nyitásod egyikében garantáltan lesz 1 Legendary minőségű lap.
  • Minden alkalommal, amikor kinyitsz egy Common/Rare/Epic/Legendary-t, az egy olyan Common/Rare/Epic/Legendary lesz, amelyikből még NEM rendelkezel annyival, ahányszor használhatod pakliban - ez Legendary-knál 1 darabot jelent, a többi minőségnél 2-t. Tehát, ha egy Rare-ből már kettőt kinyitottál, akkor azt újra már garantáltan nem fogod.

Hearthstone Hungary Admin

#704

2020.08.05 19:00

Sziasztok

Van a bontható paklliaimnál egy ilyen, és nem tudok vele mit kezdeni nem lehet kibontani, s nem tudom, hogy mire jó, meg tudná valaki mondani? előre is köszi

Moderálta: PHOENIX (Admin)

#705

2020.08.05 19:04

valószinű tul nagy a kép ezért a tóvábi szövege nem látszik amit írtam, szóval ez lett volna.

"Sziasztok

Van egy ilyen a bontandó paklik között, és nem tudom kinyitni, sőt semmit nem tudok vele kezdeni, meg tudná valaki mondani mire jó? Előre is köszi

#706

2020.08.05 19:14 | Válasz: (#705) Pertinax (Common) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Szia!

A képeden látható pakk a legújabb kiegészítőből való, ami holnap 19:00-kor fog megjelenni. Azután tudod majd kibontani.

#707

2020.08.13 21:33

Hali

Először is közs a választ az előző kérdésemre.

Volna két újjab kérdésem.

Első, a Tavern-ba van értelme több Wint gyüjteni, lehet szerezni extra jutalmat az egy alp paklin kívül?

Második, a Battlegroundsba lehet jutalmat szerzni, ha elérsz valami helyezést, vagy az egyenlőre csak szorakoztatás?

Előre is köszi a választ

#708

2020.08.13 23:30 | Válasz: (#707) Pertinax (Common) hozzászólására

kossza profilképe

kossza (Epic) - Közösségépítő

Nincs más jutalom, csak a 10 gold minden harmadik győzelemért. A Battlegrounds szintén, viszont ott a negyedik hely is győzelemnek számít.

#709

2020.09.25 07:06

Scalard profilképe

Scalard (Golden Common)

BattleTag: Scalard#2175

Közepes játékos

Van itt valami fórum, ahol az ember tehet fel általános kérdéseket, vagy mindig kreálnia kell egy külön topicot? Eljutottam oda, hogy a Reno's Riches pakli kb 1-2 éve lehetett igazán jó, az új Scholomonce paklikkal szemben borzalmas RNG-je van. Most 3 szintet estem mire egyet tudtam nyerni. Az meg külön hab a tortán, hogy az elején kiikszelem a magas lapokat, ad helyettük megint magasakat ad. És két húzás után már köpi őket vissza. Hát miért nema  végére rakja, hát nem kell azért ikszeltem ki. Vagy a legvégére beteszi a laphgúzó lapokat.

#710

2020.09.25 09:40 | Válasz: (#709) Scalard (Golden Common) hozzászólására

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Szia!

Lehet keresni fórumtémákra, előferdülhet, hogy a kérdéseidet már feltették, és megválaszolták egy ilyenben. Újat is lehet kreálni, ha általános a kérdés, akkor oda sorold be.

A Reno Mage egy drága pakli, sok dust jön ki belőle, mégsem javaslom, hogy betörd, mert egy jó alap mindig képes megújulni egy-két adalékkal.

Azért lapokat törni, hogy másikat legyárts, csak akkor érheti meg, ha eldöntöd, hogy nem játszod azt a kasztot. Ezt erősen meg lehet bánni: kb 1/8-annyi lapot tudsz gyártani, azzal kevesebb lesz a lehetőséged a variációra.

Azt javaslom arénázz, ott használhatsz más lapokat, nem lesz unalmas (mondjuk 500 gold elverése után kezd majd javulni az arány), vagy simán játssz casualben, ott nem lehet csillagot veszíteni.

Volt, hogy egy darab jó dekkel másztam a létrát és az sosem lesz elég, ez olyan mint hellen menni a Baal tróntermébe egyedül fire socri-val. Mindig lesz egy olyan mikro-meta, ami elkaszálja a dekkedet. Lehet, hogy ezüstben nem jó, de aranyban már jó lesz. Figyeld milyen dekkek jönnek szembe, ha mind csupa tempo, akkor változtass a stratégiádon, vagy akár futhatsz te is egy gyors dekkel.

Példa: Én Reno Druid-dal mentem amíg volt szorzóm, mert szeretek azzal játszani (ez plat 8), aztán kombó Druid-dal mentem tovább, mert viszonylag rövid meccsekkel könyebb mászni (ez dia 10, a legnagyobb mumus volt), eztán bármi amivel próbálkoztam halott volt, egyik nap Reno-lock 3 emelet fel 3 le, másik nap kombó, 3 fel, de 3. nap 3 le. Fogtam egy rák diszko-lock-ot, és 12/2-vel felmásztam dia 5-re, de biztos vagyok benne, hogy ezt bármelyik paklival meg tudtam volna, ha egy olyan napon játszom, ahol a mikro-meta nekem kedvez.

Most dia4-en vagyok, és minden nap 6-8 meccs visszatesz ugyanoda, itt már nincs winstreak, szóval két lehetőség van: legyártom az aktuális érinthetetlen dekket (esélytelen), vagy leselkedem, és ha látom hogy szuper kontroll vs kontroll csaták zajlanak, akkor berepülök a kombó dekkel, és lekaszálom őket. Eleddig ez nem sikerült.

Valahogy a legendás cimborák itt úgy mennek át mint kés a vajon, általában valami őrült off-meta szutyival, mint Mechat'hun Pala, vagy Mill Druid.

Ez persze wild, így a példám ferde.

Oda akarok kilyukadni, hogy amíg nincs párszáz standard lapod, addig ez lesz az akadálya a létrázásnak, és erre nem megoldás törögetni őket. A HS ilyen, farmolással kezdődik, vagy fizetős. A farmolás mondjuk 9 hónap, a fizetés meg 1, amíg ki nem fogy a hűtő.

Azt hiszem mindent kiírtam magamból.

Szerkesztve: 2020.09.25 09:40

There must always be a Hearthstone Hungary…

#711

2020.09.25 10:05 | Válasz: (#710) Kacsito (Hall of Fame) hozzászólására

Scalard profilképe

Scalard (Golden Common)

BattleTag: Scalard#2175

Közepes játékos

Respect! Köszi a kimerítő választ. Eszembe sincs betörni, csak úgy vagyok vele mint a WoWban ott is jön egy új kieg és felborítja az egész addigi stratégiát, szóval ami jó volt pár éve, az most nem jó. Meg az a bajom vele, hogy annyira szerencsétlenül adja a lapokat, hogy vagy jól jönnek (mint reggel ahogy láttad :) vagy mindent egyhelyre bedobál és várhatom a 30. helyen dekkoló sheepet, vagy Zephryst. Ezt a random keverést még lenyelném, de az hogy 10-ből 9-szer az eldobott lapokat már második harmadik húzásnál visszaadja a kezdeb egy szándékos kicseszésnek gondolom. Hát a Blizzard úgy szivatja az F2P-ket ahogy csak lehet.

Betörni eddig még semmit nem törtem be, csak amiből dobott aranykártyát vagy amiből 3 is van. Nincs sok dustom, olyan 600 körül, most lettem 55. szintű mage (azt se igazán értem miért egy Iron Spike riflemastert aranyozott be jutalmul ami még csak nem is mage kártya?

Vannak anpok amikor haladok, a következőben meg az istennek nem jön össze a nyerés. Legutóbb kivéreztettem egy Spell mágust, egy darab lapja nem volt, mondom na most szétkapom. Erre mit húz? Evocation. Természetesen offolt is még abban a körben. Úgy fel tudom magam ezeken húzni, nekem ilyen estben sose azt adja a kezembe ami kellne. Szóval így sose fogok eljutni aranyig.

Igazából azon agyalok valami másik kártyapéakli kéne, lehet összegyűjtök egy 3000-4000 aranyat és csak Scholomonce paklikat nyitogatok belőle. Hátha azzal jobb lesz a helyzet mert láthatóan mindenki azzal játszik.

#712

2020.09.25 10:42 | Válasz: (#711) Scalard (Golden Common) hozzászólására

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Gyűjts a kövi kiegre, mindig jobb mint az előző.

There must always be a Hearthstone Hungary…

#713

2020.09.25 11:45 | Válasz: (#711) Scalard (Golden Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Én megpróbálnám variálni a paklit azokkal a lapokkal amiket mostanában sokat jatszanak a lassab paklik. Wandmaker, Cobalt Spellkin, Crimson Hothead, Onyx Magescribe, Wand Thief, Firebrand, [Brainfreeze] is igen jó és olcsó lapok az új kiegből. Én ezt csinálnám de az közel sem biztos, hogy ez jó út. Ha nincsenek meg a lapok és nem akarsz carftolgatni akár 4-5 Scholomance pakkból kinyitogathatod ezeket. 

De alapvetően úgy van ahogy Kacsito mondja. Meg kell próbálni reagálni a szembe jövő paklikra. Ehhez is jól jön a deck tracker mert feketén fehéren oda van írva hány ilyen vagy olyan pakli jött szembe, Kell-e fegyver leszedéshez egy Ooze vagy több transzformálásra van szükség mint a Polymorph vagy a Devolving Missiles?

Mindenesetre figyelni kell melyik kártyák a legrosszabbak a paklidban és azokat lecserélgetni ezekre. Ehhez nem árt segítségül hívni a Deck Tracker-t. Mert sokszor az ember tévesen ítéli meg a lapokat viszont a számok nem hazudnak. Amelyik lapoknak a legalacsonyabb a winratje azokat kell kirúgni. Egy valamire való statisztikához kell 30-50 meccs. Ja, és standardban ezt sokkal könnyebb megtenni mert kevesebb különböző pakli van. 

Az új kiegek mindig jobbak mint az előzők ezért én is és sokan mások ügy csinálják, hogy már korán elkezdenek gyűjteni a következőre. Hogy majd mikor jön minél több pakkot tudj bontani. Nekem 40-50 pakkból ki szokott esni az összes rare és common lap. 4 havonta vannak új kiegek szal a következő még jóval odébb van. 

#714

2020.11.26 13:05 | Válasz: (#1) tojasospocok hozzászólására

Wamzer profilképe

Wamzer (Common)

Közepes játékos

Üdv !

Az lenne a kérdésem hogy nem tudok paklit létrehozni sem törölni ,mivel nincs feloldva a szarvasos új karakter . Na most ezt régen se meg most se sikerült kijátszani és nincs is kedvem hozzá , akkor most mi van ? Játszhatok évekig az eddigi létrehozott  paklikkal  ??? , köszi HS :)

#715

2020.11.26 13:33

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Sziasztok!

Valaki ismeri ezt a Warrior hőst? Mert Én kb még sosem láttam. És remélem nem is fogom, emberünk control warrival tolja a mókát. 

Sosem látott Harcos portré

#716

2020.11.26 13:52 | Válasz: (#714) Wamzer (Common) hozzászólására

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Szia,

A Demon Hunterre gondolsz.

Ez egy ismert hiba, hogy amíg az nincs feloldva, addig nem műdödhetnek a pakli műveletek. Elvileg előbb-utóbb javítják.

@Casualplayer: Hát ő Sasaki Kojiro a hírhedt japán harcos.

Amúgy ő Annhylde.

Hearthstone Hungary Admin

#717

2020.11.26 14:05

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Battlepass nyeremény portré

There must always be a Hearthstone Hungary…

#718

2020.11.26 15:40 | Válasz: (#716) PHOENIX (Admin) hozzászólására

Wamzer profilképe

Wamzer (Common)

Közepes játékos

Köszi a választ , remélem akkor javítódik :)

#719

2020.11.26 21:27 | Válasz: (#718) Wamzer (Common) hozzászólására

A hiba ismert. DE már sok hónapja. Így ha játszani akarsz akkor old fel, mert itt nem lehet tudni mit mikorra javítanak :D 

#720

2020.11.27 12:07 | Válasz: (#719) Dirtyfellow (Common) hozzászólására

Wamzer profilképe

Wamzer (Common)

Közepes játékos

Köszi ,de nem tudom feloldani :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás