FórumÁltalánosKi Mit Tesz Az Inventor Helyére?

Ki Mit Tesz Az Inventor Helyére?

1

Beküldte: Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Casualplayer profilképe

2018.10.19 10:09

Mivel pótoljátok a pótolhatatlant? Vagyis mi kerül majd a Giggling helyére a pakliban? 

Én őszintén szólva teljesen tanácstalan vagyok. Minden accom szinte minden paklijában meg volt a helye. Még kezdő accountokon is használtam (elég jó volt a Stormwind Championnal). Talán mégegy Sap-et teszek a Rogue paklimba a másik helyre pedig valami laphúzást. (Tar Creepereket tennék be ha már nem lennének bent rég az Even sámi őrület miatt) 

De pl a Kripp féle bomb huntiba nagyon kellett.

#1

2018.10.19 10:41

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Common) - Közösség segítő

Optimális semleges lap volt, minden paklinál más fog kerülni a megüresedett helyére (több paklinál ez ugyanúgy igaz lesz a Mossy Horror-ra és a Blood Knight-ra is). Szerintem ezekben a napokban egyértelmű, hogy mindenki vissza fog térni a TBP előtti lapokhoz, amik még a feltaláló előtt voltak bent a paklikban.

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#2

2018.10.19 16:02

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Hát igen, a meta nem sokat változott azóta :D Viszont wildban szinte lehetetlen ma egy épkézláb meccset játszani. Mert az ellenfelek kb fele Even sámi, a másik fele pedig big pap a harmadik fele meg jáde rák és elenyésző a többi. Mit nem adnék egy rénó lockért :) (na jó, azért ez kicsit túlzás) asszem ma jött el az ideje, hogy ismét formátumot váltsak standardra.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás