FórumÁltalánosMelyik legendást érdemes lekraftolni Un'Goroban?

Melyik legendást érdemes lekraftolni Un'Goroban?

0

HorseRider (Common)

HorseRider profilképe

2017.05.27 11:17

Az lenne a kérdésem, hogy milyen legendásokat érdemes Un'Goroban lekraftolni. Nyitottam már egy Rugó küldetést amihez csináltam is egy paklit. De tanácstalan vagyok, ha lesz megint 1600 dustom mit gyártsak le. Ehhez kérném a segítségeteket, előre is köszi!

#1

2017.05.27 15:38

EGYEDI_GYEREK profilképe

EGYEDI_GYEREK (Common)

BattleTag: IAmPolarBear #2730

Tapasztalt játékos

Nekem a Hunter és a Paladin Quest van meg. Fun deckbe jók, HA KINYITOD, DE dustot semmiképp nem költenék a paklijuk legyártásához. Ezenkívül Pyros-om van még, de ő sem a legfontosabb, néhány deckben láttam csak.

Quest Warrior decket láttam még sokszor, létrázáshoz az sem lehet rossz.

Én mondjuk nem játszom soha a meta legjobb deckjeivel, mert minek játszak én is azzal, ha mindenki azt tolja, dögunalmas. Ha lenne elég dustom, biztos csinálnék decket mondjuk a Shaman Quest-hez, az új Elise-hez, Tarim-hoz, The Voraxx-hoz vagy Umbra is jó lehet, de nem a használhatóságuk miatt, hanem mert tetszenek.

#2

2017.05.27 17:36

Zsee profilképe

Zsee (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

Szerintem alapvetően rosszul állsz neki ennek a dolognak, ezért bátorkodnék tanácsot adni. Lapokat nem úgy craftolunk, hogy "Melyik legendary?", kivéve ha nem egy olyan lapról beszélünk, ami paklik felébe-harmadába befér. 

Mindig koncepcióhoz és/vagy paklihoz érdemes craftolni. Teszem azt, ha tetszik midrange a Paladin és azzal szeretnél játszani, akkor craftold le Sunkeeper Tarimot, de ha pl. aggro druiddal szeretnél játszani, akkor craftolj le 2 Living Manat. Egy legendary önmagában nem csinál semmit, ha nincsenek meg hozzá a rare és epic lapok. Ha mondjuk van 1200 dustod, és a paklihoz amit szeretnél játszani 1 legendary és 2 epic hiányzik, akkor várd meg amíg lesz 2400 dustot és egybe craftold le. Kivéve, ha olyan neutral lapokról beszélünk, amit máshol is tudsz játszani (pl. Elise the Trailblazer vagy Gluttonous Ooze), mert akkor közbe az összes többi hasonló archetípusú paklidba tudod őket játszani.

#3

2017.05.27 20:16 | Válasz: (#2) Zsee (Golden Rare) hozzászólására

Uhh, köszi. Elkezdtem a Beta után a játékot, meg is van a Naxx első szárnya, de kraftoltam most mivel wildot nem játszok. De kb. kivittem a szárnyat és abba is hagytam a játékot. Aztán most megtetszett az Un'Goro így újra nekiültem. Ami jelenleg nagyon tetszik az a Miracle Rugó. Így ehhez gyártottam még le pár lapot. De kéne még hozzá pl.: Edwin vagy az új Virágos lap, főképp bennük gondolkodtam. Meg az új Eliseben, de inkább az első kettőbe (sok gameplayt néztem Miracle rugóról és tetszik), én Edwint érzem fontosabbnak, főleg, hogy az a 10 manás polip sincs meg. Bocsi ezekért az utalásokért a lapokra, de nem tudom a nevüket. Köszi szépen a válaszokat!

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás