FórumÁltalánosRastakhan's Rumble nyitó kibeszélő

Melyik loát (és két szellemlapját) szeretnétek ajándékba kapni belépéskor? (végeredmény)

Jan'ali-t (mágus)
11.11%
Halazzi-t (vadász)
11.11%
Akali-t (harcos)
11.11%
Krag'wa-t (sámán)
11.11%
Gonk-ot (druida)
11.11%
Bwonsandi-t (pap)
11.11%
Gral-t (zsivány)
11.11%
Shirvallah-t (paladin)
11.11%
Hi'reek-et (warlock)
11.11%

Rastakhan's Rumble nyitó kibeszélő

3

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

VaBeZ profilképe

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

2018.11.29 08:35

Nos, hát megcsodálhattuk mi mindennel vár majd minket a Gurubashi Aréna. Na és találtatok olyan lapokat, amiket feltétlen ki szeretnétek próbálni valamiben? Ti már tudjátok melyik loa csapatát akarjátok buzdítani?

2018.12.04. frissítés: mutassátok meg, hogy ti milyen szerencsével bontogatattok a megjelenésnél.

#1

2018.12.01 13:28

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Mindenek előtt, az igazat bevallva nekem az a nagy gondom, hogy én már nagyon várom a rotációt: a kártya bemutatóknál is már az lebegett inkább a szemem előtt, hogy vajon mi lesz majd ezekből jövőre, nem igazán törődtem azzal, hogy most melyik meta paklikhoz férhetnek be esetleg (pl.: Raiding Party a Kingsbane rugóhoz). A metában hatalmas változásokra nem számítok áprilisig, túlságosan erős lett a tavalyi eresztés. Meglepetések mindig történhetnek, és mindettől függetlenül nagyon szeretném, ha jövőre sikerülne lejjebb vinni az erőviszonyokat.

Na de akkor Rastakhan's Rumble:

Loák/bajnokok/szellem lapok: a túlnyomó többségük kombó lap, eleinte tartottam is tőle, hogy kizárólag csak együtt lesznek használhatóak. Szerintem van is legalább egy ilyen kaszt, de összességében már úgy érzem nem ez a helyzet: a Békákat például együtt és külön-külön is bőven el tudom képzelni, a Cápáknál és a Dinóknál pedig minimális vagy egyáltalán nincs kötelék. Vannak itt "küldis jellegű" csapatok is (Sárkánysólymok és Hiúzok), meg mint mondtam olyanok is, amik kizárólag együtt lehetnek erősek. Tehát függetlenül attól, hogy mennyire lesznek majd életképesek a csapatok, a paletta mindenképpen színesre sikeredett.

Ajándék: nem tudom rávágni, hogy minek tudnék egyértelműen örülni, valamelyik kasztnál a szellem lapok (harcos, pap, sámán...), másoknál pedig a Loa érdekelne egyedül (mágus, harcos...), így ezúttal személyes szimpátia alapján választottam a kedvenc kasztjaim közül:

Én Bwonsamdi, the Dead-et és két Spirit of the Dead-et szeretnék kapni ajándékba.

Egyéb lapok: igen, erősen benne van, hogy megint nem lesznek többek holmi móka paklinál, de én megint előveszem a Discolock-ot (High Priestess Jeklik-et szivesen kipróbálnám) és a páratlan/sima elementál mágust is. Meg egyenlőre nem tűnik valami bíztatónak, de jó lenne, ha jövőre lenne egy midrange-esebb bestia druida, szóval megpróbálok összerakni valami olyasmit is.

Részemről azt hiszem ennyi: a szokásaimon kívűl főleg teória paklikat fogok tervezgetni hollós lapokból a kövi évre.

#2

2018.12.02 07:17

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Üdv!

Először is szeretnék gratulálni a téma nyitásához, és a gusztusos felvezetéshez.

Én is nagyon várom a rotációt (bár igazából úgy kéne, hogy a rugó nem veszít semmit az összes többi klassz viszont mindent, na de mindegy :) De én abban is reménykedem, hogy a wild páros sámi jatékosoknak is adnak valamit amivel elfoglalhatják magukat. Mert ami odaát megy az már az elviselhetetlenség felé kezd tendálni számomra. (persze az sem lenne rossz ha én találnék valami olyan játszást a játékban ami egzakt countere annak és élvezem is)

Elnézést de egyelőre még nem vagyok tisztában az új lapok nevével így csak azt tudom mondani, hogy a zsivány és a mágus főszereplőit szeretném kinyitni. De alapvetően annyit kérnék az rng isteneitől, (tudom, ez nem az a hely) hogy ne nyissak semmi narancsos lapot az első napon ami druid és lehetőleg azt a 4 mana 4/5-öt sem szeretném amivel discoverelek egy lapot az ellenfélnek. 

Nekem is tetszik a discolock és egyébként is szeretek sárkányokkal jatszani, szóval, még jó lenne kinyitni azt az epikus neutral sárkányt (7 mana 7/4) és a warri epikus execute minionját, hogy azt is ki tudjam próbálni. 

Még amit hozzáfűznék a mondókámhoz az az, hogy nekem meglepő módon a Whizbang paklikat is frissítették. Így lehet, őt is kipróbálom majd az első napokban. Nem tudom, hogy eddig is szokás volt-e az előző Blizz által összeállított paklikat is update-elni az érkező kieg lapjaival de ez tetszik nekem. Well played. 

Végül annyit, hogy ne legyen igazam de valahogy szkeptikus vagyok a spiritek játszhatóságát tekintve. Persze az 1 manás spiritek jók (druid nyilván) de 4 manáért egy 0 azaz nulla vagyis zérus támadású minion egyszerűen elképzelhetetlen, hogy jó legyen. 

#3

2018.12.02 17:04

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Sziasztok

Én kicsit rendszereztem a legendary lapokat, hogy melyiknek mennyire örülnék(jó-közepes-gyenge, saját magamnak), és az jött ki hogy a 23-ból 11 lapot az első kalapba raktam, ami bíztató.A loák közül Shirvallah, the Tiger, Halazzi, the Lynx, Jan'alai, the Dragonhawk és Krag'wa, the Frog akiknek a legjobban örülnék belépéskor.A spirit mindegy, mert nagy eséllyel úgyis ki fogom nyitni őket.

A többi meg, az első csoportba került még a Paladin, Hunter, Shaman és Warlock troll championja, meg a 3 legdrágább neutral legendás, akikben szintén látok fantáziát.

Már csak ki kell majd bontani őket, kicsit több mint 2 nap múlva jön az értékelés :D

Ui:a lapokat wild szempontjából néztem és saját magam számára, nem megmondom a tutit, hanem a lehetőségek szerint amik bennük vannak, ennek pedig messze nem feltétele hogy rankeden is erős legyen.

#4

2018.12.03 10:38

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Nem igazán értettem miért van mki így rákkattanva a papra. De tegnap egy streamben megértettem mikor kirakták a 11/11 Cobalt Scalebanet és a 7/9 Acolyte of Paint :)

 

#5

2018.12.04 10:00 | Válasz: (#4) Casualplayer (Premium) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Én viszont teljesen megértem, hogy miért vannak úgy rákattanva a mágusra (főleg akik csak standardoznak): Ragnaros the Firelord máig a HS egyik legikonikusabb kártyája.

#6

2018.12.04 11:00 | Válasz: (#5) VaBeZ (Diamond Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Az nyilvánvaló, hogy az a 7 mana 4/4 aki lehozza ragnát az egy közönség lap (engem is egyből beszippantott) vagy, hogy is fogalmazzak... az konkrétan egy előrendelést eladó lap. Pedig én nap mint nap játszom ragnával és elég nagy lutri. Plusz veszélyes is ha ellopják stb... ma elég sok féleképpen beszivathatnak a saját minionunkkal. 

Jézusom, hogy várom már, hogy lehessen nyitogatni @-@

#7

2018.12.04 14:30

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Szerintem a loák nem lettek valami erősek, meg úgy általában a legendások sem. Oonedusta-t, Zul'jint, War Master Voone-t, mindenképpen szeretnék nyitni (meg aztért még van néhány lehendás amit szívesen kipróbálnék). Aminek örülök, hogy a priest végre kap néhány nagyon jó kártyát, remélem lesz játszható pap végre. Remélem a lock discardos lapjai is működni fognak, bár ebben nem vagyok biztos. A kalózos kingsbane rugótól, meg a treantes token dudutól előre félek, és szerintem lesz újra működő face hunter is. A kieg leginkább túlhájpolt lapjának Mojomaster Zihi-t tartom. Sokan áradoznak róla, de szerintem csak egy tech lap. Aggro, tempo deck nem játszik olyan 6 dropot, ami curve-ön nem jó, control/combo deckben meg magaddal b&#€ol ki.

#8

2018.12.04 19:00

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

BAJNOKOK! A GURUBASHI ARÉNA KAPUIT MEGNYITOM ELŐTTETEK!
BONTSÁTOK HÁT KI KÁRTYA CSOMAGJAITOKAT,

HADD LÁSSUK MIT IS TARTOGATNAK SZÁMOTOKRA A SZELLEMEK!

Megjelent a Rastakhan's Rumble:
jöhetnek ide képek a belépéskor kapott ajándékaitokról és a bontásaitokról.

#9

2018.12.04 19:12

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Hát akkor azt hiszem előveszem a vadász küldi lapját megint. Nem az elsők közt vágytam erre, de lehetett volna bőven rosszabb is, úgyhogy örülök neki.

#10

2018.12.04 19:54 | Válasz: (#9) VaBeZ (Diamond Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Én is Hallazi-t kaptam és dettó ugyanez a vélemenyem róla :) Összességében örültem neki, nagyon is. Ez volt az egyik legszebb bontásom ma. Azt a címet adtam a képnek, hogy “Felhívás keringőre”

#11

2018.12.04 19:56

EGYEDI_GYEREK profilképe

EGYEDI_GYEREK (Common)

BattleTag: IAmPolarBear #2730

Tapasztalt játékos

Érdekeség, hogy amerikai és ázsiai szerveren sosem játszom, csak mindig belépek új kiegnél az ingyen cuccok miatt. Most is így tettem és valahogy sikerült mind a három szerveren a Rogue cápáját, meg a haverjait megkapnom. Pont itt szavaztam, hogy azt szeretném talán legjobban, de ez azért már kicsit túlzás :D.

Egyébként semmi kedvem nem volt goldot farmolni a kieg előtt, így csak a 6 ajándékot nyitottam ki, amiből kiesett a mindenné átalakuló Druid Legendary, meg egy pár Rare. Majd minden nap megyek egy arénát, amikor van időm és goldom, aztán lassan meglesz, ami kell, ahogy szokott.

#12

2018.12.04 21:03

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Hearthstone

Ez volt a legjobb.

48-at nyitottam, belépésnél Rogue Loát kaptam. Utána 3 Legendary-t nyitottam (Hex Lord Malacrass, High Priest Thekal - Golden, és Princess Talanji), 13 Epic-et és 56 Rare-t (3 Golden).

Videó a nyitásról:

Hearthstone Hungary Admin

#13

2018.12.04 21:30

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Casualplayer:
Egy részt részvétem Halazzi, the Lynx-hoz, más részt gratula a "sárkányharcos" kezdő csomaghoz, az arany War Master Voone biztos bearanyozza majd a kezeid. ;)

EGYEDI_GYEREK:
"Arrrrr, Jackpot matey mon'!" :D Na a te Loát sosem fog cserben hagyni, az tuti.

PHOENIX:
Gratula az arany High Priest Thekal-hoz. :)

#14

2018.12.04 21:38

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Sikeres volt a szuggerálás, belépéskor megkaptam Shirvallah, the Tiger-t

100 packot nyitottam, 7 legendary esett belőle:Bwonsamdi, the Dead, High Priest Thekal, Gral, the Shark, War Master Voone, Griftah, Captain Hooktusk és Gonk, the Raptor.Az utolsó hármat szívesen elcserélném 3-at 1-ért akár Halazzira akár valamelyik másik hasznosabbra, de ez van.Hakkar, the Soulflayer akit megcraftoltam egyenlőre.

A legendás nyitás tehát átlagon felüli volt számukat tekintve, a minőségüket meg én örülök mert a 2 Paladin lapot sikerült megkapnom, 20 epicet nyitottam összesen abból 2 golden, meg sok raret a többi golden lapot nem számoltam meg.

Összességében elégedett vagyok a nyitással.

#15

2018.12.04 22:31

DreeVerion profilképe

DreeVerion (Diamond Common)

BattleTag: DreeVerion#2398

Hosszú idő óta most először vártam úgy igazán egy kiegészítőt...

Hónapok munkája során elég goldot sikerült összegyűjtenem, így 92 darab "free to play" packkal vártam a mai napot. Titkon reméltem, hogy ha nem is sikerül "legendásan jól" nyitni, azért esik majd egy-két jó dolog.
Nem vágytam kifejezetten semmire, csak két dolgot NEM szerettem volna kinyitni: Griftaht és Gonk, the Raptort, ennek fényében itt vannak a számok:


92 packból sikerült 4 darab Legendary lapot nyitni...

- Griftah
- Gonk, the Raptor
- Bwonsamdi, the Dead
- Krag'wa, the Frog
Ingyen Jan'alai, the Dragonhawkot kaptam, de Ő nyílván nem számít bontottnak.

Ezenkívül esett:
- 17 Epic, használhatóak és hulladékok vegyesen, kevés duplikációval
- 1 lap kivételével minden Rare lap, bár közel sem mind duplikálva
- az összes Common lap, duplikálva

A rengeteg tört lapból mindösszesen 2000 Dust lett. Tehát egy Legendary és egy Epic lap ára....

Köszöntem a lehetőséget, remek érzés így elkezdeni egy kiegészítőt...

DreeVerion

#16

2018.12.05 10:38 | Válasz: (#15) DreeVerion (Diamond Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Ez siralmas haver. Részvétem. Gadgetzanban jártam így.

VaBeZ: köszi, tetszett a sárkányos téma a warrinál de eddig elégé vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban. 

Gratula a nyitásokhoz mindenkinek, már amihez lehet.

A magam részéről 6 legendást bontottam  és 1-et kaptam és egyik sem druid volt. Ez már magában ünnep lenne de még sikerült bebontani Captain Hooktusk-ot ami egy rugó legendás. Vagyis most sikerült bontanom egy legendát a kedvenc kasztomból ami eszméletlen! Direkt utánaszámoltam és eddig 93 legendát bontottam amiből ez a harmadik rugó vagyis a kedvenc kasztomból 1:31-hez nyitok.... szégyen. 

Mivel ilyen eredményes bintásom volt úgy döntöttem pár rég óta érő legendást is a lecraftolok. Meg is csináltam a Kingsbane-t, Captain Greenskin-t, Shudderwock-ot, Sylvanas-t, Kazakus-t és N’Zoth-ot.

Az ebben a kiegben érkező legendásakkal pedig még kivárok, hogy mennyire tetsző paklikat hoz velük össze a közösség.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás