FórumÁltalánosTalálós kérdés

Találós kérdés

1

vaskaktusz (Golden Rare)

vaskaktusz profilképe

BattleTag: vaskaktusz#2751

2018.12.06 16:31

Mi történik, ha Tess Graymane battlecryból elsüt egy Psychic Scream-et? Ma történt meg velem, azóta is vigyorgok, ha eszembe jut :)

#1

2018.12.06 16:43

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Egyből rávágnám, hogy abban a pillanatban a [Psychic Scream] minden lényt belekever az ellenfél paklijába és véget ér Tess csatakiálltása, de egyrészt az inkonzisztencia gyakran megesik a HS-ben, mást részt nem hiszem, hogy ezen akkorát derültél volna. :) Na meg lehet, hogy van valami aprócska részlet, amit így elsőre nem látok.

(Nem tudok csalni, kíváncsi vagyok mi történhetett.)

#2

2018.12.06 16:54

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Én úgy tudom, Tess az ellenfél paklijából is folytatja a mókázást immár az ellenfél oldalán. 

#3

2018.12.06 19:15

EGYEDI_GYEREK profilképe

EGYEDI_GYEREK (Common)

BattleTag: IAmPolarBear #2730

Tapasztalt játékos

Ahhh, Tess Graymane volt a legjobb Dust befektetésem ,,pályafutásom alatt", imádom, nagyon bejön ez a másik kasztjával játszogatós Rogue, csak ne jönnön szembe Rogue. :D

Egyébként fogalmam sincs, ilyen még nem történt meg velem, de mikor meghal, akkor azt hiszem Yogg-al ellentétben folytatja a dolgokat, mást nem tudok. Nekem még sosem ment át az ellenfél térfelére sem, nemhogy a paklijába. :D Kíváncsi lennék, mi történt.

#4

2018.12.07 07:40 | Válasz: (#2) Casualplayer (Premium) hozzászólására

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Pontosan így van. A battlecry lefut, csak éppen az ellenfél oldalán. Nem gondoltam volna, hogy ez így van, és láthatóan az ellenfél is nagyon meglepődött az eredményen (pedig ő tette ki Tesst), kellett egy kis idő, amíg leesett neki, hogy mégis miért jelent meg egy rakás minion az én oldalamon :)

#5

2018.12.07 09:38 | Válasz: (#4) vaskaktusz (Golden Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Na, hát örülök, hogy eltaláltam (mégiscsak a szakterületemről van szó :) ) Egyébként csak videokból emlékeztem rá halványan, hogy talán így működik. Nekem nincs meg Tess és ha craftolnék Sonya előrébb lenne a listámon. De nélküle is megvagyok.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás