FórumÁltalánosTörni vagy nem törni?

Törni vagy nem törni?

0

manocska (Golden Common)

manocska profilképe

2018.05.26 14:54

Üdvözletem Mindenkinek!

Még tavaly kibontottam egy golden Ozruk csodát, próbáltam is beilleszteni a Lich Jaine-ás elementálos pakliba, de csak nagyon ritka esetben működött maga a kártya. Legtöbbször nem tudtam elég elementált előtte kijátszani, azonban a legfőbb gondja mégiscsak az, hogy majdnem MINDEN kasztban van leszedő, ráadásul mostanában megszaporodtak a silencek. A kártya golden, szóval megérhetné betörni.

Ti mit gondoltok? Törjem, vagy lehet bármilyen eset amikor jó lehetne a kártya?

(F2P játékos vagyok, minden dust/gold/legendary számít)

#1

2018.05.27 18:07

NoobSaibot profilképe

NoobSaibot (Common)

Tapasztalt játékos

Személy szerint F2P játékosként az arany verzió betörését csak akkor gondolom meg, ha kompetitív kártyát nyitottam, és nincs belőle még nem arany példányom. Minden más esetben betöröm valami hasznosabbért.

Ozruk esetében még ennyit se gondolkodnék, az a lap nettó kuka. Szóval, ha neked lennék, nem sokat hezitálnék ezen, kapásból tucatnyi sokkal hasznosabb legendaryt kraftolhatsz az érte kapott dustért. :-) 

#2

2018.05.28 05:04

Gus Bohóc profilképe

Gus Bohóc (Premium) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#21213

Tapasztalt játékos

Még ha sima is lenne, 400 dusttal egyenlő,  aranyban meg nyugodtan kraftolj helyette valami más legendaryt. Törd be nyugodtan. 

#3

2018.05.28 10:42

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Mióta olyan lapok léteznek mint a Voodoo Doll még a Spiteful paklik is el tudnak bánni az ilyen nagy dögökkel amik nem csinálnak semmit. Értelmetlen ilyen lapokat játszani. A Primordial Drake egy sokkal jobb lap és olcsóbb is, dragon, 4 tamadású stb... sztem is törd be.

#4

2018.05.28 12:25

Akkor ez el is dőlt... :) Köszönöm a válaszokat. Van még aranyban Deathstalker Rexxar , Kathrena Winterwisp , meg egy Ysera, azokat viszont meghagynám. 

#5

2018.05.28 12:28 | Válasz: (#4) manocska (Golden Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Az szép. Grat hozzájuk. Én Noggenfoggert nyitottam legutóbb aranyban :D 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás