FórumEgyébHogyan választottatok avatárt?

Hogyan választottatok avatárt?

2

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

Kacsito profilképe

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

2021.08.28 10:56

Nekem a HS lapok adják az alap ötleteket, elsőként egy nagy kedvenc, amit gyártottam is aranyban a Dragon Breeder volt, “Az a mennydörgő, komisz egy jószág!” idézettel.

Abból lett az uninstall krízis után a Ragnaros, a legmenőbb avatár, amit a közösség építéséért kaptam, ezt alkalmasnak találtam a “buzdításra”, a “Mindig kell, hogy legyen egy HSHu!” jeligével.

A Whizbang the Wonderful egy szuperízes avatár, a saját flavor szövegével. Akkor tettem be, amikor jobb érzéssé vált classicban mászni, mint wildban darálni, így a Wild amolyan whizz játszótérré vált, ahol OP questlineokat, és kevésbé OP, de szép mechanikákat bemutató dekkeket tudok vele kipróbálni max gold10-ig.

Aztan jött a HSHu rangrendszer frissítés, amivel megszabadultam a Frostmourne rabságából, (azaz elveszett a Lich King rangom), ezzel szinte kötelezőnek éreztem a mostani Prince Arthas, újabban Prince Arthas portré betételét, a legjobb flavor szöveggel :D

”I see… only darkness… before… me…”

Ezek voltak utolsó szavai, amikor halála pillanatában visszatért a tudata. Plusz kb 0 feloldozás…

Ezzel beletörődve, hogy valószínűleg nem leszek már újra Lich, de hátha kinéz egy legendás rang.

Arra az alkalomra Tinkmaster Overspark-ot tartogatom, aki a legendás rang (Wild) eléréséért kapott jutalmam volt 2020 októberben. Ez valószínűleg sosem fog megismétlődni, főleg wildban, mert mar exkluzív classicban mászom, itt szerzem a wineket is a golden portrékhoz. Szép kerete lesz a pályafutásomnak, sokat játszom vele, ott egy hasznos tech lap, miközben máshonnét kiöregedett. A flavor text kérdéses.

Szerkesztve: 2021.08.28 19:59

#1

2021.08.30 18:59

Něm mozgok még jól a HS köreiben,ezért egy spiralist(galaxis) választottam.

#2

2021.08.30 19:55

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Hagrid: Harry Potter 4. rész, az idézeted :D. 

Kedvencem mikor a 3 osztályt végzett tanár Hagrid első óráján bemutatta az egyik topmonstert a fiatal diákoknak. Aztán az évek során veszélyes hibrid fajok babusgatására neveli a diákokat. Köss pórázt a mindenütt damage-t osztó szörnyekre... na mindegy ez már csak a könyvben van. xD

Hiányzik a Lich king rank? :D Még simán elérheted, így is szinte te osztottál meg a legtöbb tartalmat az oldalon. Bár a régebbi felhasználókat én se ismertem, már nagyban hs-eztem amikor rákerestem egy magyar honlapra hogy áttérítsem az embereket a legkiválóbb kaszt játszására! A Demon huntere xD oh wait, aztán itt ragadtam. :D

Nekem az első pc-s játékaim közt szerepelt a warcraft 2, anno dos rendszeren keresztül kellett adatokat bepötyögni hogy elindítsuk a programot, már nem emlékszek rá, később jött a win98-as felüdülés.

Akkor a játékon belül imádtam a humanokat, ölni az orkokat, exorcism a death knightokra, healelni az íjászokat miután lerendezték a sárkányokat. Meg alapból a legepikusabb lény a knight volt számomra ( I need orders! Give me a quest! Dont force me to run you through! :D ). Majd jött a warcraft 3 és a lovasok egy arogáns tunya egységekké váltak, ha össze kéne hasonlítani a w2-es hez képest. Persze azt is szerettem a maga nemében. :D

#3

2021.08.30 20:39

kossza profilképe

kossza (Epic) - Közösségépítő

Én itt is beállítottam a kicsit módosított Bon Jovi lemezborítót amit mindenhol máshol is.

#4

2021.09.04 20:19

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Röviden: nem sok avatárom volt- konkrétan kettő, Sunkeeper Tarim és a Tol'vir Stoneshaper -, inkább a meglévőket variálgattam alkalmanként.


A KFT bejelentése körül regisztráltam, Sunkeeper Tarim volt a legelső.

  • Imádtam Un'Goro-t, mind tematikailag (főleg a hatalmas, monumentális, szabadban játszódó helyszínek állnak hozzám közelebb), mint tartalmilag (nem az első küldi kártyákkal, nem giccses mechanikákkal, hanem sok kreatív lappal kápráztatott el). Máig az egyik, ha nem a legkedvesebb kiegészítő számomra.
  • Tetszett a hangja, a belépő zenéje (Lost City), és ugyan akkoriban még nem tudtam kik is a tol'virok, de bejött a szerepkörük, ők az ősi paradicsom érintetlenségének védelmezői. Aztán ahogy olvastam róluk értettem meg, hogy ők a WoW óegyiptomiai, én pedig történetesen imádom az ókori Egyiptom természeti világát és művészeti kultúráját. Na meg, ők titán koholtak, nem Azeroth-ról származnak, amit azzal vonnék párhuzamba, hogy én is csak a Hearthstone-nal csöppentem a Warcraft/WoW világába.
  • Szeretem az olyan kártyákat, amiknél a komplett asztalt kell figyelembe venned, nem csak az egyik térfelet (msk pl.: Lightbomb).
  • Tarim-ot egyszerűen nagyszerű legendásnak tartom, (tudom sajnos csak abban az időszakban, de) akkoriban maga volt A midrange paladin kártya, neki hála egy év szenvedés után újra megerősödött a kasztja. Elsősorban konkrét paklikat szeretek, de stílusban a klasszikus midrange-et érzem a legotthonosabbnak.

Egy évig volt az avatárom, három eltérő változatban (kétszer átfestettem).

Igen, van HSHU mappám. ;) Az eredeti, obszidián pusztító, illetve Tarim a katakombákban.

Aztán Witchwood kezdetén váltottam, és a mai napig a Tol'vir Stoneshaper az avatarom.

  • Arra jutottam, hogy nem akarok konkrét, meghatározó karaktereket képviselni, megszemélyesíteni, inkább választok egy "közönségesebb" karakter(típus)t, amit aztán szabadabban személyemre hangolhatok. Na meg, ha mindenki szuper, senki sem az, ismerős az érzés, mikor fórumoknál Ragnarosokkal, Illidanokkal, meg egyéb fontos karakterekkel vannak tele a mezők? :) Ez volt a legerősebb érv a váltásom mellett, ezt az elvet a HSHU-n túl is megtartottam.
  • Mechanikailag nem Tarim szintje, de a nagyja pont rá is érvényes volt választáskor.
  • Tarim a folytatásban sajnos csakis agró paklikban szerepelt, én pedig nem akartam hogy agró játékosnak higgyenek.
  • Szeretem a paladint, az érzetet hogy egy sereget hangolsz össze a csatatéren, de nem a kedvencem, így azt sem akartam, hogy paladin kedvelőnek tekintsenek. Ez a lap kaszt semleges, azt jelképezi, bár vannak kedvenc kasztjaim (3+1), a játék egyensúlya és az elfogulatlan megközelítés az első nálam.
  • Taunt és Divine Shield, védekező lap, agró ellenes, utáltam az agrót. Ráadásul 4 mana 3/5, ő is Sen'jin Shieldmasta leszármazottja, akit magam is imádtam a kezdetekről (illetve most is a klasszikusban). Meg, ugyan csak később, de arra jutottam, hogyha a Warcraft/WoW világában élnék, sámánnak tanulnék, és hát, ez a kártya elementál szinergiás, földidomár. :) Az első tol'vir sámánok egyike volnék... de természetesen ez csak mendemonda. ;)
  • ... és ahogy teltek az évek, egyre jobban hozzám nőtt a karakter, egy kisebb "fej-kánon" is épült köré, amit csak enyhén, de a sárkány évében szellőztettem meg a kalandok kijövetele alatt.

Mondjuk valahol máig furcsa belegondolni milyen lehet kentaurként a mindennapi élet, jó nagy termetük van. Na meg, a trollok törzse a másik, a legrégebbi kedvenc fajom, nem tudnám egyértelműen rávágni hogy melyikük bőrébe bújnék.

(Amúgy írtam már mennyire remek az új kártyalinkelés? :) )

#5

2021.09.13 17:03

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Második először egy áthúzott csillag voltam, utalva, hog nem gyűjtöm a csillagokat, ugye Casual Player. Azért második először mert az első accomat (OlomKatona) töröltem, túl sok szégyellni való volt rajta, az első időkben rengeteg "dührohamom" volt itt, még az első Evolve korszakban. Főleg ugye az Ice Block miatt. Akkor hozta létre Phoenix a Lich King-et az oldalon, mert bénán mutatott vagy negvatív a sok tartalom mellett a "törölt felhasználó". Legalábbis gondolom, ezért.

Aztán hamar rájöttem, hogy az oldal sokkal jobban hiányzik mint a játék így visszatértem. Sokszor néztem CasualLumi közvetítéseit, szóval úgy éreztem, nincs szégyellni való abban ha felvállalom, hogy a könnyed szórakozást keresem (ez egyáltalán nem hasonlít Lumira, ő azért elég ügyes). Ekkoriban találtam rá a rugózásra szóval nem volt kérdés, hogy Leeroy Jenkins leszek. Nem mellesleg a HSHU Milyen kártya vagy? kvíze szerint is Ő vagyok:

Ezután egy rövid időre Priest haterré váltam a Frozen Throne kaland módból, a Lich King által használt Priest "bénító" lap képével: Shut up, Priest

Később következett, hogy véglegesen átköltöztem wildba, móka üzemmódba. Itt kedveltem meg a Virágot, főleg mert kibontottam aranyban: Sherazin, Corpse Flower

Aztán a Covid és a "Maradj otthon" időszak kezdetével visszavonultam és én is maszkot öltöttem: Sherazin, Seed

És most, hogy vége lett ezeknek az időknek újra kivitágoztam, így tartunk ma itt ahol. 

Idő közben leválasztottam az arany keretet magamról, mivel már semmilyen tartalmat sem hozok létre, nem vagyok a játék "véráramában".

Voltak kisebb kilengések, mikor Phoenix bevezetett valami új avatart néha átváltottam arra, itt most csak a személyesebb indíttatású váltásokat soroltam fel. 

#6

2021.09.13 19:20 | Válasz: (#5) Casualplayer (Premium) hozzászólására

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Nem is emlékeztem hogy egy ideig nem voltál aktív, úgy repül az idő itt a hs hu oldalán. :D

2017 előtt is használtad az oldalt?

#7

2021.09.14 11:39 | Válasz: (#6) VasPaladin (Diamond Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Néhány hónapot lehettem a régi accommal. Rövid ideig voltam távol, talán 2 hetet. Az első korona bezártság alatt hagytam még ki pár hetet. 

Nekem csak a Warcraft 1 volt meg, de azt is csak rokonoknál tudtam játszani. Imádtam, van magyar szinkron is hozzá, Én vagyok a büdös paraszt! :D Sosem felejtem el. De a Pottert sokkal jobban szerettem, együtt nőttünk fel Harryvel. Először csak a könyveket olvastam, nyilván mert még nem is volt film :D És ugye, kialakítod magadban a könyvek világát de érdekes, hogy arra már egyáltalán nem emlékszem, a filmbeli világ vette át a helyét. Most is megvannak a könyvek otthon. Sőt, szereztem, vagyis hát vettem az egyik részből egy illusztrált kiadást... na az.

Szerkesztve: 2021.09.14 11:40

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás