FórumEgyébWeboldal javaslatok/észrevételek

45. oldal / 45 oldal

#881

2024.09.10 22:36 | Válasz: (#880) PHOENIX (Admin) hozzászólására

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: teszt#1234

...de mérges vagyok... Most vettem észre, hogy a 2 új Tourist lap nem ugyanolyan Tourist, mint ami eddig volt azoknak a kasztoknak, vagy a Mage-nek most már egy Paladin és Rogue Tourist lapja is van. Így viszont az egész, amit megcsináltam a Tourist lapok kezelésére használhatatlanná válik, teljesen fölöslegesen dolgoztam vele.

Úgyhogy az lesz, hogy a Portalmancer Skyla és Turbulus Tourist lapoknál nem lehet a másik kaszt lapjait kiválasztani, mert így legalább, amit korábban megcsináltam az működik, vagy megcsinálhatnám, hogy ez a 2 működjön, de akkor a másik kettő Raylla, Sand Sculptor és a Carefree Cookie nem működne.

Akárhogy is szar az egész...

Hearthstone Hungary Admin

#882

2024.09.11 21:55 | Válasz: (#881) PHOENIX (Admin) hozzászólására

Gus Bohóc profilképe

Gus Bohóc (Premium) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#21213

Tapasztalt játékos

Emiatt ne bosszankodj Bence, van más is, ami miatt lehet 😄

Így is bőven elég extra van ezen az oldalon, valahogy túlélik ennek a két lapnak a "hiányosságát" 

#883

2024.09.12 07:36 | Válasz: (#881) PHOENIX (Admin) hozzászólására

darkonee profilképe

darkonee (Golden Rare) - Közösségépítő

Közepes játékos

Egyetértek azzal amit Gus Bohóc írt. Szerintem sem fog összedőlni a világ, ha ez a két turista lap nem úgy fog működni a paklikészítőben, mint a többi.

Esetleg a paklikészítőben valahol egy figyelmeztető üzenetben fel lehet hívni a figyelmet, hogy Portalmancer Skyla és Turbulus használata esetén a pakli leírásában legyen feltűntetve mely lapok helyett melyek lennének berakva a másik kaszttól. Tehát pl. be van rakva a pakliba egy Arcane Intellect - mint tölteléklap, hogy meglegyen a 30 -, de helyette a Knickknack Shack kerülne bele. Vagy valami ilyesmi.

Két turista amúgy sem kerülhet egy pakliba.

Szerkesztve: 2024.09.12 07:41

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás