FórumEgyébKészítsünk Hearthstone történetet

2. oldal / 2 oldal

#21

2018.10.04 14:24 | Válasz: (#20) VaBeZ (Diamond Common) hozzászólására

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Reno Jackson megindul nagy magabiztos léptekkel a csapos felé, elcsendesült mindenki, minden szem rá szegeződött, kivéve persze Patches the Pirate ugyanis a hírhedt kalóz az imént vesztette el Bakunál a charge képességét, ezért ette a méreg és néhány "Arrrggh" kíséretében eltávozott. Viszont amint elhagyta a helyiséget a feszültség ismét tapinthatóvá vált, amit King Krush tört meg ugyanis, kettéroppantotta a szomszédos Buccaneer-ék asztalát és megrohamozta Renot. A kicsi Gnómék ujongtak és vékony hangján kiabálta "Hahaaaajjj agggyyy nekiiiii"!!! 

Renot hidegen hagyta a roham, éppen az utolsó kortyokat iszogatta a Potion of Heroism mézsörből, és a kalandjait mesélte a vendégeknek a pultnál. Már csak pár méter választotta el Reno hátát Krushtól, mire könnyed mozdulattal székestül arréb-vetődött, így csak a pulttot zúzta le.

Reno Jackson felkelt, majd jókedvűen mondta a fogadó népének "Mindenki a vendégem még egy körre!".  Krush, mivel nem tehette meg, hogy rendeljen még egy kört, ő is elfogadta a meghívást - végülis, az itóka fontosabb ezen éjszakán mindennél. Hogger a lépcső tetejéről szemlélte az eseményt majd megfordult a fejében: Ez a kalaposmellényes fószer segíthetne a mágus ügyben....

 

 

#22

2018.10.09 20:52 | Válasz: (#21) VasPaladin (Diamond Rare) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

 

"Hé paraszt, melyik portál megyen itt Gadgetzan-ba?" - kérdezte Pista egy sakk bábútól, mágus társa meg eközben Karazhan könyvtárában kutatott valami után.

#23

2019.05.18 12:45 | Válasz: (#22) VaBeZ (Diamond Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Egy vaskos kódex feküdt szétterülve a mágus előtt. Látszott, hogy sokat forgatták valaha, Cabalist's Tome ez olvasható a gerincén. Rég elfeledett csapdák leírasai és bonyolult mechanikus szerkezetek tervrajzai közt megakadt a szeme egy friss bejegyzésen (hmmm... még mindig készít feljegyzéseket kalandjairól a vén(nek tűnő) Khadgar gondolta magában) “Mana Cyclone” állt a papír tetjén, jesszus hisz pont ezt a lényt kereste! 

A lény külleme nem fogta meg, széllel bélelt fickónak tűnt (talán rokonok Al'Akir the Windlorddal?) Olyannak aki ha tesz valamit mindig rendetlenséget hagy maga után. Küldetett egy baglyot Messenger Raven-t Pista bartjának: “Megvan a fenevad lelőhelye pont. Nem az aukciós mesternél találsz hanem Dalaran széfjében őríznek párat belőle pont. Ott találkozunk pont” azzal nyitott egy portált magának és mint ahogy jött olyan gyorsan is távozott. 

#24

2019.05.19 00:11

swordIV profilképe

swordIV (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Hoggerék persze még illuminált állapotban, de a legkevésbé sem halottan. S mivel ő a mágus hollétéről tudván, összelapták magukat másnap reggel majd azután...... Azt a bizonyos portált ők is ugyanúgy felkeresték, hogy át mennyenek és a kalandos hajszának ezzel véget vessék. Megtalálták ugyan ők azt a portált, de váratlanul Netherspite eléjük állt (persze hőksies formájában, [King Krush erővel, Animated Armor védelemmel, és persze szélvésszel). Megrettent erre a gnoll és a T-rex de a menekülés! te itt nem segítesz, csak is a Gnoll pajtásokra számíthatunk. Várjál! Hívok egy Dakkari enchatot! (Mondta King Krush). A sok Gnoll segítségével tújutottak egy igazán hosszú kűzdelem árán a sárkányon, s már már a titokzatos mágusunk közrlében jár ez a két vad barom. 

Eközben a mágus......(valaki folyatssa)

#25

2019.05.19 10:49

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Eközben a mágus közeledő üldözőit látva, hirtelen ötlettől vezérelve, tarsolyából egy egész Deck of Wonders-t rántott elő, aminek lapjait menekülése közben Hogger serege felé szórta.

("Minden hozzászóló egy mondatot írhat, utána a következőnek kell folytatnia."
Ezt és is figyelmen kívül hagytam anno, de már betartom.)

#26

2019.05.19 20:07 | Válasz: (#25) VaBeZ (Diamond Common) hozzászólására

swordIV profilképe

swordIV (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Most a fórumtémán kívül: Alig ír ide valaki úgyhogy azért is írtam ilyen sokat.

#27

2019.09.09 16:43 | Válasz: (#25) VaBeZ (Diamond Common) hozzászólására

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Diamond Rare) - Közösségépítő

Khadgar úgy gondolta: ezzel véget vet az üldözőinek, innentől kezdve senki sem avatkoztik közbe munkájába! De hogy biztosra menjen, elővarázsolt néhány Counterfeit Coint majd kifizette Azure Drake szolgáltatásait aki hátára engedte, majd elrepült a a mágus titkos állomásának helyére, (Ezúton nem akarta megkísérelni az újabb portál nyitását.)

Eközben a két ivócimbora az utolsó csapásokat intézte a haldokló sárkányba, majd célba vették a Mágust is! De mi történt? Ki engedte szabadjára ezt az ádáz energiát? A következő pillanatra már Khadgar palástját látták a kék égen amint távolodik a messzeségbe. Hirtelen minden ködös lett majd füst borította be a csatateret! MInden bizonyára egy félresikeredett Conceal-el rejtette el magát a mágust és támadóit. 

Hogger megszólalt: Trükkös a mágus mindig kiszámítja az eseményeket és következményeit! Szinte tévedhetetlen, nehéz dolgunk lesz vele, igaz e Krush?

De mire odafordult King Krush-nak szemmel láthatóan megnőtt a fizikális ereje ráadásul vakító fény veszi körbe, és elégedetten próbálja ki fogazatát egy jókora kovácsvason. Ez bizony Unidentified Elixir vagy Pharaoh's Blessing lehetett vagy kitudja miegymás!

Hogger nyakában Lesser Emerald Spellstonenal immáron derűsebben látta a következő napot, talán mégsem olyan mindenttudó az öreg...

#28

2019.09.12 22:13

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Ám bizakodása hamar tovaszállt, a semmiből érkező Bouncing Blade-et látva: a penge szüntelenül cikázott csatlósai között, míg nem egy Acolyte of Pain-ben pihent meg. Egy Flare ragyogta be az eget, majd Bonemare-Kel'Thuzad-ot érte egy Mutate, minek következtében King Mosh-ként eszmélt magára. King Krush-t egy Cryostasis-tól rázta a hideg, de didergését egy feje felett megnyílt Firelands Portal melege menten elűzte, igaz nagyot koppant fején a váratlan Fel Reaver...

"Inkább alszom még egyet" - jegyezte meg a történteket látva, majd sokkoltan távozó Mecha'thun. Az utolsó lap is lepergett, túlélői fellélegezhettek, hogy aztán láthassák mivé is lettek.

(Oké Sword, igazából nekem is mindegy, csak gondoltam megjegyzem. Annyi lenne az előnye, hogy nagyobb szabadságot ad a lánc fűzésénél.)

#29

2020.05.04 20:19

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Ekkor a sarokban megcsördült valami fémes, és bár egy jóideje senki nem vette komolyan, mert el volt gyengülve, most minden szem rá szegeződött, amint ezt kiáltotta: Anduin, ezt látnod kell, újra visszanyertem az erőm! - Raza the Chained

Ha már láncot fűzünk... :)

There must always be a Hearthstone Hungary…

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás