Üdvözöllek idegen, csatlakozz vallásunkhoz (jelentkezz be)!

Hearthstone heti értékelés

Múlt heti eredmény

60%

Aktuális eredmény

Korábbi eredmények

Imádkozz egy jobb Hearthstone-ért

Imarekorder: VaBeZ (Common)

Imasorozat rekorder: VaBeZ (Common) - 250 folyamatos imádkozással!

Az imádkozás a regisztrált felhasználók kiváltsága! Kattints ide és regisztrálj még ma, vagy jelentkezz be!

Ma már imádkozott: Torrente (Free), darkonee (Rare), VaBeZ (Common), tzpanza (Premium), Feccco (Golden Common), Screamø (Free), Casualplayer (Premium)

#21

2018.10.30 16:05

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Common) - Közösség segítő

Hearthstone Hungary hatalmas kandallóköve, kérlek, hallgass meg engem!

 

Közeleg a Holló utolsó kiegészítője, és bár a második nem bolygatta meg különösebben a standard élet körforgását, ami így el is laposodott valamelyest, de kérlek tégy valamit annak érdekében, hogy ez se legyen túlságosan erős. Ezzel nem azt szeretném, hogy tele legyen gyenge, ténylegesen felesleges lapokkal, de semmiképp ne legyenek benne Kobolds and Catacombs, és kiváltképpen ne legyenek Meanstreets of Gadgetzan erősségűek.

 

Tudom, az év végi kiegészítőknek azért kell impozánsabbaknak lenniük, mert amellett kell tudni meggyőzni a játékosokat a megszerzésükről, hogy csupán alig egy évig képezik a standard részét, és öt másik kiegészítő mellett kell maradandót alkotniuk. De had zárhassuk le a Holló évét alacsonyabb erő szinten, hogy jövőre a Mamut betegebb lapjait magunk mögött hagyva nagyobb szabadsága legyen nekünk, játékosoknak a pakli építésben (amivel továbbra is csak és kizárólag rajtunk, játékosokon múlik, hogy mennyire élünk), és a fejlesztőknek kreatívabb lapok megalkotásában (amivel továbbra is csak és kizárólag az Activision-Blizzard-on múlik, hogy mennyire él).

 

Köszönöm végtelen figyelmed és türelmed! : )

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#22

2018.11.03 22:00

bíborfény profilképe

bíborfény (Common)

Kezdő játékos

Kéne már egy olyan kártya is ami a pakliba rakáskor tök üres,. mana sincs rajta, és BÁRMI lehet belőle, minion, spell, átalakul a hős, vagy a hero power, de akár másképp nem megszerezhető minon vagy spell és  hero power is lehet az eredmény, és persze mikor lerakod még nem látod mi lesz a hatása, és lehet megkapod mondjuk a karaszóló- Medivh egyik lapját, vagy egy dungeon boss hero powerjét random manáért.
Nem is értem a FULL RANDOM faktort miért nem hasznáják ki, ha már istenek (hisz imádkozunk ugye valakihez) :P
Túl kiszámítható a játék :P

bíborfény

#23

2018.11.18 12:41

swordIV profilképe

swordIV (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Figyu kövecske. Tudom hogy olykor unatkozol és vicceskedni támad kedved. De hidd el hogy a potya arany buggal nem csak te járnál jól. Köszi?

#24

2018.11.18 22:51

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Kapjunk a holnapi kezdődő lapbemutató sorozatban minél több használható, kreatív kártyát melyeket be lehet épteni a mostani paklikba, vagy újat lehet köréjük!Legyen ez az idei legjobb kieg :)

#25

2018.12.05 00:29

bíborfény profilképe

bíborfény (Common)

Kezdő játékos

Adhatnának az istenek vmi szimpatikusabb hímnemű warlock hőst is, Gul'dan még most sem a legszimpatikusabb.... goni vagyok, de ő nem a szimpatikus goni. A  Mecha-Jaraxxus  meg tényleg olyan semmilyen, mint írták előttem valahol. 
Meg lehetne már egy forsaken 'fajú' hero is, ha nem is pont a warlock, olyan sok MB-ot biztos nem foglal egy hős, tök jó lenne, ha lehetne válogatni, sőt lehetne minden paklihoz külön hőst rendelni, ahogy hátlapot is.

bíborfény

#26

2018.12.12 00:25

swordIV profilképe

swordIV (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Légyszi random faktor rakj be nekem egy golden lakkari sacrificet és egy culchmother zavast a packba!! Köszi

#27

2018.12.18 12:26

Most kiszámoltam, hogy béta óta 487 eurót költöttem pakkokra.

Kérlek HS hamis istene, Blizzard szűkmarkú ura, a pénzemért kevésbé random pakkokat és tartalmat adni szíveskedj, ugyanis ez szerintem baromi sok pénz azért, hogy véletlenszerű tartalmat kapj érte. Pont.

#28

2019.01.25 22:45

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Common) - Közösség segítő

Hearthstone Hungary Hatalmas Kandallóköve,

teljesítetted kérésemet, köszönöm neked, mindenek előtt fogadd hálám jeléül egyik kedvenc ereklyémet, egyenest a titánoktól:

Add, hogy a jövőben továbbra is kerüljenek megrendezésre Blizzard által szponzorált Hearthstone bajnokságok, hogy ezzel tovább pislákolhasson a játék reményének parazsa. Majd kérlek, tégy  azért, hogy valamiért érdeke legyen az Activison-Blizzard-nak egy bajnokság mód megléte a Hearthstone-ban, hogy a Team 5 ennyi év után megalkothassa azt. Áld meg kitartással azon játékosokat, kik valahol mélyen legbelül még mindig szeretnék a Hearthstone-t, kik annak fejlődését és újabb felvirágzását áhítják.

Köszönöm végtelen figyelmed és türelmed! :)

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#29

2019.01.25 22:46

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Common) - Közösség segítő

Hearthstone Hungary Lélegző Logója,

köszönjük néked az oldal új szerverét. Segítsd a jövőben is a Vezetőség munkáját az oldal fenntartásában és fejlődésében. :)

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#30

2019.01.30 14:22

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Hearthstone istene, azzal a kéréssel járulok most eléd, ide a HsHu templomába, hogy a rotáció után ne csak 3 kasztnak legyen hős lapja hanem mindegyiknek! (de legalább még Valeera főpapnődnek :D) 

#31

2019.02.01 11:29

Nemeslelkű HS teremtők.

Ennyire szeretitek az agyhalott undorító odd-paladint, hogy a kontrol és másegyéb Palákat tönkreteszitek, hogy végleg az a szemét maradjon?!

Kérdem én 2 manás Equality-t 4 re tenni??? Csak úgy tudtok nerfelni, hogy manaköltséget változtattok? Más egyéb meghaladja a képességeteket?Ha közeljövőben (kövi kieg.), nem kárpótoljátok eme súlyos veszteséget haladéktalanul kihirdetünk egy vezetőségváltást!

#32

2019.02.11 22:06

swordIV profilképe

swordIV (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Kösszencs hogy eljött az event és hogy a tapasztalataimmal megyek valamire arénában. Jelenleg paladinnal 6nál tartok. Jöszönöm a Dupla new challengert és a többi hasznos lapot is. Lécc csinálj valami honcutságot ami nekem segít és az ellenfelemnek rosszat tesz. Úgy is szeretsz vicceskedni. NA? UGYE JÓL HANGZIK??!! Te szórakozol én el megyek 12ig.

#33

2019.03.14 22:35 | Válasz: (#28) VaBeZ (Common) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Common) - Közösség segítő

Hearthstone Hungary Hatalmas Kandallóköve!

Nem tudni még meddig, milyen sikerekkel, de lesznek szponzorált versenyek. Szívességedtől most sem marad el hálám, ajándékul adom neked egyik legkedvesebb fegyveremet:

Add hogy ez csak a kezdet, hogy lesznek még kompetitív téren lépések, hogy lesz a játékon belül Torna mód is.

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#34

2019.04.22 16:54

Kérem valaki segítsen megcraftoltam pár lapot és mikor be szeretném tenni  sámának nem látszanak mit kell tennem  ?

#35

2019.04.22 22:24 | Válasz: (#34) marshall74 (Common) hozzászólására

Ezt a kérdést a kezdő kérdések topikban kellene feltenned. Egyébként a lapok neve?

#36

2019.04.23 19:10 | Válasz: (#35) EonStar (Common) hozzászólására

Köszi a segítséget de sikerült rájönnöm mi volt a gond :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás