Üdvözöllek idegen, csatlakozz vallásunkhoz (jelentkezz be)!

Hearthstone heti értékelés

Múlt heti eredmény

75%

Aktuális eredmény

Korábbi eredmények

Imádkozz egy jobb Hearthstone-ért

Havi Imarekorder: darkonee (Rare)

Mindenkori Imarekorder: VaBeZ (Common)

Imasorozat rekorder: VaBeZ (Common) - 387 folyamatos imádkozással!
1 év folyamatos imádkozás jutalma: Imamester titulus!

Az imádkozás a regisztrált felhasználók kiváltsága! Kattints ide és regisztrálj még ma, vagy jelentkezz be!

Ma még nem imádkozott senki!

#41

2019.08.31 12:07 | Válasz: (#39) Casualplayer (Golden Epic) hozzászólására

Az az igazság hogy ezért már réges régen én is könyörgök. De ugye a Blizz nem akarja megcsinálni mert azt mondják, hogy ez az egyetlen kommunikáció a játékban. Egyetlen egy baj van evvel, mégpedig az , hogy az emberek kb 2% használja arra amire ki lett találva. Az a baj, hogy az embereknek az 50%-60% megragadt az óvodás szinten és a "well playd" kis előugró ablak CSAK és kizárólag akkor jelenik meg amikor legyőznek (tisztelet a 0,5%-nak aki nem így használja). Na most én ilyen "kommunikációra" nem vagyok kíváncsi, és ezt mondjuk a blizz is beláthatná.

Szerkesztve: 2019.08.31 12:07

#42

2019.09.01 07:06

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Golden Epic) - Közösségépítő

Persze, nekem sem megterhelő az a pár kattintás csak az a baj, hogy néha elfelejtem. Vagy a legszebb, mikor már lesquelcheltem és ugye a játék hevében szintén kimegy a fejemből és épp akkor sqelchelem vissza amikor tolja a well playt :D

#43

2019.10.17 15:38

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Golden Epic) - Közösségépítő

Könyörgöm uram hívd vissza a szolgáid mert már bőven sokan vannak. Héttel találkoztam ma és mind hithű ifjú pap növendékek akik Nagyban gondolkodtak a halál utáni életről. Bennem is megfogalmazódott pár mélyenszántó gondolat, szóval ha csuklottál az miattam volt. :P

Jah igen! Kérlek mester, ha legközelebb valamelyik seggfej bárányod fejében az a gondolat fogalmazódna meg, hogy visszahívja a múlt börtönéből a legmegveszekedettebb rossztevőket, hogy aztán minden ifjú szolgálatába állítsa azt azonnal és örökérvényűen töröld el a föld színéről. Még emléke se maradjon. Aki holt az maradjon csak a másvilágon.

Köszi, köszi. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás