HS BlogokBiztonsági hibák javítása

HS Blog: Biztonsági hibák javítása

2019.07.01 18:05
989

Biztonsági hibák javítása

Az elmúlt napokban minden szabadidőnkben az oldal biztonságán dolgoztunk.

Valaki még múlt hét szerdán hívta fel a figyelmünket arra, hogy "hackelhető" az oldal (nem fogok részletekbe menni). Több oldal is érintett volt, de leginkább a kártyák, a tooltip, az aréna- és pakli készítő oldalak.

Amint erről tudomást szereztünk, rögtön vissza is néztük a "logokat", amelyekből láttuk, hogy nagyon sok támadás érte már az oldalt, bár tényleges kárt csak egyszer okozott valaki. Június 7-én este az aréna paklik tartalmát törölte valaki, de most egy mentésünk alapján ezt visszaállítottuk.

Tehát szerda óta ketten folyamatosan (hétvégén szó szerint szünet nélkül, de hétközben is, amikor időnk engedte) ezen biztonsági rések befoltozásán dolgoztunk. Úgy tűnik, hogy mostanra végre sikerült biztonságossá tenni a teljes Hearthstone Hungary-t (még az admin oldalakkal van egy kis dolgunk, de ma este az is elkészül).

Az elmúlt napokban ezért elképzelhető, hogy hibákba ütköztetek az oldalon (például fórum létrehozásakor, kártya megtekintésénél, vagy pakli létrehozásánál).

Továbbá javítva lett egy olyan hiba is, ami miatt előfordulhatott, hogy az oldal megnyitásakor "furcsán" töltött be a design (például az alapértelmezett lila volt a linkek színe és lehetett látni, ahogy ez átvált a rendes színre, vagy oldalról csúszott be a tartalom, stb.).

Amennyiben egyéb hibába ütköztök, vagy bármi észrevételetek lenne, nyugodtan jelezzétek!

--

Hearthstone Hungary

Vissza a HS Blogokhoz!

További híreink