KépekGadgetzan Murlocs in 2021...

Gadgetzan Murlocs in 2021...

Értékelés: 5/5. Értékelj te is.

2021.11.23 00:20
107 6

Gadgetzan standard meta / murloc anyfin paladin vs...   valamilyen midrange mage...    jó érzés, mikor egy régi, több éves paklival sikerül nyerni...   ...akkoriban nem volt meg minden lapom hozzá,... most meg kutya élete van ezen paklimnak. Ezt a kevés sikert meg kell becsülni.

Néha hiányzik a Gadgetzan meta... akármilyen rossz is volt néhány szempontból.

Hearthstone kép a játékról

Vissza a képekhez!

+ Kép beküldése!

#1

2021.11.23 15:30

Kacsito profilképe

Kacsito (Legendary) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Szép munka!

Én még azokat a vad dekkeket tartom sokra, amik szinte minden kiegből táplálkoztak valamivel. Öregapám dekkjei ilyenek de a death hunternél is mindig csodálkozom, hogy nincs két egyforma vízjel a kezemben lévő lapokon.

Az is menő amikor egy dekk újjászületik, ezt a fentit High Abbess Alura is megpörgette a nerf előtt.

This time for sure!

#2

2021.11.23 19:39 | Válasz: (#1) Kacsito (Legendary) hozzászólására

UndRDog profilképe

UndRDog (Golden Common)

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Bizony. Jó volna egy "időutazó mód" mint most a classic, csak épp nem 2014 nyári állapot lenne, hanem mondjuk 2016 nyári/őszi....

Alura nekem nincsen meg. Valószínűleg 2 év múlva fogom őt kinyitni...   ..mikorra már lesz egy 3 manás verziója... csak epic lapként.

#3

2021.11.23 22:36 | Válasz: (#2) UndRDog (Golden Common) hozzászólására

Nekem az lenne az igazi Classic mód, akkor kezdtem játszani. Gadgetzan alatt meg Sárkány papot játszottam sokat Drakonid Operative, Azure Drakeel de csak egy Dragonfire Potionel mert elköltöttem a port Coldlight Oracle meg Knife Juggler lapokra.

#4

2021.11.24 22:27

UndRDog profilképe

UndRDog (Golden Common)

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Nekem a Karahzan secret hunter hiányzik még nagyon. Barnes,Ragnaros,Oroszlán,Cica csapda,Huntress...  

#5

2021.11.25 00:48

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Epic) - Közösségépítő

Persze, a véremből craftoltam az egy Dragonfire Potiont és csak jóval később egy Twilight Guardiant. Ezekben a nehéz időkben egyszer csak ott volt az egyik pakliban Ő... Ysera a legemlékezetesebb nyitásom valaha, éppen a munkahelyemen voltam...

Még az egyik legnagyobb meglepetés pakli a Spell Hunter. Mármint meglepi volt, hogy egyáltalán működött, élveztem és kiesett nekem a legendás fegyó. Talán az egyik legvitatottabb pakli. Emlékszem, micsoda élet volt a komment szekcióban minden hozzá kapcsolódó lap bemutatásánál. Azonnal kipróbáltam ahogy megjelent a kieg.

Darkmoon Faire idején is wildban ha picit nem a legrosszabbul húztam írd és mond, senki sem tudott mit kezdeni a Stowaway (mellesleg quad Leeroy is) rugómmal. És csak én játszottam ezzel a paklival. Az alapját kaptam de sokat alakítottam rajta. Kiesett hozzá Grand Empress Shek'zara aranyban aki kifejezetten kötelező eleme.

Minden emlékem nyitáshoz kapcsolódik. A craftolgatás nem Én vagyok. Meg lesz a lap igen és játszahatok a paklival... meh.

Szerkesztve: 2021.11.25 00:58

#6

2021.11.25 10:35 | Válasz: (#5) Casualplayer (Epic) hozzászólására

Szívemből szóltál. Nekem mai napig nagy kedvencem a spell hunter és, ha funolni van kedvem akkor azzal megyek neki a vadonnak. Nekem a legemlékezetesebb nyitásom az egy golden patches volt amit a kórházi ágyon fekve kerékpár baleset utáni műtét másnapján nyitottam! Üröm volt az Örömben.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás