KépekGurubashi Aréna meghódítva

Gurubashi Aréna meghódítva

Értékelés: 3.54/5. Értékelj te is.

2018.12.17 22:38
1815 46

A Sötét Dárda trolljaiért! Vol'jin-ért!

Na, hát nekem nem rögtön lett meg,  de nem is tartott olyan sokáig. Egy biztos: a troll aréna hangulata fenomenálisan jó lett, azzal meg vagyok elégve, magával a játékkal meg... még szeretnék párszor ringbe szállni, mielőtt tisztán szót ejtenék róla, egyenlőre el vagyok vele.

Szerk181228.: a kép komment szekciója tele van SPOILER-ekkel a Rumble Run tartalmából, azzal mindig vigyázni! ;)

Hearthstone kép a játékról

Vissza a képekhez!

+ Kép beküldése!

3. oldal / 3 oldal

#41

2019.01.03 18:36 | Válasz: (#40) Casualplayer (Legendary) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

A jáde bagázs nekem is kimaradt egész eddig a paklimig, egyedül a jáde duduk ellenében találkoztam velük, abból is bőven elég volt egy életre. Trump (nem az USA elnöke) egyik régebbi videója és az új nekriumos cuccok hozták meg a kedvemet hozzá, hogy csináljak egy jáde rugót.

Electra Stormsurge-öt sikerült kinyitnom, nagyon jól fogom zárni a Holló évét sámán lapokból, a Da Undatakah-t meg Shuddihoz hasonlóan a vadonba szeretném főleg. A Rastakhan's Rumble-ból több legendás is érdekel, de amiket feltétlen beszerzek majd valahogyan az Zul'jin és Oondasta lesz.

Szerkesztve: 2019.01.03 18:38

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#42

2019.01.04 11:10

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Összeraktam a dr jáde rugót és hát nagyon fun :) 80% winrate 5-ből 4-et nyertem ergo egyszer találkoztam meta paklival :D (big priest) Betettem ugyanúgy a kockát és a nekrium lapokat. De igazából ez a pakli kicsit más mint amit te mutattál (sokkal gyengébb a korai körökben és több alkalommal kell a halálsikolyoknak bekövetkezniük) vagyis még jobban fenyeget a halál így sajnos a Raptorokat ki kellett vennem és igazából még Nzothnak sem juthatna hely benne és betettem a corpsetaker “csomagot”. De ugye itt Zil’ közel sem olyan hatékony mert nincsenek mechák. Végülis miközben jatszottam vele rájöttem, hogy ez az új fajta dr pakli alap a tojásokkal és a sárkánnyal egy sokkal hatékonyabb változata ennek a rugónak. Összességében játszhatatlan de én azért még bíbelődöm vele majd casualban. Lassabb ellenfél ellen jó mert a jádék a végtelenbe és tovább nőhetnek. Sonya jól szerepel benne. 

Szerk: lehet mégsem annyira gyenge, egy spell huntit és egy murlocos palát is elkaptam vele a ladderen. #aColdbloodazértmaisbüntet

Engem Zul’ zsin annyira nem érdekel mert nem játszom a ladderen és valahogy ő egy igazi kőkemény ladder lap. Szellemiségében az Ice Blockhoz vagy a druid U.I.-höz tudnám hasonlítani. 

Láttam, hogy feltetted a hybrid huntit. Érdekes, ezekkel a variációkkal még nem találkoztam. De biztos jó. Egy kicsit a régi huntikra hajaz az a változat amelyikben benne van az 1/1 farkas. Régebben ugye az Unleash-t sokszor hásználtuk(tam) befejező lapnak a farkassal vagy egy Animal Companionnal. De, hogy a legend legtetejéig lehet vele menni az meglep. Gondolom a druidák ritkulása miatt létezhet ez a pakli. Külön meglepő lehet az ellenfeleknek a Snake Trap, nem hinném, hogy bárki is körbejátszaná. Régen is azért volt gonosz mert az ellenfelek sokszor már minden manájukat elhasználták mire aktiválták és már nem tudtak rá reagálni. Tényleg professzionális oldal ez a szindikátus. 

Szerkesztve: 2019.01.04 14:34

#43

2019.01.04 13:14

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

12/27

Druid, Gonk's Armament

Most már minden Loa csapatát győzelemhez juttattam.

Durva miracle paklikat lehet az ereklye köré építeni. A futam elején húzós és páncél halmozós lapokat vettem ki, hogy feltudjam pörgetni a paklimat, utána nagyobb lényeket és bestiákat gyűjtöttem. Az első köröknél kell igyekezni, hogy ne maradjunk el nagyon az ellenféltől, mert utána akár 4 mana környékéről elszabadulhatunk az ereklyével, mehet a mana, kártya és páncél termelés ezerrel. Viszont szerintem az erőviszonyok és a szerencse tekintetében korrektre lett belőve ez az ereklye, rengeteget tud adni, de ahhoz tudni kell taktikázni és a pakli építése is sokat jelent.

Nagy Loák, hallgassatok meg! Szegény War Master Voone-t már zsinórban harmadjára gyepáltam el a fináléban, juttassatok be más bajnokokat is oda, mert szerintem ő már kapott eleget! Mit gondolsz Akali?

A szokásos végső összecsapás: előbb az asztalát, majd a páncélját és az ereklyéjét, végül a kezét nulláztam le. Utolsó körében még gurított egy hármast egy Heavy Metal!-lal, hátha valaki még megmentheti tőlem, de csak Zentimo telepedett le a térfelén, hogy a páholyból figyelhesse a Raptorok diadalát. Tényleg nem semmi a fazon.

Szerkesztve: 2019.01.04 13:30

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#44

2019.01.11 16:19 | Válasz: (#28) VaBeZ (Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Nekem is sikerült ezzel a shrine-al. :) Nem is gondoltam volna, hogy ilyen csalás ez. Mondjuk két Unbound Punisher-t is ki tudtam venni. De olyan magas szinten már Warduid Loti olyan köröket tud csinálni, hogy televágja az asztalt, hálistennek mert egyébként, hogy lenne annyi armorom? :) Volt egy pillanat, hogy azt hittem nem érem meg a 8. kört de szerencsém volt egy jó topdeckel. 

Szerkesztve: 2019.01.12 04:11

#45

2020.09.17 21:43

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

(Már győztem vele.)

Mage, Jan'alai's Flame

Továbbra is látom minden hibáját, és hogy miért nem szeretik annyira, de én továbbra is imádom ezt a kalandot a maga módján. Pörgős, látványos, az ereklyék kellően megcsavarják a megszokott HS játékot. Na meg, továbbra is a trollok törzse az egyik nagy kedvencem a Warcraft világában, és tényleg árad a Gurubashi aréna hangulata.

Két apróság: jó volna, ha teljesen szabadon lehetne választani a bajnokok és az ereklyék közül, és ha volna lehetőség bajnokság közben feladásra.

Survival of the Fittest, vagy The Caverns Below Mage?

Voone... javíthatatlan vagy.

Hadoken!

Cuisse de grenouille rôtie


Továbbra is külön kiemelném mennyire érdekesek a mágus ereklyéi, szeretek köréjük paklikat tervezni.

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#46

2020.09.17 21:46 | Válasz: (#44) Casualplayer (Legendary) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

Utólag is: az igen. :D Szép.

Emlékszem, agresszív jószág az az ereklye. Rengeteg vicces pillanatot okozott, ahogy zúzott a kis néma páncél. :D

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás