KépekLegendává válva

Legendává válva

Értékelés: 5/5. Értékelj te is.

2021.02.21 21:30
136 5

Igen, igen. Bevallom, eddig még sosem léptem át a legendák kapuját. Meg voltam elégedve havonta a (most már gyémánt) 5-ös szinttel, sőt, a Sárkány évében szinte alig létrázgattam. Ha valamit nem élvezek, azt nem erőltetem.

Viszont, valahol mindig bennem volt, hogy nekem azért csak illene legalább megszerezni ezt a hátlapot. Ma jött el ennek a napja. :) Szép, tetszik, és ha úgy adódik most már bárkinek megmutathatom. De valószínűleg sosem fogom használni. Ami nem maga a hátlap, hanem egyes gazdái miatt lesz így. Meg amúgy sem érzem magam felvágós típusnak.

Nem tudom fogok-e még itt lenni (akkor itt fognak gyarapodni a képeim). Meg, igazából csak most kezdődhetne a lényeg, a küzdelem a Legenda 1 sorsáért. :) De a célomat mindenképp elértem.

Hearthstone kép a játékról

Vissza a képekhez!

+ Kép beküldése!

#1

2021.02.21 22:10

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

Szóval, meg van, itt vagyok. Top 3000-re tippeltem, hát benne vagyok. :) Külön örömömre az egyik kedvenc kasztommal jutottam fel, ami végre először nagy játékos a vadonban. Páratlan agró rugóval mentem, a pakli nem az enyém, itt a kódja, a pici kép kockára kattintva láthatjátok galériában a lapokat. Danke Slizzle.

AAEBAaIHBK8E+g6RvAKe+AINywPUBZsVpu8Cj5cDubgDqssDm80DiNADpNED99QD890DgeQDAA==

(Ja igen, még egy dologgal tartozom, lassan más fél éve: most már rendesen agrózom is. Röviden: mindig utáltam ezt a stílust, mellőztem mert még véletlen sem akartam másokat frusztrálni vele, csak szükséges rosszként fogadtam el, és továbbra sem szerettem meg. De nem csak ellene, hanem vele is tudnom kell játszani, az elmélet kevés. Igen, relatíve alacsonyan, de az agrónak is meg van a mélysége. Meg a szokásaim is átrendeződtek, de erről nem most.)

De lehetett még fokozni az örömöm. :) Alapból nagyon régen vártam már Lord Jaraxxus-ra, ha más nem retrózni mindenképp akartam vele. Későn jött, ám mégis időben, hiszen nem rég ugye bejelentették a klasszikus formátumot, ahol régi fényében is oszthatom vele majd az áldást INFERNO!-t. Micsoda nap ez nekem kártyajátékos szempontból. :)

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#2

2021.02.22 09:57

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Gratula a sok mindenhez, de főleg a kitartáshoz, hogy feljutottál. Lenyúlom a listád. :) Ki kell élvezni a pillanatot amíg még a pakli része lehet Leeroy. 

Ki a legkeményebb ellenfél? Végig változatlan paklival mentél?

Sztem a létrán nem szabad sajnálni bármivel játszani. Régen én is utáltam az aggrót de mióta a heti questek miatt kénytelen vagyok a létrára menni rájöttem, csak az fair a kontrolok ellen. Különben széttaposnak.

#3

2021.02.22 22:08

Sőt még Standard módban is játszhatsz Lord Jaraxxusal mert "visszatér" a core setbe hős kártyaként, bár az amúgy is ingyenes lesz. A legendhez pedig gratulálok.

#4

2021.02.23 15:11

VasPaladin profilképe

VasPaladin (Epic) - Közösségépítő

Gratulálok! Hs hun Legendának legendarank! :D

(nem kis teljesítmény manapság se a legend rank)

#5

2021.02.23 21:28

Mr. Gábor profilképe

Mr. Gábor (Golden Epic) - Közösségépítő

Közepes játékos

Keres: Gyakorló társat

Gratulálok!

Én Rank 1-ig jutottam eddig a hónapban, főleg Reno Warlockkal játszottam már Rank 5 fölött, előtte én is Odd Rogue-oztam. Valamiért attól tartottam, hogy úgy is mindenki Rogue ellen tech-keli a pakliját. Viszont Warlockkal és Big Papival játszva Rank 4-től 0 darab Rogue-gal találkoztam.. Inkább a Secret Mage és az új Mecha'thun Warlock tűnik ráknak.. Szóval lehet, visszatérek Odd Rogue-ra a legendhez, hátha meg lesz végre..

Szerkesztve: 2021.02.23 21:28

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás