KépekMágikus pillanatok

#1

2019.10.15 13:48

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

Kemény legény.

Ez meg már régi nóta: a vadon nem szempont az új lapok megalkotásánál. Zephrys the Great a standardban egy korrektül erős lap, a vadonban viszont ezer mód van rá, hogy többször kijátszásra kerüljön.

Érdekes, ha ma feltétlen kártyáról kéne elneveznem az "egyke" paklikat, akkor Reno Jackson helyett Zephrys-t választanám. Ő nem csak lassú kontroll paklikat teremt, hanem bármilyent, sokkal nagyobb érdeme van a Highlander térhódításában.

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#2

2019.10.16 10:28 | Válasz: (#1) VaBeZ (Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Hát igen, ha többször játszák ki az is elég idegesítő lehet de egyáltalán is bosszantó. A mágus soha a büdös életbe nem tudott elbánni egy divine shieldes paklival de nyilván a Brawl hatásos ellene. És ez egy divine shield pakli. Kb olyan 30-40% körül van a győzelmi rátája. Csak tisztázni akartam, hogy amivel én játszom az nem egy aggro paladin. Bolvar van benne, Light's Sorrow, Ghostly Charger, meg ilyen életképtelen lapok. Egy silence meg egy ooze teljesen kifekteti..  vagyis lockok, sámik ellen auto concede van :D

#3

2019.10.16 13:30

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

Na igen, a másik hatalmas különbség: a hegylakó kártyák jutalmak azért az áldozatért, hogy a pakliban szinte minden lapból csak egy lehet. A standard pakliknál ez komoly konzisztencia gyengüléssel járhat, míg a vadon pakliknál, a több ezer választható kártyával ez jóval kisebb probléma. A Standardban Zephrys az az egészséges kis bónusz (vagy "csalás", ha úgy jobban tetszik), amiért egyáltalán érdemes ilyen paklikat játszani, a vadonban viszont csak egy újabb beteg fegyver a többi mellett.

Röviden: a vadonban Zephrys-ért nem kell nagy árat fizetni a kártyáinkkal, és rengeteg előnye van.

Nekem is van még régebbről egy koca "Divrange" pala paklim, azt foltozgattam. :)

Szerkesztve: 2019.10.16 13:30

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#4

2019.10.17 05:59 | Válasz: (#3) VaBeZ (Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Foltozgatni való ezen is van bőven. Még csak egy délelőttöt töltöttem vele de egyébként fun. Bubiladin a becsületes neve a buborékokról. :)

Egyébként sztem a dzsinni a legerősebb lap a játék történelmében, de ma biztosan. 

Szerkesztve: 2019.10.17 06:04

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás