KépekMivel játszik az ellenfelem

Mivel játszik az ellenfelem

Értékelés: 5/5. Értékelj te is.

2019.11.18 16:13
215 3

Ilyet láttatok-e már? Mert én még soha, pedig sokat megélt játékosnak tartom magam. Szóval a paklijában csak spellek vannak és Phaoris. Prismatic Lens-szel behúzza Phaorist és még kifér mellé a Time Out és a Királyok Áldása. Hát nem hittem el. 

Azt gondoltam a Tigrissel játszik. Mindig ilyenekkel kéne összefutnom casualban és imádnám a játékot. 

Hearthstone kép a játékról

Vissza a képekhez!

+ Kép beküldése!

#1

2019.11.18 22:28

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

Én is örülnék, ha nem meta paklikkal lenne tele a casual, és mindenképp elismerésem a kreativitásáért...

de az "érme szimulátor" paklikből bőven megárt a sok.

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#2

2019.11.19 12:06 | Válasz: (#1) VaBeZ (Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Nekem ezekkel nincs gondom. A rugónak általában van esélye elbánni az erősebb korai játékkal is. Ami engem most leginkább bosszant az a szendvics mágus a Pyroblastekkel meg Flamestrike-okkal és persze a Big Papi ált.

De hát ami végképp elszomorító, hogy már standardban is megjelent az N'zoth rugó. Ez a visszaveszem a kezembe nzothot meg visszakeverem a paklimba dolog. Ez olyan szinten unalmas, hogy arra nincsenek szavak. És mindig van akinek ez újdonság. Ahogy a Big papi is sokak vágyott paklija. 

Nem tudom megítélni, hogy végülis a játékosok összességében, hogyan értékelik ezt a legutóbbi meta felrázó megmozdulást de én eret tudnék vágni ezektől a pakliktól. 

#3

2019.11.19 18:56 | Válasz: (#2) Casualplayer (Legendary) hozzászólására

Egyetértek. Régen ez volt az újdonság, fun volt, de ma már tovább kell lépni standardbe, wildba meg felőlem játszhatják, amúgy nincs bajom vele én is szoktam N'zoth deckekkel funolgatni, de hogy mint pl rugónál ez legyen az egyik cséplőpakli az elgondolkodtató. De az a szerencse hogy hamarosan ki is szedik ezeket a retró lapokat, és visszateszik wildba. Mondjuk én szeretek itt is ott is játszani, a lényeg hogy standard ne stagnáljon, ne váljon unalmassá...

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás