KépekPerfect

#1

2020.10.27 12:21

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

És a Priest lap még a Duellel is vicces lesz. Látom, reszelgetted a paklit. Én is próbálkoztam vele több kevesebb sikerrel. A First Day of School-t én is betettem (külön vicces tud lenni a Lens-szel) meg a Gift of Luminance-t, Turalyon-t, és azt a Libramot amelyik 1-re állítja az ellen asztalának életét, mókás ezzel játszani. 

#2

2020.10.27 13:06 | Válasz: (#1) Casualplayer (Legendary) hozzászólására

Meg lehet lepni az ellenfelet egy jó 0 manás Colossus of the Moon-al akár . A Gift of Luminance-t még nem próbáltam pedig óriási értéket rejt magába akár egy Sylvanassal vagy a Scrapyard Colossus-al stb. 

Aggro ellen mint pl a mostanában felkapott dudunál jó az Archmage Vargoth + Consecration vagy kiteszed a mágust és rögtön utána egy First Day of School-már 4 nebulót indít a roxfortba :D

#3

2020.10.27 13:30

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Nem tudom, kedvem támadt kipróbálni a Luminance-t. Persze hozzá igazítottam a paklit Ragnarosszal és ahogy mondod a Scrapyard Colossus-sal. 

Big Papi: megbüntetve :D

#4

2020.10.28 16:26

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Kifolyt a szemem de Quest Murloc sámán: megbüntetve :D Hiába, azért ha arcul üt néhányszor a Colossus azt egy béka sem űbereli. Egyébként nekem is őrült szerencsém volt itt az Első napos sulisokkal. Brromsticket, Eternium Rovert, Wax Elementalt kaptam belőle. 

Arc vadász ugyanígy :D

Szerkesztve: 2020.10.28 17:07

#5

2020.10.29 09:25 | Válasz: (#4) Casualplayer (Legendary) hozzászólására

Az is poén tud lenni békasámli ellen, mikor indokolatlanul szedi le az időhúzónak szánt lényeid, amit pl. az első osztályosoktól kapsz. Nézi, hoppácska a paladin elvesztette a boardját innentől sima a Win, majd ROUND 5 FIGHT: 

Underbelly Angler vs Colossus of the Moon vagy Scrapyard Colossus

Kövi kör lifestealt a titánokra, maradék békákra egy Consecration majd FATALITY :D

#6

2020.10.29 11:49 | Válasz: (#5) VasPaladin (Golden Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Pontosan ez volt. :D Kitettem egy Swamp Dragon Egg-et a vadász ellen és leütötte... nem hittem a szememnek. :D Azért, hogy az Imprisoned Felmaw-nak csak az arcom legyen célpont, pedig az első támadása tök ingyen van. Végül tele volt titokkal nekem ott volt a boardon a Srapyard Colossus de nem mozdulhattam vele a Freezing Trap miatt így csak rátettem a lifestealt, nyomtam egy hős képességet, hogy a Deadly Shotnak legyen más célpontja is és vártam, hogy Turalyonnal vagy a másik 3/12-vel megtörhessem a titkot és le tudjam szedni a Voracious Readert a többi meg már történelem. :) 

Szerkesztve: 2020.10.29 11:51

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás