Összes pakli Új pakli

AoO Control Paladin

Minden információCsak a pakli lapjai

Itt is vagyok az Ashes of Outlandhoz készített első olyan paklimmal, amit a hearthstonehungaryra töltök fel. Valójában ez a második, de az elsőt két perc után törtöletm, mert a pakli leírásának készítése közben ork jelent meg a képernyőmön, és elveszett némi munkám. Ennek nem örültem, és így csak ma töltöm fel, lényegében ugyanazt a paklit.
Nos, akkor az AoOval kirotál egy csomó mech, és egy Shirvallah, the Tiger is, így a paladinnnak új pakli után kell néznie. Az egyik ígéretes utat a libramok jelentik. A többi theorycraftolós, decképítős, fórumos oldalon a libram paladin jellemzően és messze túlnyomó többségben pure -neutral mentes- paladinként jelenik meg, ami nekem egyrészt már unalmas, másrészt mindig is nagy rajongója voltam a control paladinnak, és szinte soha sem sikerült erős decket összeraknom. Na, de majd most! (Vagy most sem.)

Szóval, ez egy kontrol pakli, így belekerült a Wild Pyromancer ami már magában kizárja a pure mechanikát a pakliból. Equality viszont még nincs benne, a boardclearra ott van a Libram of Justice, a Waste Warden -murlocok, beastek, demonok ellen-, a Consecration, Batterhead, és a Wild Pyromancer. Felhívnám a figyelemt az utóbbi két lap szinergiájára a nulla manára olcsósított Libram of Wisdomokkal. Emellett a Libram of Wisdom "kedveli" a rushal rendelkező lényeket, és egy kicsit a windfuryt is, aminek következménye Siamat pakliba kerülése lett.
A control paladin típusoknak jellemző problémája volt a laphúzás -hiánya-, amit ez a deck már Acolyte of Pain nélkül is meg tud oldani, és meg is kell neki, mert az említett miniontól éppen most búcsúztak el a standard deckek. Miután Lady Liadrin feltöltötte a kezet spellekkel, a Hand of A'dalok is visszajöhetnek, és így további lapokat is lehet húzni. A Lay on Hands drága, szerintem talán túl drága, és szerintem van értelme Kael'thas Sunstridert is használni a pakliban. Igen, itt is egy hasznos szinergia a nulla manás Libram of Wisdomokkal.
Az Underlight Angling Rod és a Truesilver Champion itt vetélytársak, én végül azért döntöttem a FISHbringer mellett, mert egy manával olcsóbb, és ad két kvázi tokent, ami jó célpontja lehet a Hand of A'dalnak és a Libram of Wisdomnak egyaránt.
Mivel a pakliban számos erős battlecry minion van, és ráadásul egy lassú, kontrol deck, ezért én beleraktam Barista Lynchent, de talán túl lassú. Segítségével viszont akár három mana alá is csökkenthető vele a Libram of Hope költsége -elméletben-. A gykorlatban inkább akkor lesz hasznos, amikor nem jön fel a pakliból elég korán elég libram olcsósító minion. Ilyenkor akár még egy Aldor Attendantot is vissza lehet másoni a kézbe. Igen, Maiev Shadowsongot én is nagyon -túl- erősnek tartom, és egyébként még némileg countereli is ezt a decket. Amúgy szerintem ő is egy olyan neutral kártya, amit nem akarsz kihagyni a paklidból, tehát tulajdonképpen még egy érv a pure paladin ellen. Batterhead a lategameben szinte bármilyen asztalt képes letakarítani, akkor, ha kap mondjuk +6/+6 buffot -ingyen-.

Ez egy kiváló pakli!

3

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 3

Lady Liadrin HearthstoneMax Stirner profilképe

Max Stirner (Golden Common)

Létrehozott paklik: 4

365 napon belül: 3

Átlagos értékelés: 5.5 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Paladin lapok

Név Mana Támadás Élet
Ashes of Outland kiegészítőAldor Attendant x2 1 1 3
Ashes of Outland kiegészítőHand of A'dal x2 2
Ashes of Outland kiegészítőLibram of Wisdom x2 2
Legacy szettAldor Peacekeeper x1 3 3 3
Rise of Shadows kiegészítőCall to Adventure x2 3
Ashes of Outland kiegészítőUnderlight Angling Rod x2 3 3 2
Legacy szettConsecration x2 4
Ashes of Outland kiegészítőAldor Truthseeker x2 5 4 6
Ashes of Outland kiegészítőLibram of Justice x2 5
Ashes of Outland kiegészítőLady Liadrin x1 7 4 6
Legacy szettLay on Hands x1 8
Ashes of Outland kiegészítőLibram of Hope x2 9

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettWild Pyromancer x2 2 3 2
Ashes of Outland kiegészítőMaiev Shadowsong x1 4 4 3
Rise of Shadows kiegészítőBarista Lynchen x1 5 4 5
Ashes of Outland kiegészítőWaste Warden x1 5 3 3
Ashes of Outland kiegészítőKael'thas Sunstrider x1 7 4 7
Saviors of Uldum kiegészítőSiamat x1 7 6 6
Rise of Shadows kiegészítőBatterhead x2 8 3 12

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2020.03.28 10:25-kor, az alábbi változásokkal:

Név Mana Támadás Élet
- Descent of Dragons kiegészítőNozdormu the Timeless x1 4 8 8
+ Ashes of Outland kiegészítőKael'thas Sunstrider x1 7 4 7

Még több Paladin pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2020.04.17 00:15

Próbálkoztál már murloc-kal most azokat tesztelgetem igazi fun paklit lehet kihozni belőle. csá Zadar

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás