Összes pakli Új pakli

Tulajdonképpen csak a megszokott

Minden információCsak a pakli lapjai

Beszéljünk először a kiegészítőről: a Madness at the Darkmoon Faire hozott egy olyan új kulcsszót -corrupt-, amellyel kapcsolatban én szkeptikus vagyok. Szerintem nem kerül be a legnagyobb hatású dolgok közé, mert a három-négy mana felettieket már igazán nehéz aktiválni,és mondjuk a Carousel Gryphon hiába néz ki jól corruptolva, nem képvisel akkora értéket, ami miatt megérné egy halott lapként egy darabig kézben tartani. Másrészt a pakliépítést is korlátozza, hiszen nem pusztán drága lapokat igényel maga mellé a corrupt képesség, de ezeknek a lapoknak olyannak kell lennie, hogy nem akarjam őket szintén kézben tartogatni. A Paladinnak nem sok olyan lapja van, amellyel képes volna a corruptot kihasználni, ami meg van, az pedig annyira a lategame felé vinné el a paklit, hogy az egyensúly fenttartása érdekében a libram-csomagot ki kellene hagyni. Előfordulhat az, hogy lesz működőképes corrupt paladin, de ha lesz ilyen, akkor az libram nélkül. A kiegészítő a többi kasztnak sajnos hozott pár olyan dolgot, ami a libram paladin ellen hatásos lehet. Az eddig is counternek számító priest egy új lapot kapott, amivel borsot törhet a paladin orra alá a The Nameless One képében. A sámán újabb transform hatással gazdagodott: Revolve. Egy esetleges control warlock elégetheti a paklit Tickatussal, C'Thun, the Shattered leginkább a rouge pakliban jelenthet egy potenciális otk-t, Il'gynoth köré pedig egy jelentős bursttel rendelkező demon hunter pakli épülhet.

A jól ismert Libram Paladin, amely meghatározós szereplője volt az SA metájának, kevés lapot kapott. Itt nem használható az egyik paladin legendás lap High Exarch Yrel, a neutral lapok miatt. A másik legendás pedig egyszerűen csak nem használható. A Hammer of the Naaru, noha szép értéket képvisel, túlzottan lassítaná a paklit. A corrupt, vagy a silver hand mechaikák szintén nem férnek bele. Silas Darkmoon, aki már használható egy ideje, egy meglepően hasznos lap, már bizonyított. Az Oh My Yogg! az eddigi egyik legjobb paladin titok lap, de az egyéb secret szinergiák gyengesége miatt nem fér bele a pakliba. Viszont elég jó ahhoz, hogy megkockáztassam a First Day of School lecserélését egy Desperate Measuresre, amely remélhetőleg némi fejtörésre készteti az ellenfelet a kiszámíthatatlanságával. Ha a Desperate Measures nem válik be, a First Day of School igény szerint visszarakhtó. A Snack Run a külföldi fórumokon némileg le lett becsülve, de ne feledjük, hogy a gyógyítás mellet lapot is generál, amiből a paldin klasszikusan hiányt szenved. Emellett szerintem eldöntötte a mind ár/érték, mind tempó szempontjából borzalmas Lightforged Blessing kérdését, így az a lap már nyugodt szívvel kihagyható, és akkor sem érzek majd végre sajnálkozást, ha egy hunter ellen nem jön fel a Libram of Hope. Az utolsó új lap a palkiban pedig Yogg-Saron, Master of Fate. Spell van a pakliban bőven, az aktiválással nem lesz gond, random mint mindig, vagy talán mér randomabb, de legalább általában letakarítja az asztalt. Vagy az ellenfél hőst. Vagy a saját hősömet.

2

Lady Lidarin HearthstoneMax Stirner profilképe

Max Stirner (Golden Common)

Létrehozott paklik: 4

365 napon belül: 4

Átlagos értékelés: 5.5 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Paladin lapok

Név Mana Támadás Élet
Ashes of Outland kiegészítőAldor Attendant x2 1 1 3
Rise of Shadows kiegészítőDesperate Measures x1 1
Ashes of Outland kiegészítőHand of A'dal x2 2
Ashes of Outland kiegészítőLibram of Wisdom x2 2
Ashes of Outland kiegészítőMurgur Murgurgle x1 2 2 1
Darkmoon Faire kiegészítőSnack Run x2 2
Scholomance Academy kiegészítőLord Barov x1 3 3 2
Saviors of Uldum kiegészítőSalhet's Pride x2 3 3 1
Ashes of Outland kiegészítőAldor Truthseeker x2 5 4 6
Ashes of Outland kiegészítőLibram of Justice x2 5
Scholomance Academy kiegészítőDevout Pupil x2 6 4 5
Ashes of Outland kiegészítőLady Liadrin x1 7 4 6
Ashes of Outland kiegészítőLibram of Hope x2 9

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Scholomance Academy kiegészítőAnimated Broomstick x2 1 1 1
Scholomance Academy kiegészítőPen Flinger x2 1 1 1
Classic szettWild Pyromancer x1 2 3 2
Scholomance Academy kiegészítőVectus x1 5 4 4
Darkmoon Faire kiegészítőSilas Darkmoon x1 7 4 4
Darkmoon Faire kiegészítőYogg-Saron, Master of Fate x1 10 7 5

Még több Control Paladin pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás