Összes pakli Új pakli

Big paladin

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Egy realistább összeállítás. Mármint én inkább erre fogadnék,hogy működni fog, mintsem a libram-control paladinra. Lehet hogy tévedek, hiszen ez még csak theorycraftolgatás, de szólnak mellette érvek.Persze végső soron majd attól függ, hogy hogyan viszonyulnak a control paladin paklik a meta deckekhez. De lássuk a lapokat!

A pakli tervezése közben meg volt kötve a kezem, mert a Duel!, a Commencement, és a Blatant Decoy miatt nem használhatóak kis lények, még Archmage Vargoth is csak a remek spellszinergiák miatt került be, amúgy még ez is kockázatot jelent, de a viszonylag sok életem miatt valószínűleg túléli a legtöbb Duel!t, megha nem is tudja megnyerni. A kör végén pedig elcastol egy másik -remélhetőleg hatékonyabb- Duel!t. A Duel! egyébként sok potenciált rejt magában, nem hiába kísérleteztek eddig olyan sokan a lappal, egyenlőre hiába. Nempusztán egy erős lényt idéz meg a megelelő pakliban, hanem még egy ellenfél lényt is elpusztít az ő paklijából, ami egy kombó palki ellen meccsdöntő lehet. Vagy akár egy highlander hunter ellen kihúzhatja Dinotamer Brannt, vagy Zephrys the Greatot. A Commencement a Duel! nagytestvére, drágábban, pórujárás kockázata, és kombótörő potenciál nélkül. Eddig a big paladin csak négy manacsaló lapot tudott játszani, a Commencement megérkezésével ez a szám hatra nőtt, ami már ígéretesebb.  A Blatant Decoyt én fontolgattam  egy darabig, hogy berakjam, vagy sem. Végül a fegyver feláldozása árán jutott neki hely. Ez a hat lap antiszinergiában van a battlecry minionokkal, a Duel! pedig még az ellenfél battlecryos minionjaival is.

Turalyon, the Tenurednek szerintem sehol máshol nem lesz helye, de itt szerintem indokolt a szerepeltetése, mint aki bizotsan megnyeri a Duel!t. Érdekesség, hogy a Duel! során végrehajtott támadás, felhasználja a rusht a lényről. Octosari szerintem egy hasznos lap, mert nincs több laphúzás a deckben, de meg is járhatjuk vele. A Plagued Protodraket igazán korrekt lapnak tartom, a Duel!t általában nyeri majd, és nehezen semlegesíthető fenyegetést jelent. A Colossus of the Moon és a Scrapyard Colossus elég jó dropnak számítanak deális esetben az ötödik körben.

Ez egy kiváló pakli!

6

Max Stirner profilképe

Max Stirner (Golden Common)

Létrehozott paklik: 4

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 5.5 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Paladin lapok

Név Mana Támadás Élet
Rise of Shadows kiegészítőDesperate Measures x2 1
Scholomance Academy kiegészítőFirst Day of School x2 1
Galakrond's Awakening kaland módAir Raid x2 2
Rise of Shadows kiegészítőLightforged Blessing x1 2
Saviors of Uldum kiegészítőSubdue x2 2
Legacy szettConsecration x2 3
Descent of Dragons kiegészítőNozdormu the Timeless x1 4 8 8
Rise of Shadows kiegészítőDuel! x2 5
Ashes of Outland kiegészítőLibram of Justice x2 5
Scholomance Academy kiegészítőJudicious Junior x1 6 4 9
Scholomance Academy kiegészítőCommencement x2 7
Legacy szettTirion Fordring x1 8 8 8
Scholomance Academy kiegészítőTuralyon, the Tenured x1 8 3 12

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Rise of Shadows kiegészítőArchmage Vargoth x1 4 2 6
Saviors of Uldum kiegészítőBlatant Decoy x2 6 5 5
Saviors of Uldum kiegészítőOctosari x1 8 8 8
Scholomance Academy kiegészítőPlagued Protodrake x2 8 8 8
Saviors of Uldum kiegészítőColossus of the Moon x1 10 10 10
Ashes of Outland kiegészítőScrapyard Colossus x2 10 7 7

Még több Paladin pakli

#1

2020.08.04 21:08

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Szia!

Tetszik a lista, külön jó ötletnek tartom a token generáló varázslatokat, így a dekk talán nem teljesen tehetetlen a korai játékban.

+1

Szerkesztve: 2020.09.01 15:03

There must always be a Hearthstone Hungary…

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás