Összes pakli Új pakli

Classic- Tempo/Mill Rogue

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Na ez az igazi SMOrc, amikor annyira kemény az ellenfelem hogy még csak kombózni se kell az Eviscerate lapot. 2 sebzés csak jobb mint 4, ráadásul úgy se lesz mit leszednie vele, minek tartogassa a kezében. :/ 

Nem kíméljük a húrokat, had szóljon az a gitár, jó kalóz módra! :P :D

https://www.youtube.com/watch?v=ta-Z_psXODw

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy Rogue paklit hoztam nektek. Nem is tudom igazából minek nevezzem ezt a paklit, mivel valamelyest épít a murloc stratégiára, de az elenyésző, mivel nem azokkal a lapokkal szeretnénk nyerni. Erre ott lesz a Shadowstep + Leeroy Jenkins a szokásos Miracle Rogue stratégia.

Az egy szem Cold Blood is egyértelműen Leeroy Jenkins-nek van szánva. 

A pakli egyébként tartalmaz egyfajta alternatív győzelmi megmozdulást is, ami igazából megint csak a Miracle Rogue paklitól lett átemelve. Méghozzá a Conceal segítségével sikeresen elrejthetjük lényeinket a pályán. Amikkel később megint csak lehet menetelni előre. 

Főleg Leeroy Jenkins-t ha szükséges, de én előszeretettel alkalmazom Elite Tauren Chieftain lapon is. Ha vannak mellettük kisebb lények is, az csak hab a tortán. Persze lényeink ekkor sincsenek 100%-ig biztonságban. Flamestrike, Twisting Nether lapok még mindig keresztül húzhatják a a számításainkat. 

Master of Disguise is ugyanazt a funkciót látja el mint a Conceal, csak itt kapunk mellé egy jó kis testet is. Elnézést kérek, de hát na! :P :)

Komolyra fordítva a szót, egyébként a lap nem olyan rossz, Elite Tauren Chieftain, vagy King Mukla mellé meg főleg, de a murloc lényeinkre is teljesen jó elhasználni, amolyan tempo play-nek. 

Deadly Poison + Blade Flurry főleg az aggro paklik ellen került bele a listába. Sajnos ez még így is sokszor nem elég, főleg hogy nem játszunk Preparation lappal. És van mikor még ez a kombó is kevésnek bizonyul, vagy inkább úgy mondanám hogy drága a kombó. 

Alapból a két lap 3 manába kerül, ám amiért azt mondtam hogy drága a kombó, főleg aggro paklik ellen, az az hogy a 2 lap mellé kell egy tör is a kezükbe. Amit ugye a hősképességünkből kapunk, ennek megfelelően máris 5 manába került a kombó.

( Ezért javaslom hogy egy tör mindig legyen a kezetek ügyében, hogy ezt  kombót bármikor be lehessen vetni. )

5.körre pedig a legtöbb pakli majdhogynem teljesen kibontakozik, amik ellen a kombó már nem sokat ér. Mivel az életerőnkből is lefaragtak már annyit addigra hogy pont ne tudjuk magunkat időben stabilizálni. 

Illetve control paklik ellen se túl hasznos ez a combo, ha csak az nem hogy ezzel is lehet minimális face sebzést kiosztani. Másfelől azonban más védekezési módszerünk nem nagyon van az aggro paklik ellen. Egy SI:7 Agent lapon még el lehet gondolkodni, de egy Preparation + Vanish is megfordult már a fejemben. Utóbbi főleg a Mill stratégiához kiváló lehet, illetve az olyan paklikat is mint a HandLock, Control Warrior meglehet szívatni. Talán még a Freeze Mage is belefér. 

Aggro ellen viszont meg nem sokat ér, csak időhúzásnak jó a dolog. Következő körében a sok kis lapját úgy is kiszórná, amit mi visszatettünk a kezébe. Knife Juggler-l ez amúgy se lenne túl szerencsés. 

2 Sap főleg a control paklik ellen jó, de aggro ellen is húzhatjuk vele az időt. Az Ironbeak Owl szintén fontos lap a pakliban, abból a szempontból hogy segítség a taunt lények ellen, ha például Leeroy Jenkins-l már csak egy ütésre vagyunk a győzelemtől, de egy taunt az utunkba áll. 

Több taunt esetén mondjuk cinkes a dolog, de hát mindenre nem lehet megoldásunk. Southsea Deckhand lapot főleg aggro paklik ellen szoktam használni. Főleg a Knife Juggler, Sorcerer's Apprentice lapok ellen kiváló tud lenni. Kivégzésnek se olyan rossz ha rápakolunk egy Cold Blood-t. 

De ahogy azt már az előbb is említettem a Cold Blood lap, Leeroy Jenkins mellé fog kelleni. Kivéve akkor ha eléggé letudtuk az ellenfelünket verni hogy akár más lénnyel is megadjuk a kegyelemdöfést. Gondolok itt akár a Southsea Deckhand, vagy Old Murk-Eye lapokra. Mindkettő Charge-os lény, így azonnal tudnak támadni, és lehet őket kombózni a Cold Blood lappal. 

Southsea Deckhand esetében ne feledkezettek meg arról hogy ez a lap is igényli hogy, fegyver legyen a kezünkben! Enélkül nem lesz charge-os lény ha önmagában kirakjátok. 

Ha már Old Murk-Eye, ezt a lapot is főleg az aggro elleni harcban szoktam hasznosítani, lassabb paklik esetében meg irány az ellenfél feje. 

A Mill vagyis a lapégető stratégiánkhoz a Shadowstep, Sap, Coldlight Oracle, King Mukla lapok szükségesek. 

Ritkább esetekben Elite Tauren Chieftain is hasznos tud lenni ilyen szempontból is. Őt egyébként tempo play-nek szántam a pakliba, és meglepő, de a Master of Disguise-l együtt egész jó is tud lenni. 

Ezzel pedig végére is értem a pakli bemutatásnak! A többi lapról nem eset szó, de szerintem azokat felesleges külön elmagyarázni mi miért van a pakliba, vagy hogy hogyan kell őket használni. 

Természetesen ha kérdés vagy probléma merülne fel akkor válaszolok szívesen. :)

Teszt körök során egyébként 10 meccsből, 5 győzelem és 5 vereség lett a végeredmény! 

Sajnos elég sok face paklival kerültem szembe, de olykor lassabb paklik ellen se jött ki jól a lépés. 

1.meccs, HandLock- győzelem! ( HandLock paklik ellen magabiztosan fel lehet lépni a paklival, de azért csak ésszel, mert ez nem jelent automatikus győzelmet, hogy tudjuk a lapjait égetni. )

2.meccs, Face Hunter- vereség!

3.meccs, Face Hunter- vereség!

4.meccs, ? Rogue- győzelem!

5.meccs, ? Rogue- győzelem! ( A két Rogue pakli esetén azért van a ? előttük, mert nem tudtam eldönteni milyen paklival is jöttek ellenem. Volt hogy aggro Rogue paklira, valamikor meg Miracel Rogue paklira emlékeztettek, de nem teljesen. Amolyan hibrid pakliknak mondanám ezeket, ezek alapján. :D )

6.meccs, Combo Druid- győzelem!

7.meccs, Face Hunter- győzelem! ( Kivételesen itt sikerült egy pofa paklit megverni, de kb ez volt az első és utolsó ilyen alkalom is ezzel a listával. :/ )

8.meccs, ZooLock- vereség!

9.meccs, Control Warrior- vereség!

10.meccs, Tempo/Aggro Paladin- vereség!

Nem is szaporítanám tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését a pakli az tegyen vele egy próbát! És jó szórakozást kívánok hozzá! :)

Következő alkalommal jön a murloc Shaman paklibemutató! 

Ez egy kiváló pakli!

5

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 440

365 napon belül: 81

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Rogue lapok

Név Mana Támadás Élet
Vanilla szettBackstab x2 0
Vanilla szettShadowstep x2 0
Vanilla szettCold Blood x1 1
Vanilla szettConceal x2 1
Vanilla szettDeadly Poison x2 1
Vanilla szettBlade Flurry x2 2
Vanilla szettSap x2 2
Vanilla szettMaster of Disguise x2 4 4 4

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Vanilla szettMurloc Tidecaller x2 1 1 2
Vanilla szettSouthsea Deckhand x2 1 2 1
Vanilla szettIronbeak Owl x1 2 2 1
Vanilla szettMurloc Tidehunter x2 2 2 1
Vanilla szettColdlight Oracle x2 3 2 2
Vanilla szettKing Mukla x1 3 5 5
Vanilla szettMurloc Warleader x2 3 3 3
Vanilla szettLeeroy Jenkins x1 4 6 2
Vanilla szettOld Murk-Eye x1 4 2 4
Vanilla szettElite Tauren Chieftain x1 5 5 5

Még több Rogue pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás