Összes pakli Új pakli

Cube Combo Rogue

Ugrás a pakli lapjaihoz

A standard meta egyik legjobbnak vélt paklija 2018. október 19. és 24. között.
Ez a pakli ebben a cikkben szerepel:

Academic Epsionage Hearthstone

Első benyomások a Boomsday nerfek után

Üdvözöl titeket újra a Vicious Syndicate, a pre-nerf Boomsday korai meta jelentésével! Ma meglessük hogyan alakult a standard meta arculata a Boomsday nerfek utáni első napokban.

2019.01.10.
Corbett megoldásának pakli kódja 2018 novemberének elejéről:
AAECAaIHBPUF78ICz+ECoIADDbQBjAL7BavCAuvCAsrDAuXRAovhApboArT2At76Auz8AtGBAwA=

- (×1) Elven Minstrel
- (×1) Vilespine Slayer
- (×2) Hench-Clan Thug
- (×1) The Lich King
+ (×1) Fire Fly
+ (×2) Tar Creeper
+ (×2) Defender of Argus

7000

2019.10.08.
Pakli leírás formátum felújítva.

3

Maiev Shadowsong HearthstoneBuBi profilképe

BuBi (Golden Common)

Létrehozott paklik: 492

365 napon belül: 216

Átlagos értékelés: 0.68

Leggyakoribb kaszt: Warlock

Rogue lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Basic szettBackstab x2 Spell 0
Kobolds & Catacombs kiegészítőCavern Shinyfinder x2 Lény 2 3 1
Classic szettCold Blood x2 Spell 2
The Boomsday Project kiegészítőNecrium Blade x2 Fegyver 3 3 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőSonya Shadowdancer x1 Lény 3 2 2
The Boomsday Project kiegészítőBlightnozzle Crawler x2 Lény 4 2 4
Kobolds & Catacombs kiegészítőElven Minstrel x1 Lény 4 3 2
The Boomsday Project kiegészítőNecrium Vial x2 Spell 5
Journey to Un'Goro kiegészítőVilespine Slayer x1 Lény 5 3 4

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Classic szettArgent Squire x1 Lény 1 1 1
Journey to Un'Goro kiegészítőFire Fly x1 Lény 1 1 2
Journey to Un'Goro kiegészítőDevilsaur Egg x2 Lény 3 0 3
The Witchwood kiegészítőHench-Clan Thug x2 Lény 3 3 3
Knights of the Frozen Throne kiegészítőCorpsetaker x2 Lény 4 3 3
Kobolds & Catacombs kiegészítőCarnivorous Cube x2 Lény 5 4 6
The Boomsday Project kiegészítőZilliax x1 Lény 5 3 2
The Boomsday Project kiegészítőMechanical Whelp x2 Lény 6 2 2
Journey to Un'Goro kiegészítőStormwatcher x1 Lény 7 4 8
Knights of the Frozen Throne kiegészítőThe Lich King x1 Lény 8 8 8

Még több Combo Rogue pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2019.01.10 14:28

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

Erre a kommentre válaszolok itt: a midrange hunti-ról átment a beszélgetés egyebek között a deathrattle-ös zsiványokra, ezúton gondoltam átterelni ide a dolgot. ;)

Szóval meglepően jó kis pakli ez a kocka rugó (Tier 2-es szinten, nem győzöm elégszer kihangsúlyozni, nehogy még valaki nagy vehemensen belevágjon). Én Corbett-ét raktam össze a Boomsday utolsó hónapjaiban, jó lapjárással szinte bármit meg lehet verni vele, mert rengeteg módon lehet kombózni a lényekkel. Nem tudom a szindikátus melyik kategóriába sorolta (valószínűleg kombó), de sok harci modort fel lehet venni vele, mert nagyon sokoldalú: például egy T4-re kitett Corpsetaker egy vagy két Cold Blood-dal nyakon öntve derült égből villámcsapásként érheti az ellenfelet, volt hogy pár kör alatt nyertem így. Vagy mint már említettem ha győzzük manával, akkor Sonya Shadowdancer segítségével a Radioactive Ooze-ok komolyabb térfeleket is képesek lemosni. Zilliax önmagában is több pakliban jó, de itt több olyan mech is akad, amikkel vert helyzetből hozhat vissza minket a meccsbe. Én meg vagyok elégedve a Cavern Shinyfinder-rel is, kell ide a jó laphúzás és nagyon sokat segít a mulligan-nél, vele együtt a Necrium Blade minden lap közül a legnagyobb eséllyel kerülhet hozzám a T3-ra. A Carnivorous Cube-ot pedig nem nagyon szoktam szorongatni, ha muszáj a finder-t is megetettem vele, mert szinte bármelyik lényből rengeteg értéket ad vissza, főleg a nekriumos játékszerekkel. De aki szintén kipróbálja az maga is rájön, hogy még mindig csak a töredékét írtam le annak, hogy miket lehet kihozni ebből a pakliból.

Szerkesztve: 2019.01.10 14:31

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#2

2019.01.10 15:49 | Válasz: (#1) VaBeZ (Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Igen, tudom, hogy nem illendő összeszemetelni más paklijának a hsz. szekcióját. Főleg, hogy az a pakli sztem meghatározó lesz a rotációig.

Én nem vitatom, hogy ez a pakli jó. Rengeteget jatszom vele. Sőt, ugyanerre a szisztémára építettem meg a jáde rugómat is amivel szintén magamhoz képest sokat játszom. Csak azt mondom, hogy számomra aki azért főleg tempot játszott eddig szokni kell az érzést, hogy néha haszontalan lapok kerülnek a kezembe. Pl a “miracle” rogueban nincs ilyen lap, esetleg ha a pakli végefelé húzom fel az egyik sprintet. De értem, hogy összessegében a Corpsetaker többször jó mint ahányszor rossz és ez már pozitív iranyba viszi a győzelmi rátát és a ladderen ez már kielégítő. 

Egyébként a jáde rugó amiről egyfolytában beszélek is meglepő mélységekkel bír. Pl dönthetsz úgy, hogy a kockát a kis Jade Swarmer-ra tolod rá vagy pedig egy egyéb minionra. Attól függően, hogy a végső naaagy győzelemre akarsz rámenni vagy érdemesebbnek tartod az azonnali tempot választani. Ugyanez igaz a “fegyverrel mit triggerelsz?” kérdésre, mert megtarthatod a kockára de a jádék egyel magasabb szintjét is előrébb hozhatod vele. Attól is függően, hogy milyen a kezed. De ugyanez igaz az Unearthed Raptor-okra is. De egészen nagyszabású, körökön átívelő terveket is lehet vele szőni. Sőt magát a paklit is meg lehet építeni többféle képpen is attól függően, hogy mivel akarsz nyerni. És Sonya is annyira sokoldalú mert minden minion értékes a pakliban. De egyébként mivel a Jade Swarmer permanens stealth így vele is lehet trükközni a boardon ha az ellenfél nem híres a varázslatos aoékről illetve pl meg lehet vele kerülni a Meteor-t. Nem hiába, a rugó a kedvenc kasztom. 

 

Szerkesztve: 2019.01.10 16:28

#3

2019.01.10 16:18 | Válasz: (#2) Casualplayer (Legendary) hozzászólására

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

Nem történt semmi komoly, csak gondoltam helyükre teszem a dolgokat. :) Itt nyugodtan folytatódhat a rugók témakör, én is benne vagyok, az meg maradjon a midrange hunti helye.

Meglestem már Mordigo nagy rugóját, nekem sok lap hiányzik hozzá, de egész jónak tűnik. Egy jáde rugó készítéséhez több jó lapom van és az is motivált, hogy egyáltalán nem meta, szóval szinte teljesen szabad a vásár pakli építés terén. Ha majd létra erősnek érzem és magabiztosan tudok hozni eredményeket vele, akkor lehet feltöltöm ide HSHU-ra.

Szerkesztve: 2019.01.10 16:21

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

#4

2019.01.10 17:13 | Válasz: (#3) VaBeZ (Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Sajnos én nem tudom azt a jáde rugót rendes meta környezetben tesztelni mert még mindig csak wild rank 18-on vagyok (ennyit sem szoktam létrázni, ezt is direkt a tesztelés miatt mentem) és ott még mindig nincsenek igazi meta paklik. Persze Big Priest az van de az ellen valahogy nem szoktam nyerni Mass Dispel és egyéb csalások miatt. De kíváncsi vagyok te mit hozol ki belőle. Tapasztalatim szerint vagy Nzoth-ot játszom benne vagy a rapotorokat és a Jade Spiritek pedig eleve túl lassúak. 

Amúgy azt a nagy rugót valamelyik weboldal rendes wild-meta paklinak titulálta. Sajnos Sneed’s és Yshaarj pont a legnagyobb húzások benne és nekem pont ők hiányoznak. De így is akadnak szép pillanatok vele pl Ragnával.  Sztem abban a pakliban igazi kihívás a mulligan.

#5

2019.01.10 21:28 | Válasz: (#4) Casualplayer (Legendary) hozzászólására

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Én meg főleg a big pakliról tudok írni, bár Dane kezében még a Reno Hunter is legend pakli, ő is olyan aki szinte bármilyen elborult ötlettel el tud érni eredményeket.

Visszautalva egy korábbi kommentedre, a Reno-N'Zoth Priest mostanában nekem sem az igazi, pedig a Raza-nerf előtt nagy kedvencem volt, meg a mostani meta sem kedvez neki igazán.Sneed nem olyan sok pakliban játszható és kicsit random, de akár Gruullal vagy bármilyen nem battlecry, viszonylag erőteljes 8 droppal helyettesíthető, vagy akár cubeval is lehet a big deckben is próbálgatni, az sem rossz benne.Y'Shaarj már fontosabb bele, de nélküle is el lehet szórakozni, mielőtt craftoltam is próbálgattam a paklit de vele az igazi sajnos, ő meg szinte csak big deckekben van jelen.Sneedet még egy régi Control Deathrattle Shaman pakliban játszottam Reincarnate meg [Ancestral Spriit] combokkal meg KT-vel.A

A Reno paklik meg, ha nem a Lock vagy Mage (esetleg géppuska Priest), akkor igazi kihívás, rengeteg lehetőség, esetleges csalódás, és szórakozás is, rá kell érezni de aláírom hogy nem könnyű műfaj, funolni viszont tökéletes.

#6

2019.01.11 09:57 | Válasz: (#5) Neveletlen (Golden Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Legendary) - Közösségépítő

Funolás akad itt a hagyományos deathrattle rugóban is. Pl valamelyik nap Devolve után a divine shieldre gerjedő Bolvart kaptam és Zilliax pedig pont a kezemben volt egy kockával a fegyver pedig beélesítve várt és innen már nem kell tovább magyaráznom. Tizenvalahány támadású Bolvarral vertem agyon az Evolve sámi ellenfelem :) 

Sajna nekem White Eyes nincs meg és nem is igazán foglal el előkelő helyet a várolistámon. Botrányos nyitásaim voltak Gadgetzanban, ugye akkoriban még nem voltak ezek a könnyítések mint manapság, hogy még el sem kezdtél igazán nyitogatni de már 2 legendásod van. Ezek a mai fiatalaok (:D) nem is sejtik mi ment anno. Immár 5 éves a játék ugyebár. 

Gruul-t én próbáltam a pakliban és hát az a baj vele, hogy utána nem marad semmi a páston szemben Sneeds-el. Jah igen, még Umbra is hiányzik nekem és hát ő sem az a sokoldalú kártya. Nem játszom kocka lockot. 

Igen, a renózáshoz nem árt nagyon ismerni az ellenfél várható erőforrásait és wildban ez nem mindig adott számomra legalábbis. És egyébként pedig valsz Dane már rengeteget játszott ezekkel a paklikkal (régebben is volt már Big rugó) és persze a skill is magasabb fokú mint nálam. Plusz ugye azt sem szabad elfelejteni, hogy a youtube-ra azért minden streamer highlightokat tölt fel. 

#7

2019.08.01 20:46

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Rare) - Közösség segítő

Hm, lehet megint előveszem és standardosítom, ha már a Serpent Egg-gel megint lesz egy jó kis célpont az alaphoz. (Nyilván a névadó híján Deathrattle Rogue lesz.)

Ha remeg a föld, birodalmak hullnak porba.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás