Összes pakli Új pakli

Dog Heal Druidja

Tetszett nekem ez a Heal Druid dolog, kisérleteztem is a paklival de meg kell mondjam siralmas eredményeket értem el nem kevés dust befektetéssel. Viszont tegnapelőtt Dog streamjében láttam, hogy ő is foglalkozik ezzel a paklival és azóta minden nap nyomon követtem a pakli sorsát nála és eszméletlen sokféleképpen próbálkozott nyertes meccseket kinyerni a szisztémából. Végül tegnap ezzel a variációval játszott és ez nekem eddig a legszimpatikusabb mert fun is és hoz is némi csillag mennyiséget a konyhára. Igaz ez már egy olyan pakli ami nem igazán veri a control warrikat de minden más ellen jobb eséllyel indul, rugók ellen is lehet vele nyerni. De azért Alex meglepheti a warrikat is. 

A win kondíció immáron nem kifejezetten Lucentbarkban van hanem a Wicthing Hour-ökkel visszahozott viccsvúdi medvékben némi Alexstrasza-val megfűszerezve. 

Vagyis kezdő kézbe mindenképpen a Witching Hourt, Predatory Instinctet, Wild Growth szeretnénk. Ezek közül egyiket sem engedjük el.

Wargoth és Stelladris nem kifejezetten sok lappal szinergizál a pakliban de hasznosak tudnak lenni. Főleg a Wargoth into Witching Hour kombó az ami térdrekényszerítheti a token dudukat és rugókat. De látványos a Wargoth into Fericious Howl játék is de pl Swipe-is tökéletes párja mert a Swipe csak ellenségbe mehet. Vagyis egész biztos, hogy a második nem talál minket arcba vagy egy minionunkba. 

Szóval szerintem érdemes ezzel a paklival foglalkozni, nem azt mondom, hogy mindenki azonnal verje a maradék dustját ezekbe a lapokba (én is csak epikusakat craftoltam bele de nem bánom, már számítok rá, hogy fogok druidázni az elkövetkező időkben) de mondjuk Stelladris őrült jó lehet minden következő druida pakliba. 

Egyébként Dog még finomítani fog a paklin de erről a variációról már úgy éreztem, hogy megéri megosztani veletek. Játszatok ezzel mert sztem fun. 

2

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 3

Malfurion Stormrage Hearthstone
Casualplayer profilképe

(Premium) - Közösségépítő

Létrehozott paklik: 57

365 napon belül: 43

Átlagos értékelés: 2.84 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Rogue

Druid lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Rise of Shadows kiegészítőCrystal Power x2 Spell 1
Rise of Shadows kiegészítőKeeper Stalladris x1 Lény 2 2 3
Wrath x2 Spell 2
The Witchwood kiegészítőFerocious Howl x2 Spell 3
Healing Touch x1 Spell 3
The Witchwood kiegészítőWitching Hour x2 Spell 3
Boomsday Project kiegészítőFlobbidinous Floop x1 Lény 4 3 4
Boomsday Project kiegészítőJuicy Psychmelon x1 Spell 4
Rastakhan kiegészítőPredatory Instincts x2 Spell 4
Swipe x1 Spell 4
Starfall x2 Spell 5
Ancient of Lore x2 Lény 7 5 5
Boomsday Project kiegészítőGloop Sprayer x1 Lény 7 4 4
Rise of Shadows kiegészítőLucentbark x1 Lény 8 4 8

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Acidic Swamp Ooze x1 Lény 2 3 2
Bloodmage Thalnos x1 Lény 2 1 1
Rise of Shadows kiegészítőArchmage Vargoth x1 Lény 4 2 6
Faceless Manipulator x2 Lény 5 3 3
The Witchwood kiegészítőWitchwood Grizzly x2 Lény 5 3 12
Boomsday Project kiegészítőZilliax x1 Lény 5 3 2
Alexstrasza x1 Lény 9 8 8

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2019.05.20 15:53-kor, az alábbi változásokkal:

Név Típus Mana Támadás Élet
- Swipe x1 Spell 4
+ Acidic Swamp Ooze x1 Lény 2 3 2

Ezeket a paklikat és híreket olvastad már?

#1

2019.05.20 15:57

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Valamelyest modernizálódott a pakli, ami mindenképp a javára vált. Persze ez így már nem Dog Heal Duduja de nem hinném, hogy ez érzékenyen érintené Dog-ot :D 

#2

2019.05.23 02:20

afenevigyeel profilképe

afenevigyeel (Golden Common)

BattleTag: #2503

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Akárhogy keresem nem látom a wild growth-t. Hogy valamit írjak is kipróbáltam a paklit és borzasztó! Eddig nem tudtam elképzelni, hogy teljesíthet rosszul a heal druid, de már tudom. Át kellett élnem hogy ezt megérthessem.

#3

2019.05.23 07:18 | Válasz: (#2) afenevigyeel (Golden Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Ez nagyjából a maximum amit ki lehet hozni a koncepcióból. Ha győzelmeket hajszol az egyszeri játekos akkor nem ezt a paklit keresi hanem valami Warri vagy Hunter variácíót. A Wild Growth pedig nem fér be pl a token dudu-k miatt, mert kell a hely a pakliban védekezésre. 

#4

2019.05.23 11:28

afenevigyeel profilképe

afenevigyeel (Golden Common)

BattleTag: #2503

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

A Wild Growth-t azért mondtam mert benne van a leírásban :)

Kifejezetten azért próbáltam ki ezt, mert nem tudtam, hogyhogy nem játszik vele szinte senki.egyébként néha összejönnek a dolgok és akkor fun, csak az esetek nagy részében bedarálnak addig. Nem baj ezt ki kellett próbálnom, mert minden druid paklit kipróbálok, így a beleölt 2800 dustot se bánom, szerencse a Hall of Fame után van por dögivel.

#5

2019.05.23 12:20 | Válasz: (#4) afenevigyeel (Golden Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Az első változatban még ott volt a Wild Growth, azért van benne a leírásban is :) Gondolkodtam rajta, hogy kéne fabrikálni új leírást de csak tolom magam előtt a dolgot :) 

Viszont most, hogy a Gloop Sprayer egyel olcsóbb lesz már nem csak és kizárólag a Crystal Power mellet lehet majd egy körben kijátszani hanem a Healing Touch-al is. Szóval ez adhat egy pici lökést majd a paklinak. Persze kérdés mennyire elborult mech paklik jönnek majd. 

Köszi, hogy kipróbáltad. Én sem bánom a port amit beletettem. Összességében szeretek ezzel játstani.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás