Összes pakli Új pakli

Wild- Gyertyaláng ( Whizbang's Workshop )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Nefarian hátlap! Nefarian hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal hoztam nektek egy kis fun paklit, ami egy Rogue pakli lesz. A pakli lényegében 3 részből áll. Az egyik a szokásos Rogue dolgokkal van tele. Értsd ezalatt azt hogy lapokat lopkodunk, vagy fedezünk fel magunknak más kasztoktól.  Ebből már sejthető lehet számotokra hogy Tess Greymane lesz az egyik fő attrakciója a paklinak. 

Hozzá érdemes lehet betartani a Shadowstep lapokat. Hogy Tess Greymane hatásos legyen az olyan lapok mint a Hallucination, Wand Thief, Firetree Witchdoctor, valamint Nefarian lesznek segítségetekre. 

A Hallucination és Nefarian mirror elleni meccsekben nem feltétlenül bizonyulnak hasznosnak. Ez viszont nem feltétlenül jelenti azt hogy nem kaphattok belőlük hasznos lapokat. 

Onyx Magescribe is hasonló cipőben jár mint a Hallucination és Nefarian. Ugyanakkor a két sárkány már előre is vetíti a pakli 2.részletét, ami a sárkányokból áll. A Firetree Witchdoctor miatt is fontosak hogy legyenek a pakliban sárkányok. Mellette még helyet kapott egy Skyfin is ami szintén csak a sárkányokkal van szinergiában.

A különböző varázslapok felhalmozása Tess Greymane mellett, Yogg-Saron, Master of Fate miatt is fontosak. Itt szerencsére nincs specifikus kikötés mint Tess Greymane esetében. Yogg-Saron, Master of Fate-nek mindegy milyen spell-t használtunk el, a mennyiség számít.

Vagyis a 10 lap legyen  kijátszva mielőtt még lehívnánk. 

Fun, és néha még hasznos is lehet a Yogg-Saron, Master of Fate. És igen Tess Greymane mellett a Yogg-Saron, Master of Fate a másik főbb attrakciója a paklinak. 

Visszakanyarodva a sárkányokhoz, Brightwing növeli a fun faktort, feltéve ha nem kaptok belőle valami hulladék legendást.

Sajnos ez az opció is előfordulhat. 

Time-Lost Protodrake, gondoskodik egy kis védelemről, nem beszélve a további random lapokról, melyek fixen sárkányok lesznek. Ezzel is biztosítva a szinergiákat. Big Ol' Whelp, laphúzás, és sárkány, több nem is kell. Mellesleg aranyos ahogy a nagy hasát mutogatja, megunhatatlan. :P :)

Ha már laphúzás akkor itt van még nekünk a Candle Breath, amely egyébként inspirálta a paklit is, a Waxadred-el együtt. Utóbbi ténylegesen csak a fun kategória, nyugodtan ki lehet cserélni más, hasznosabb sárkány, vagy akár Rogue lapra. 

A Sunspot Dragon-ra nem tértem ki külön, de igazából sárkányos paklikba majdhogynem kötelező belerakni, szerintem. Én főleg a Tradeable képessége miatt szeretem. Aki esetleg nem tudná ez azt jelenti hogy 1 manáért cserébe a lapot visszakeverheted a paklidba, és húzol helyette egy másikat. 

A 3. egyben utolsó részét a paklinak a különböző murloc lapok adják. Skyfin már meglett említve korábban, mellette itt van még nekünk például Sir Finley, Sea Guide is. Az ő képessége inkább a Waxadred miatt lehet érdekes, de akkor is jó ha csak szimplán szeretnénk a kezünkben lévő lapokat lecserélni. Mondjuk ha pocsék kezünk van, ez segíthet a bajban.

Tasty Flyfish minimális handbuff a sárkányainknak, nem mintha a statok növelésével szeretnénk nyerni. Murloc Tastyfin célzott laphúzás, nem is kell ennél több. Végül itt a fő rondaság, Mutanus the Devourer képében. Képessége miatt érdemes lehet elgondolkodni hogy mellé tartsuk e be inkább a Shadowstep lapjainkat. 

Ami még kimaradt az a Rustrot Viper lap. Igazából jól tud jönni ha van fegyver leszedésünk, de ha nincs rá szükség, akkor is hasznos a Tradeable effektje miatt. A Sunspot Dragon lap esetében már kifejtettem bővebben a dolgot. 

Ezzel pedig végére is értem a pakli bemutatónak! 

Ahogy látható ez egy jóval lassabb pakli, mint amikhez hozzászoktunk már a Rogue esetében. Nem feltétlenül, sőt nem is igen fogjátok ezzel a csillagokat farmolni ranked meccseken, de legalább fun az egész. Alacsonyabb szinteken bőven el lehet vele bohóckodni, egyes lapoknak köszönhetően pedig nosztalgikus is lehet a játékélmény. 

Viszont ha nagyon nyers akarnék lenni, akkor azt mondanám hogy a paklinak nagyobb a füstje, mint a lángja. :P :)

Nem is szaporítom tovább a szót , akinek felkeltette az érdeklődését a lista, az tegyen vele egy próbát.

Valamint jó szórakozást kívánok házzá! 

0

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 467

365 napon belül: 43

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Rogue lapok (9 db)

Név Mana Támadás Élet
Core szettShadowstep x2 0
Journey to Un'Goro kiegészítőHallucination x2 1
Scholomance Academy kiegészítőWand Thief x2 1 1 2
Descent of Dragons kiegészítőWaxadred x1 5 7 5
Descent of Dragons kiegészítőCandle Breath x1 6
Core szettTess Greymane x1 7 6 6

Semleges lapok (21 db)

Név Mana Támadás Élet
Voyage to the Sunken City kiegészítőSir Finley, Sea Guide x1 1 1 3
Rastakhan's Rumble kiegészítőFiretree Witchdoctor x2 2 2 2
Descent of Dragons kiegészítőTasty Flyfish x2 2 2 2
Legacy szettBrightwing x1 3 3 2
Core szettRustrot Viper x1 3 3 4
Rastakhan's Rumble kiegészítőMurloc Tastyfin x2 4 3 2
TITANS kiegészítőTime-Lost Protodrake x2 4 4 5
Descent of Dragons kiegészítőBig Ol' Whelp x2 5 5 5
Descent of Dragons kiegészítőSkyfin x1 5 3 3
Scholomance Academy kiegészítőOnyx Magescribe x2 6 4 9
Showdown in the Badlands kiegészítőSunspot Dragon x2 6 6 6
Forged in the Barrens kiegészítőMutanus the Devourer x1 7 4 4
Blackrock Mountain kaland módNefarian x1 9 8 8
Darkmoon Faire kiegészítőYogg-Saron, Master of Fate x1 10 7 5

Még több Rogue pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás