Összes pakli Új pakli

Fekete Mágia

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Sziasztok, Gus Bohóc mostanában ezzel a paklival üti el az időt. Reno-Kazakus menetrendet nem ismertetem, hiszen mindenki tudja, miről van szó. Néha késik, máskor már a kezdőkézben ott vigyorog nálunk.

Kezdőkézbe az alábbi lapokat látom szívesen minden esetben:

Mistress of Mixtures : a játék során sokszor húzunk lapot, (warlockkal mi mást is csinálhatnánk) ha van szerencsénk megkaparintani őt első körben, akkor bátran küldjük a csatamezőre.

Mortal Coil : jó kis laphúzás, ha leszedünk egy 1 hp-s lényt. Hiszen erre van kitalálva!

Bloodmage Thalnos : a sok sebző spell miatt nagyon jó helye van a pakliban.

Dark Peddler : rugalmas kis lap, 1 manás lapokból sok jó akad a warlocknak, általában a helyzethez szükséges megoldás megvan vele.

Darkbomb : 2 mana 3 damage, ezt kb ide se kellett volna írnom. De azért folytatom tovább lapról lapra a magyarázásokat, mégha nincs is rájuk szükség.

Defile : akár az egész asztalt le lehet vele takarítani, ha megvannak az egy-két-há lények, amikkel megindítható a teljes pusztítás, és szabad a pálya!

Gnomeferatu : semmi hátránya nincsen a képességéért cserébe, és akár egy kulcsfontosságú lapot eléget az ellenfél paklijából. Volt már szerencsém megszívatni vele egy quest mage-t, amikor Archmage Antonidas tehetetlenül elkárhozott általa. Brann Bronzebeard-el sem rossz elsütni, a nagyobb károkozás érdekében az ellenfélnek.

Gluttonous Ooze : a fegyverek már bármelyik kasztnál előfordulhatnak, aggro ellen főleg jó egy kis +armort nyerni vele.

Kabal Courier : olykor meglepően jó lapokat ad nekem. Nyertem már Frost Lich Jaina-ként és voltam már Shadowreaper Anduin is, ami elég hasznos és életmentő lépés volt.

Shadow Bolt : 3 mana 4 damage egy lénybe. Már megint feleslegesen koptatom a billentyűzetet.

Kazakus : Az egyik kedvenc lapom, rugalmas potionokat lehet vele készíteni, nagy ritkán nem sikerül az adott helyzetet megoldani vele, amikor olyan lehetőségeket kínál, amikre abszolút semmi szükség nincs, de hát mint mindenhez, ehhez is kell egy ici-pici szerencse. Aggro ellen ne habozzunk akár 1 manás kis löttyöt kotyvasztani, mihamarabb vissza kell verni az aggrot!

Reno Jackson : Lehet inkább ide kellett volna tennem azt a képet? Mindegy. A pakli típusát adó lap, életmentő, ha éppen nem vakáción van, vagy nem ér rá.

Aggro ellen a Demonwrath is kell. Én gondoltam a secret használókra is egy Eater of Secrets-el, a secret mage egész népszerű lett, szóval hasznos tech lap.

A pakli másik részét a démonok uralják:

Hooked Reaver : ez lemaradt a felsorolásból, most pótlom. Ennek a lapnak 3 szintje van. 1-es szint: 4/4, priest ellen megtartom mulligannél. 2-es szint: amikor 15 vagy kevesebb az életerőnk, feldühödik és rögtön 7/7-es taunt lesz belőle. 3-as szint: Ha Brann a pályán van, még idegesebb lesz és még erőteljesebb, 10/10 taunt 4 manáért. Not bad.

Voidcaller : ha a lapjárás is úgy akarja, kezdőkézbe megtartható a Doomguard-al vagy Mal'Ganis-el. Na meg a többi démonnal is, Krullal azért próbáljuk kikerülni, hiszen ők ketten pattintják ki a kezünkből a démon(oka)t.

Despicable Dreadlord : kör végén fitogtatja az erejét, ami nagyon hasznos tud lenni ugye 1 hp-nál. Aggronak vélt ellenfelek ellen szintén megfontolandó a megtartása mulligannél.

Doomguard : Remélhetőleg nem kell kényszerből kijátszani, 2 lapot eldobva ezáltal, vagy max ha nem fontos lapot dobunk el vele, én még szerencsére nem jártam vele így.

[Krul the Unshackled]  : minnél több lényt hív le a kezünkből, annál jobb. Csak aztán az ellenfélnél ne legyen véletlen egy "mindenki legyen bari!" poti, mert az cumi. Érdekes amúgy, hogy a nevében nincs vessző, mint mondjuk Medivh nevében, vagy az old godok nevében. Már harmadjára javítottam ki.

Mal'Ganis : erejét egy mondatban le se tudnám írni, több mondaton keresztül meg nem szeretném őt dícsérni, szerintem mindenki tisztában van vele.

Voidlord : nagy taunt kis tauntokat hagyva maga után, az ellenfélnek komoly ellenállást biztosítva.

Bloodreaver Gul'dan : Nehogy azt higgye ellenfelünk, hogy ha minden démonunkkal végzett, meg van oldva minden. Szépen visszahozzuk őket Gul'dan papával. Persze nem kell megvárni, míg minden egyes démonunk kilehelli a lelkét. (ha van nekik olyan) A hero powerje és nagyon erős, nem egyszer gyógyítottam magam vissza max hp-ra.

Egyéb lapok, amikről említést szeretnék tenni:

Carnivorous Cube : nagyon erős lap, sok lehetőség rejlik benne. Érdemes lehet megenni majd megduplázni: Voidlord-ot, Doomguard-ot, meg ami éppen nagy szükségben jólesik. És ha azonnal szeretnénk duplázni, akkor együk meg azt, ami megette a kiválasztott lényünket (jó étvágyat annak, aki ezt most olvassa) Dark Pact-al. És akkor mindenki jóllakik.

Rin, the First Disciple : izgalmas lap, és nem lehetetlen végigvinni gonosz tervét, amit mindjárt egy-két képpel be is bizonyítok. A Summoning Stone és Medivh, the Guardian is főleg Rin seal spelljei miatt szerepelnek, hogy pl. az elején ne csak egy 5 manáért egy 2/2-es demon legyen, hanem egy kicsivel több. Körültekintően kell ám használni, egy Counterspell könnyen véget vethet a mókának, érdemes körbejátszani, ha tudjuk. Ha nem, hát nem ez a win condition, bár akár az is lehet, ha tényleg sikerül végignyomni a sealeket és kijátszani Azari, the Devourer-t!

Ellenfeleim nem hagyták, hogy kijátszam, mert feladták, de gondolom látszik, hogy ennek semmi akadálya nem lett volna. Amúgy itt még Mountain Giant-et is játszottam.

Én ezzel a paklival nagyon élvezem a játékot, a meccsek izgalmasak, lehet vele haladni, mi kell még? Jelenleg rank7-en vagyok, kicsit belehúzok a rank5-höz aztán letudva ez az év is.

Eredményem eddig: 56%-os a pakli, 38-30 az állás. Amik ellen jók vagyunk: druid (60%), hunter (83%), mage (83%), paladin (57%), warrior (75%). Amik ellen nem: priest (40%), rogue (20%), shaman (43%), warlock (43%). Mage (10-2) és Priest  (6-9) a leggyakoribb ellenfelem.

Mindenkinek jó játékot kívánok! Kellemes szilveszterezést és boldog új évet!

Ez egy kiváló pakli!

10

Gus Bohóc profilképe

Gus Bohóc (Premium) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#21213

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 76

365 napon belül: 12

Átlagos értékelés: 7.99 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Hunter

Warlock lapok

Név Mana Támadás Élet
Kobolds & Catacombs kiegészítőDark Pact x1 1
Legacy szettMortal Coil x1 1
League of Explorers kaland módDark Peddler x1 2 2 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőDarkbomb x1 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDefile x1 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőGnomeferatu x1 2 2 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKabal Courier x1 2 2 2
Blackrock Mountain kaland módDemonwrath x1 3
Legacy szettShadow Bolt x1 3
Kobolds & Catacombs kiegészítőHooked Reaver x1 4 4 4
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKazakus x1 4 3 3
Legacy szettSiphon Soul x1 4
Curse of Naxxramas kaland módVoidcaller x1 4 3 4
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDespicable Dreadlord x1 5 4 5
Legacy szettDoomguard x1 5 5 7
Kobolds & Catacombs kiegészítőRin, the First Disciple x1 6 3 6
Legacy szettTwisting Nether x1 8
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőKrul the Unshackled x1 9 9 9
Goblins vs Gnomes kiegészítőMal'Ganis x1 9 9 7
Kobolds & Catacombs kiegészítőVoidlord x1 9 3 9
Knights of the Frozen Throne kiegészítőBloodreaver Gul'dan x1 10 30

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőMistress of Mixtures x1 1 2 2
Legacy szettBloodmage Thalnos x1 2 1 1
League of Explorers kaland módBrann Bronzebeard x1 3 2 4
Journey to Un'Goro kiegészítőGluttonous Ooze x1 3 3 3
Whispers of the Old Gods kiegészítőEater of Secrets x1 4 2 4
Kobolds & Catacombs kiegészítőCarnivorous Cube x1 5 4 6
League of Explorers kaland módSummoning Stone x1 5 0 6
League of Explorers kaland módReno Jackson x1 6 4 6
one Night in Karazhan kaland módMedivh, the Guardian x1 8 7 7

Még több Warlock pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2018.01.05 17:20

PDEHUN profilképe

PDEHUN (Golden Common)

BattleTag: PDEHUN#2629

Közepes játékos

Szerintem kéne bele még egy Voidlord, ez így elég harmat gyenge... ( Nyugalom csak viccelek :)) Ment a plusz, kipróbálnám ha lenne úgy felesleges 15000 dustom :D

#2

2018.01.06 22:37

Raizen11 profilképe

Raizen11 (Golden Common)

BattleTag: Raizen11

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Nagyon jó és biztosan király vele a játék. Nekem is hiányzik pár legendarym a paklihoz. (4) 

Köszönjük a részletes leírást is a paklihoz.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás