Összes pakli Új pakli

Halloween Special - A királyok szövetsége.

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Hallow's End hátlap! Hallow's End hátlap

Üdvözletem!

A mai alkalommal egy újabb halloween-i paklit hoztam nektek, ami ezúttal egy Hunter pakli lesz. Eredetileg egy amolyan mini történetet akartam írni eme csodához, de végül nem lett rá annyi időm, így ez most elmarad, sajnos. 

A történet röviden annyi lett volna, hogy Sir Finley Mrrgglton, Elise Starseeker, Brann Bronzebeard, és Reno Jackson útra kelnek hogy a legendás Arany Majmom ereklyét felkutassák. Útjuk során hozzájuk vergődik még Taelan Fordring, és Bolf Ramshield is. 

Az ereklye egy nagy és veszedelmes dzsungel mélyén fekszik valahol mélyen benne elrejtve, melyet állítólag egy vérszomjas bestia is őriz. Ez lett volna a The Marsh Queen lap.   

Felszerelkezve, Hunter's Pack, és egy málhás szamarat Encumbered Pack Mule jól megpakolva vetik bele magukat az sűrű rengetegbe. Bright-Eyed Scout, Elise the Trailblazer, és Sir Finley Mrrgglton előre menve vágják az utat a többieknek.

De egyszer csak egy hatalmas szőrös kéz elragadja a Encumbered Pack Mule málhás szamarat, és szó szerint eltűnik vele a rengetegben, mint a szürke szamár a ködben.

Itt jött volna be Mister Mukla. Majd hirtelen, valaminek a hatására, mintha valaki csak odahívta Call of the Wild volna a vadálomlányt, megtámadják hőseinket. King Krush megjelenik, melyet Dinotamer Brann kezelésbe is vesz. 

Miután sikeresen megzabolázták a fenevadat, hirtelen egy Eversong Portal portál jelenik meg, melyből farkas szerű lények Springpaw, Furious Howl, Lesser Emerald Spellstone, ugranak elő, és elviszik magukkal szerencsétlen Reno Jackson-t. 

Csak a kalapja Explorer's Hat marad hátra a többieknek. Az ím már háromfős kis csapat, nem is teketóriázik, ugyanis a portálon keresztül látták hogy Reno Jackson-t hová is vitték.

Egy jeges erődítménybe Dun Baldar Bunker, amit nehéz megközelíteni a magas  hegyláncolatok miatt, amiben épült. Csak a magasból közelíthető meg a hely. 

Léghajóval Clear the Way neki is indulnak a hosszú útnak, ami koránt sem veszélytelen. Napok telnek el mire megközelítik a célt. Már csaknem leszállt a nap mikor megpillantják az erődítményt. Majd hirtelen egy jelzőfényt Flare látnak meg a magasból hőseink, amire aztán szárnyas bestiák Diving Gryphon hada lepi el az eget. 

Rögtön célba is veszik a léghajót, de a kapitány ügyes lövészei pár lövéssel sikeresen el is tudják kergetni a lényeket. Ám ahogy közelítik az erődöt, egy lövegtorony Deadly Shot kiszúrja őket, és le is szedi a léghajót. 

A kapitánynak hála viszont sikeresen földet érnek, majd a hajóról hozott hátasokat Stormpike Battle Ram felszerelve, a megmaradt felszereléssel, Hunter's Pack folytatják tovább útjukat a hegyek közt. 

Útközben farkasok támadnak rá a hátasokra, ám egy arra járó vadász Durnholde Imposter megmenti hőseinket, aki ráadásul tud egy titkos utat az erődítményhez. 

Új útitársukkal az oldalukon, hőseink hamar el is jutnak az erődítményhez, ahol úgy tűnt társaságuk Azsharan Saber akad. Kicselezve az őröket, sikerül végre bejutniuk az erődítménybe, ami viszont tele van csapdákkal Dart Trap, Pressure Plate, Snake Trap. Ráadásul a folyosókon mindenűt található ilyen zselészerű lények Echoing Ooze, melyeken jóformán alig fognak a hagyományos fegyverek, ezzel is megnehezítve a továbbhaladást.

Valamikor meg a falak Crushing Walls próbálták meg összelapítani hőseinket.

Mindezek ellenére valahogy eljutnak egy trónterembe, ahol a The Rat King fogadja őket. Kiderül hogy ő áll Reno Jackson elrablása mögött.

Brann Bronzebeard rászegezné fegyverét hogy kérdőre vonja a The Rat King-et, ám hirtelen a fegyvere Rinling's Rifle átváltozik valami förtelemmé.

Ekkor a The Rat King trónja mögül a félhomályból előlép Zul'jin. Az ő varázserejének hála lett elrabolva Reno Jackson, és a fegyvert is ő változtatta át. Neki is volt egy kis elszámolni valója Reno Jackson-al.

Majd Sir Finley Mrrgglton előkapná nagy bozótvágóját, ám az új útitársuk Durnholde Imposter, megakadályozza ebben. Róla kiderül hogy ő mindvégig, Prince Renathal volt, álruhában, és a The Rat King-el együtt tervelték ki ezt az egészet hogy megszabaduljanak Reno Jackson-tól. Elmondása alapján ugyanis, Reno Jackson többször is keresztbe tett már neki, főleg kincsek utáni hajszák során.

Így létrejött ez a kis szövetség, és kitervelték hogyan is szabadulhatnának meg ősi ellenségüktől. Zul'jin elmondja hőseinknek hogy Reno Jackson-t Prison of Yogg-Saron, olyan börtönbe száműzte, ahonnan nincs visszatérés. Legalábbis épp ésszel senki sem került még ki onnan. 

A The Rat King ezután udvariasan, felkéri hőseinket a távozásra. A nyakában lévő medállal Lesser Emerald Spellstone, farkasokat idéz maga mellé. Ahogy hőseink hátrálnának, egy hatalmas kéz ragadja meg őket, amik nem máshoz, mint Mister Mukla-hoz tartoznak. Elviszi hőseinket egy rituális helyhez Bestial Madness, ahol majd feláldozzák őket Yogg-Saron, Hope's End szolgáinak. 

A rituálé alatt hatalmas féregszerű lények Awakening Tremors tűnnek elő, körbevéve hőseinket. De még mielőtt elragadná őket a vég, felettük a léghajó, és annak kapitánya jelenik meg. Taelan Fordring, és Bolf Ramshield, védik hőseinket miközben próbálnak feljutni a léghajóra.

Ám nekik végül nincs már idejük visszajutni a léghajóra. Taelan Fordring elkiáltja magát, mire a levegőből egy hordó Depth Charge, esik alá.

Egyik lövésze Dwarven Sharpshooter, célba veszi Hunter's Mark, a hordót, majd egy pontos lövést leadva, fel is robbantja azt, ezzel elhárítva a veszélyt. Sajnálatos módon azonban Taelan Fordring, és Bolf Ramshield is odavesztek az ádáz küzdelemben. 

Folytatjuk...

Nagy vonalakban valami ilyesmi lett volna a történet. Maga a pakli pedig egy Reno Hunter pakli, mindenféle jósággal. Talán kicsit túl drága is. :)

Minden esetre a szokásos pakli leírás most elmarad, helyette mindenkire rábízom hogy fedezze fel a pakli, már ha van kedve hozzá, vagy megvan minden lap hozzá! Nem is szaporítom tovább a szót, akit érdekel a lista az tegyen vele egy próbát! 

És jó szórakozást kívánok hozzá!

7

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 467

365 napon belül: 43

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Hunter lapok (29 db)

Név Mana Támadás Élet
TITANS kiegészítőAwakening Tremors x1 1
Descent of Dragons kiegészítőClear the Way x1 1
Descent of Dragons kiegészítőDwarven Sharpshooter x1 1 1 3
League of Explorers kaland módExplorer's Hat x1 1
Legacy szettFlare x1 1
Legacy szettHunter's Mark x1 1
Rastakhan's Rumble kiegészítőSpringpaw x1 1 1 1
Journey to Un'Goro kiegészítőThe Marsh Queen x1 1
TITANS kiegészítőBestial Madness x1 2
League of Explorers kaland módDart Trap x1 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőDun Baldar Bunker x1 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőFurious Howl x1 2
Saviors of Uldum kiegészítőPressure Plate x1 2
Legacy szettSnake Trap x1 2
Core szettDeadly Shot x1 3
Descent of Dragons kiegészítőDiving Gryphon x1 3 4 1
Caverns of Time kiegészítőDurnholde Imposter x1 3 3 3
Saviors of Uldum kiegészítőHunter's Pack x1 3
Voyage to the Sunken City kiegészítőAzsharan Saber x1 4 4 3
March of the Lich King kiegészítőEversong Portal x1 4
Darkmoon Faire kiegészítőRinling's Rifle x1 4 2 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőStormpike Battle Ram x1 4 4 3
Kobolds & Catacombs kiegészítőLesser Emerald Spellstone x1 5
United in Stormwind kiegészítőThe Rat King x1 5 5 5
Festival of Legends kiegészítőMister Mukla x1 6 10 10
Kobolds & Catacombs kiegészítőCrushing Walls x1 7
Saviors of Uldum kiegészítőDinotamer Brann x1 7 2 4
Whispers of the Old Gods kiegészítőCall of the Wild x1 8
Rastakhan's Rumble kiegészítőZul'jin x1 10 30

Semleges lapok (11 db)

Név Mana Támadás Élet
Descent of Dragons kiegészítőDepth Charge x1 1 0 5
League of Explorers kaland módSir Finley Mrrgglton x1 1 1 3
Curse of Naxxramas kaland módEchoing Ooze x1 2 1 2
United in Stormwind kiegészítőEncumbered Pack Mule x1 2 2 3
Journey to Un'Goro kiegészítőBright-Eyed Scout x1 3 3 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőPrince Renathal x1 3 3 4
League of Explorers kaland módElise Starseeker x1 4 3 5
Journey to Un'Goro kiegészítőElise the Trailblazer x1 5 5 5
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3
The Grand Tournament kiegészítőBolf Ramshield x1 6 3 9
League of Explorers kaland módReno Jackson x1 6 4 6

Még több Hunter pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2023.10.27 17:02

Gus Bohóc profilképe

Gus Bohóc (Premium) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#21213

Tapasztalt játékos

Kalandos történet! 🙂

Reno paklikat minden kasztnál szívesen látok. 

#2

2023.10.28 20:33 | Válasz: (#1) Gus Bohóc (Premium) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Örülők ha elnyerte a tetszésedet! Reno paklik lesznek még, viszont nem feltétlenül ilyen formában, de nem akarom még lelőni a poént. :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás