Összes pakli Új pakli

Még mindig Pirate Aggro

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Grimy Goons hátlap! Grimy Goons hátlap

Össze-vissza voltak a napi questjeim és úgy gondoltam, futok párat Whizbanggel, hátha más kasztok is adnak néhány mókás pillanatot. Nyilván kétszer egymás után Big Papi volt az ellenfél. Ennyit a mókáról ebben a játékban.

Egy rendes 4 körös pakli. Elsősorban az Embiggent keressük meg mellé egy kalózt.

3

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Epic) - Közösségépítő

Létrehozott paklik: 98

365 napon belül: 24

Átlagos értékelés: 3.86 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Rogue

Druid lapok

Név Mana Támadás Élet
Descent of Dragons kiegészítőEmbiggen x2 0
Core szettLiving Roots x2 1
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőMark of the Lotus x2 1
United in Stormwind kiegészítőSow the Soil x2 1
Clawfury Adept x2 2 2 3
Core szettPower of the Wild x2 2
Darkmoon Faire kiegészítőArbor Up x2 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettBloodsail Corsair x2 1 1 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőPatches the Pirate x1 1 1 1
United in Stormwind kiegészítőPeasant x2 1 2 1
Legacy szettSouthsea Deckhand x2 1 2 1
Darkmoon Faire kiegészítőCrabrider x2 2 1 4
Journey to Un'Goro kiegészítőGolakka Crawler x2 2 2 3
Descent of Dragons kiegészítőParachute Brigand x2 2 2 2
Scholomance Academy kiegészítőVoracious Reader x2 3 1 3
Drek'Thar x1 4 4 4

Még több Druid pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2022.06.21 11:54

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Én is a napokban akartam Whizbang the Wonderful-os paklikkal szórakozni, és 3-4 meccs után én is ráhagytam az egészet. Csak aggro vagy ilyen olyan undorító combo paklikkal találtam szembe magam, már a legalacsonyabb szinteken is. 

Persze értem hogy ezekkel a gyors paklikkal lehet érvényesülni, és hogy a combo paklik sokak számára szórakoztatóak, nekem egyik se adja azt az élményt amit igazán szeretnék. 

Van hogy kínomban, ilyen olyan dolgokat találok ki hogy magamnak legalább valamennyire szórakoztató maradjon a játék, de rövid idő után ez se használ. Mindig szembejön valami olyan ami elveszi az életkedvemet is. 

Alig játszom a játékkal, de hogy őszinte legyek, egyre kevésbé hiányzik, és kicsit nyugisabban is állok már hozzá az egészhez én is. Nem azt értem ezalatt hogy idegbeteg módjára játszottam eddig, de mindig ilyen kellemetlen érzés fog el amikor egy egy questnél meglátom azokat a feltételeket amikről tudom hogy szándékos időhúzás, amiket az év végi statisztikába jól bele lehet majd illeszteni, ezzel is villogni hogy a játékos bázisuk, mennyi időt töltött el a játékukkal.

És nem csak a mostaniakra hanem a régi questes dolgokra is értem ezt.

De a mostaniak hogy csinálj 100 shadow damage meg frost damage-t, amikhez alapból kevés a lapkészlet, nem hogy játszható pakli, vagy kaszt egyáltalán. 

Persze el lehet ezeket cserélgetni, de akkor meg valahogy azt érzem hogy ez amolyan büntetésnek szánt dolog, ha egy 1000 xp-s questet nem vagy hajlandó megcsinálni, lecseréled, de akkor már csak 900 xp-s questet kapsz, amiért az előző neked már nem volt jó. Persze ez így leírva elég piszlicsáré dolog, és bolhából se akarok elefántot csinálni, de mindig úgy vagyok vele hogy, kicsiben kezdődnek el a nagyobb dolgok is. 

A mostani nerfeknek is csak azért örültem mert így, nekem is kivételesen elég sok dust-ot sikerült bezsákolni, egyrészt, másfelől pedig úgy láttam hogy most nem a megszokott módon, azaz elég értelmesen nyúltak dolgokhoz. De majd elválik idővel mi hogy alakul. 

Én minden esetre ha majd azt látom hogy wild-ban lesz valami drasztikus változás, akkor visszafogok térni én is! Addig viszont a vadon hívó szavára én most nem fogok reagálni. :D

Cserébe most gondolkodom egy új sorozaton is a régiek mellet, majd meglátjuk hogy sikerül. :)

#2

2022.06.21 14:39 | Válasz: (#1) Alfons (Rare) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Epic) - Közösségépítő

Az ilyen deal 100 damage questjeimet a mercenaries módban szoktam letudni ai ellen. Pár perc alatt megvan. Persze nincs mindenféle ilyenre Zsoldosom, azt elcserélem és pontosan ugyanolyan rossz érzés mint amit te is írsz. 

És mióta 10 kaszt lett az "együttállás" is sokkal ritkább. Mikor 3 meccsen letudok 2-3 questet pl így druiddal. Az mellett, hogy mostanában a tavern brawlok sem olyanok mint régen. A "nem szeretem" napikat simán letudtam ott.

Én meg rugó játékosként pont úgy vagyok, egy aggrótól kikapni a világ legtermészetesebb dolga. Egyedül a hihgrollokon szoktam tiltelni. A kontrollokkal is elvagyok egy bizonyos szintig, ha nem pont az én paklimra van hangolva. De a Big Papi mikor lehozza Vargothot annál nincs lelombozóbb. 

Drasztikus változás... őszintén szólva rettegés fog el ettől. Csak rosszabb jöhet. Inkább megpróbálom finomhangolni a paklim, hogy felvehessem a versenyt. 

#3

2022.06.21 22:07 | Válasz: (#2) Casualplayer (Epic) hozzászólására

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Hümm,, köszönöm szépen a tippet, a mercenaries-el kapcsolatban, majd lehet akkor én is ezt a módszert fogom alkalmazni. :)

Megmondom őszintén én azért örülnék valami nagyon nagy drasztikus változásnak a wild-ot illetően mert a mostani állapot nekem olyan mint egy poshadt víz. Évek óta szinte ugyanazok a paklik vagy stratégiák érvényesülnek, csak más köntösbe tálalva, vagy skinekkel kinek hogy tetszik. Alig van valami újdonság, de ha van akkor az is ilyen minél hamarabb öld le az ellent, vagy addig húzd az időt amíg ki nem jön a combo. Olyan igazán normális játszható pakli már alig van, nekem legalábbis. Utálom például az Open the Waygate-es Mage paklikat wild-ban, mert az abszolút arról szól hogy kizárjon téged a meccsből, hála a Grey Sage Parrot-nak. Ráadás Whizbang the Wonderful paklival szembesültem hogy a Warlock új Abyssal Curse lapjai kompatibilisek az Open the Waygate-el, konkrétan amiket bekevertem neki a kezébe, azokkal hátradőlve tudta teljesíteni a questjét. 

Ez amúgy logikus, ebben nincs is semmi kivetni valóm, viszont ez hol kiegyensúlyozott?! Ugyanez a helyzet quest hunter paklival is wild-ban. Lényegében bármilyen lényt játszol is ki, csak neki teszel vele jót, hogy a questjét tudja teljesíteni. De ugyanígy utálom az Odd Demon Hunter pakliknál a Mana Burn lapot is, ami szintén kitud zárni egy adott körödből. Főleg a játék korai szakaszában. Shudderwock Shaman paklik is néha elkeserítenek, és napestig lehetne még sorolni.

Ezekhez képest Yogg-Saron, Hope's End random dolgai kész felüdülés így visszagondolva, mert ott legalább nem mindig jött be az hogy nyer, és járt némi kockázattal a lap kijátszása, mivel ugye esély volt arra hogy kinyírd vele magad. Ettől volt idegesítő és szórakoztató is egyben. Hol vannak már az ilyen pillanatok a játékban. Igen is hozzák vissza a rizikó faktort a játékba, amikor kockáztatni kell hogy bejön e a dolog vagy sem. Ne pedig ez a kihányom a kezem és nem számít semmi. 

Standardben ugyanez a Warlock az új Abyssal lapjaival, a Beast Hunter lényegébe hasonló a Big Priest-hez, És lehet hogy a Warlock így is gyenge, de akkor is idegesítő ellen játszani. Hunter még rosszabb mert az jól is teljesít, de az ellen se egy jó élmény játszani mikor már 5-6. Mountain Bear-t hozza vissza a pályára. 

Nem tudom én se hogy milyen változtatások lennének jók wild-ban, de ez így számomra már élvezhetetlen. De az is lehet hogy csak én fáradtam el, ezt is mindig elmondom. :D

Sajnos vagy nem sajnos, már most eljutottam odáig hogy a kövi kiegészítőt abszolút nem fogom megvenni. Összes eddigi aranyamat Classic-ra költöttem, mert szeretném azt a maradék pár legendás kártyát, kibontani. Tudom ez az én hülyeségem, de jobban szeretném őket kibontani mint csak úgy legyártani. Kivéve az Elite Tauren Chieftain és Gelbin Mekkatorque legendásokat. Ez is olyan mehh, hogy ez a két lap a Classic format része de azért Classic pack-okból nem lehet őket kinyitni. 

F2P ként játszottam eddig is, de már most úgy vagyok az egésszel hogy még az aranyat se vagyok hajlandó rákölteni a következő tartalmakra. Ha pedig lesz valami érdekes lap ami felkelti az érdeklődésem akkor meg majd legyártom magamnak és kész. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás